- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Umrumda değilEşi bu şekilde nereye kadar idare eder sonuçta erkek yani ya boşanır yada aldatır
Eşim zaten ne yapabilirim dedi nasıl olsun istiyorsun nasıl düzeltelim falan dedi ama ben istemiyorum artık içimi karartı yıllarca.icki alıp gelmiş simdideNeden böyle davranıyorsunuz? Düzeltmeye çalışın ikinizde..
O halde yapmanız gereken tek şey işe girip para biriktirmek ve kendinize bir yol çizmekUmrumda değil
Kızlar ne kadar kendimi tam olarak anlatamadamda açtığım konularda.
Bugün nihayet kendimi dinletebildim eşime .
Benim eşimle sıkıntılarım vardı ve eşim ben bunları her dile getirdiğimde ruh hastası deli manyak der evi birbirine katar beni bastırir susturur du
Bugün ne oldu bilmiyorum beni dinledi.
Saatlerce anlattım saatlerce dinledi.
Tamam haklısın ne yapalım dedi..yapma bir şey dedim.
Duzelmicez çünkü dedim.madem ayrılmıyorsunda bari saygı çerçevesinde aynı evi paylaşalım birbirimizi sikmayalim aynı evin içinde birlikte ama ayrı kalalım bir süre dedim. tamam dedi.
Belki size göre saçma ama benim için en iyisi bu en azından şu anlık.
Sonra çekti kapıyı çıktı.
Şimdi yorgunum diye durum atmış.
Eve gelince konuşmaya çalışmalıyım bu saaten sonra ne yapmalıyım.nasil davranmalıyız.
Bu kadar bıktıysanız gidin tek taraflı açın davayı, bir yerde elbet vazgeçer boşanır.
Anlamıyorsunuz arkadaşim bosansam be yapicam
İsim yok.
Ailem yok
Küçük bir kızım var
İnşallah aldatır da kurtuluurum.Ayrılmak istemiyorsunuz ama evli gibide olmak istemiyorsunuz adamı sadece banka niyetine kullanacaksınız. Bana çok çirkin geldi bu düşünce, esinize yazık değil mi bu şekilde evlilik mi olur. Ayrilacaksaniz adamakıllı ayrılın, ha ayrılmayacak misiniz o zaman düzgünce oturup ilişkinizi düzeltmeye çalışın. Böyle devam ederse maalesef aldatılma ihtimaliniz çok yüksek
Keşke.Ayrıl(a)mayan adam değil demek ki. O zaman her gün ayrılık konuşması yapmaya bir son vermelisiniz. Eşiniz bir gün sabrının sonuna gelir ve dava açarsa ne yapacaksınız ?
Eşim zaten ne yapabilirim dedi nasıl olsun istiyorsun nasıl düzeltelim falan dedi ama ben istemiyorum artık içimi karartı yıllarca.icki alıp gelmiş simdide
Keşke.
Konu sahibi zaten kendisi de söylüyor eşimle aramı düzeltmek istemiyorum ama boşanmakta istemiyorum. Uzun süre karı koca hayatı yaşamayan adamın gözü dışarı kayar ki bu durum bazı kadınlar için de geçerli.Bu durumda siz ne öneriyorsunuz? Konuşulan konuşulmuş. Artık adım atması gereken koca. Kadın durup durup aynı konuyu mu açsın? Hemen ne diye aldatacakmış? Azıcık aklı başında insansa bundan sonra nasıl yaşamak istediğini durup düşünür. Ona göre karar verir, eşiyle paylaşır. Konu sahibi bu saatte sonra sadece beklemeli. Bir kenardan da eşi boşanmak isterse ne yapabilirim noktasında kendine bir rota oluşturmalı.
Boşanmak isteyen sensin. Biz sana zorla boşan mı diyoruz ?Anlamıyorsunuz arkadaşim bosansam be yapicam
İsim yok.
Ailem yok
Küçük bir kızım var
Aaa hem boşanmak istiyorum diyor adama her gün, hemde boşanıp ne yapacağım diyor bize?Ayrıl(a)mayan adam değil demek ki. O zaman her gün ayrılık konuşması yapmaya bir son vermelisiniz. Eşiniz bir gün sabrının sonuna gelir ve dava açarsa ne yapacaksınız ?
Ee ne olacak böyle yani? Hiç sağlıklı düşünmüyor konu sahibi.Konu sahibi zaten kendisi de söylüyor eşimle aramı düzeltmek istemiyorum ama boşanmakta istemiyorum
Aaa hem boşanmak istiyorum diyor adama her gün, hemde boşanıp ne yapacağım diyor bize?
Yok gitmekte istemiyor."Hem ağlarım hem giderim"in bir benzeri işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?