- 13 Ağustos 2022
- 8.822
- 4.471
- 123
- 32
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Sorunlarınızı çözmek yerine ayrı kalalım demek.Cok saçma karı kocasiniz sevgili değilsiniz eşinizle aranıza soğukluk girer.Kızlar ne kadar kendimi tam olarak anlatamadamda açtığım konularda.
Bugün nihayet kendimi dinletebildim eşime .
Benim eşimle sıkıntılarım vardı ve eşim ben bunları her dile getirdiğimde ruh hastası deli manyak der evi birbirine katar beni bastırir susturur du
Bugün ne oldu bilmiyorum beni dinledi.
Saatlerce anlattım saatlerce dinledi.
Tamam haklısın ne yapalım dedi..yapma bir şey dedim.
Duzelmicez çünkü dedim.madem ayrılmıyorsunda bari saygı çerçevesinde aynı evi paylaşalım birbirimizi sikmayalim aynı evin içinde birlikte ama ayrı kalalım bir süre dedim. tamam dedi.
Belki size göre saçma ama benim için en iyisi bu en azından şu anlık.
Sonra çekti kapıyı çıktı.
Şimdi yorgunum diye durum atmış.
Eve gelince konuşmaya çalışmalıyım bu saaten sonra ne yapmalıyım.nasil davranmalıyız.
Sizi önemseyip anlattıklarınızı dinleyen bir insana bu şekilde bir cümle kurulmaz. Haklısın ne yapalım demiş elimi taşın altına koyuyorum demiş o ne kadar suçlu da olsa size göre böyle cevap vermek hiç hoş olmamışTamam haklısın ne yapalım dedi..yapma bir şey dedim.
Duzelmicez çünkü dedim.
İşte bunlar hep bağırarak konuşmaktan öfkeden.Sizi önemseyip anlattıklarınızı dinleyen bir insana bu şekilde bir cümle kurulmaz. Haklısın ne yapalım demiş elimi taşın altına koyuyorum demiş o ne kadar suçlu da olsa size göre böyle cevap vermek hiç hoş olmamış
Eşi mi bağırarak konuşuyorİşte bunlar hep bağırarak konuşmaktan öfkeden.
ne istediği belli aslında adam bana baksın tüm giderlerimi karşılaşın mümkünse evden giysin gitmiyorsa da bana yaklaşmasın. kafalara gelNe istediğini bilmiyor. Sonuç ne olursa olsun memnun olmaz.
Olmayan kafalarne istediği belli aslında adam bana baksın tüm giderlerimi karşılaşın mümkünse evden giysin gitmiyorsa da bana yaklaşmasın. kafalara gel
var böyle tipler. çalış madem ama çalışmak zor adam kasa çünküOlmayan kafalar
Mide bulandırıcı stratejiler bunlarvar böyle tipler. çalış madem ama çalışmak zor adam kasa çünkü
Bence bosanilacak çokta büyük bir durum yok. Bazen insan yaptığı davranisin nelere sebebiyet vereceğini tam olarak idirak edemiyor defalarca söylemene rağmen. Ama içinizi doktugunuz iyi olmuş. Bir süre ev arkadaşı olarak takılın. Ama bence yataklarinizi ayırmayın. Zamanla sizin de ofkeniz diner.. o zaman adam akıllı konuşursunuz karşılıklı kararlar alıp birbirinizi kirmamaya dikkat edecek şekilde davranırsanız. Bir kere de onu dinlersiniz. O neden bu şekilde tepki vermiş ? Makul seviyede bir orta yol bulursunuz..Kızlar ne kadar kendimi tam olarak anlatamadamda açtığım konularda.
Bugün nihayet kendimi dinletebildim eşime .
Benim eşimle sıkıntılarım vardı ve eşim ben bunları her dile getirdiğimde ruh hastası deli manyak der evi birbirine katar beni bastırir susturur du
Bugün ne oldu bilmiyorum beni dinledi.
Saatlerce anlattım saatlerce dinledi.
Tamam haklısın ne yapalım dedi..yapma bir şey dedim.
Duzelmicez çünkü dedim.madem ayrılmıyorsunda bari saygı çerçevesinde aynı evi paylaşalım birbirimizi sikmayalim aynı evin içinde birlikte ama ayrı kalalım bir süre dedim. tamam dedi.
Belki size göre saçma ama benim için en iyisi bu en azından şu anlık.
Sonra çekti kapıyı çıktı.
Şimdi yorgunum diye durum atmış.
Eve gelince konuşmaya çalışmalıyım bu saaten sonra ne yapmalıyım.nasil davranmalıyız.
4 bir koldan çalışıyorum her yere cv biraktimKonunun devamını okudukça şaşkınlığım arttı... Aldatsa bile umrunuzda olmayacak bir adamın ekmeğini yemek sizi rahatsız etmeyecek mi? Ayaklarınız üstünde durmaya çalışmanın vakti çoktan gelmiş bence, bu evliliği sürdürmenin anlamı yok
Ekmek elden su gölden yaşamak varken niye boşansın değil miKonunun devamını okudukça şaşkınlığım arttı... Aldatsa bile umrunuzda olmayacak bir adamın ekmeğini yemek sizi rahatsız etmeyecek mi? Ayaklarınız üstünde durmaya çalışmanın vakti çoktan gelmiş bence, bu evliliği sürdürmenin anlamı yok
Anlamıyorsunuz arkadaşim bosansam be yapicam
İsim yok.
Ailem yok
Küçük bir kızım var
Anlamıyorsunuz arkadaşim bosansam be yapicam
İsim yok.
Ailem yok
Küçük bir kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?