Eşim son dakika

Sorunlarınızı çözmek yerine ayrı kalalım demek.Cok saçma karı kocasiniz sevgili değilsiniz eşinizle aranıza soğukluk girer.

Tamam haklısın ne yapalım dedi..yapma bir şey dedim.
Duzelmicez çünkü dedim.
Sizi önemseyip anlattıklarınızı dinleyen bir insana bu şekilde bir cümle kurulmaz. Haklısın ne yapalım demiş elimi taşın altına koyuyorum demiş o ne kadar suçlu da olsa size göre böyle cevap vermek hiç hoş olmamış

Konunun devamını okudukça şaşkınlığım arttı... Aldatsa bile umrunuzda olmayacak bir adamın ekmeğini yemek sizi rahatsız etmeyecek mi? Ayaklarınız üstünde durmaya çalışmanın vakti çoktan gelmiş bence, bu evliliği sürdürmenin anlamı yok

Senin o dediğin olmaz aynı evin içinde o yapabilse sen yapamazsın kendi kendini yersin sonra. Ya sorunları çözün ya da ayrılın.

Bence bosanilacak çokta büyük bir durum yok. Bazen insan yaptığı davranisin nelere sebebiyet vereceğini tam olarak idirak edemiyor defalarca söylemene rağmen. Ama içinizi doktugunuz iyi olmuş. Bir süre ev arkadaşı olarak takılın. Ama bence yataklarinizi ayırmayın. Zamanla sizin de ofkeniz diner.. o zaman adam akıllı konuşursunuz karşılıklı kararlar alıp birbirinizi kirmamaya dikkat edecek şekilde davranırsanız. Bir kere de onu dinlersiniz. O neden bu şekilde tepki vermiş ? Makul seviyede bir orta yol bulursunuz..

4 bir koldan çalışıyorum her yere cv biraktim

Konus konus nereye kadar? Adam dinlemis ne yapalim diye çözüm odakli yaklasmis, bir sey yapma diyip terslemissin. Daha da konusmaya gerek yok. Teklif ettiginiz şeyi uygulayın bari.

Esinizle derdiniz ne?? Problem nedir pek anlayamadim. Ama aldatsin umrumda degil bosasin diyorsun hemde bosanamam ailem kabul etmez diyorsun kafam karisti cok Pardon.

Ekmek elden su gölden yaşamak varken niye boşansın değil mi

Boşanmaya yanasmiyosunuz biseyleri düzeltmeye čalişmiyosunuz evi beraber kullanalım ama muhatap olmayalım mi diyosunuz eee ev arkadaşı desek sizden para çıkmıyor adam evine gelecek surat beş karış bir kadın kaç gün dayanır ki öyle bir huzursuz ortama kusura bakmayın ama istemediğiniz adamın kazandığını da yemeyin o zaman bende çalışmıyorum ama eşim değerli benim için adamın hem ekmeğini yeyip hemde sürekli huzursuzluk çıkarmak hoş bişey değil ya bosanin ya da aranızı düzeltmeye çalışın aynı evde o şekilde yaşanmaz

Anlamıyorsunuz arkadaşim bosansam be yapicam
İsim yok.
Ailem yok
Küçük bir kızım var

Küçük değil ki kızınız 6 yaşındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Emzikli bebek değil neticede. İşiniz olsun diye uğraşın nafaka da alır kendi düzeninizi kurarsınız. Bu önerdiğiniz çözüm ne kadar gidecek diye düşünüyorsunuz? Bu sefer kocanız boşar sizi veya gidip aldatır. Bunu da sineye mi çekeceksiniz? Aynı evde karı koca ev arkadaşı gibi ne kadar kim dayanır?

Pardon da eşiniz size bakmak zorunda değil kızınıza tabi bakacak hatta ama kendi rahatınız bozulmasın diye böyle yüksekten konuşuyorsunuz da sevmediğiniz adama el açınca hiç gururlu olmuyorsunuz bilin istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…