Eşim son dakika

Ayrılmak istemiyorsunuz ama evli gibide olmak istemiyorsunuz adamı sadece banka niyetine kullanacaksınız. Bana çok çirkin geldi bu düşünce, esinize yazık değil mi bu şekilde evlilik mi olur. Ayrilacaksaniz adamakıllı ayrılın, ha ayrılmayacak misiniz o zaman düzgünce oturup ilişkinizi düzeltmeye çalışın. Böyle devam ederse maalesef aldatılma ihtimaliniz çok yüksek

Bu kadar bıktıysanız gidin tek taraflı açın davayı, bir yerde elbet vazgeçer boşanır.

Anlamıyorsunuz arkadaşim bosansam be yapicam
İsim yok.
Ailem yok
Küçük bir kızım var

Ayrıl(a)mayan adam değil demek ki. O zaman her gün ayrılık konuşması yapmaya bir son vermelisiniz. Eşiniz bir gün sabrının sonuna gelir ve dava açarsa ne yapacaksınız ?

İnşallah aldatır da kurtuluurum.
Ayrılmak istemeyen o

Sizin ruhunuz zaten boşanmış. Denildiği gibi adamın maddi kaynak olması nedeniyle bir süre dayanacaksiniz artık. İş aramaya bakın. Konuşmaya gerek yok daha fazla. Ha bu arada büyük ihtimal başka kadınlarla cinsellik yaşar. Ama siz de anladığım kadariyla asık değilsiniz ve adamın parası için sabrediyorsunuz.

Eşim zaten ne yapabilirim dedi nasıl olsun istiyorsun nasıl düzeltelim falan dedi ama ben istemiyorum artık içimi karartı yıllarca.icki alıp gelmiş simdide

EEe ablacım şaka mısın?

Boşanmak istiyorsun ama boşanıp napacaksın belli değil. İnsan bir plan yapar konusunda. Adamla kavga edip, konuşup gelmişsin.

Adam sana yarın gelip tamam anlaşmalı boşanalım işe gir, ev tut dese ne yapacaksın?

Konu sahibi zaten kendisi de söylüyor eşimle aramı düzeltmek istemiyorum ama boşanmakta istemiyorum. Uzun süre karı koca hayatı yaşamayan adamın gözü dışarı kayar ki bu durum bazı kadınlar için de geçerli.

Sorun ne bilmiyorum ama bu sürdürülebilir bir şey değil aynı evin içinde bence. Ne yapacaksınız? Kâğıt üzerinde evli kalıp, kimse kimsenin hayatına karışmayacak mı mesela? Diğer türlüsü hem size hem adama haksızlık değil mi?

Ayrıl(a)mayan adam değil demek ki. O zaman her gün ayrılık konuşması yapmaya bir son vermelisiniz. Eşiniz bir gün sabrının sonuna gelir ve dava açarsa ne yapacaksınız ?
Aaa hem boşanmak istiyorum diyor adama her gün, hemde boşanıp ne yapacağım diyor bize?

Siz aslında aynı evde susarak yaşamayı değil onun sizi anlamasını ve düzelmesini bekliyorsunuz.

Sanmayın ki dinledi diye sizi anladı.
Anlarsa zaten konulup bir şekilde o düzeltmeye çabalar.

Yoksa bir süre küsüp susar sonra yine başlarsınız.

Çünkü biliyor boşanmayacaksınız. Birbirinize eziyet edip duracaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…