- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.377
- 498
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Yok saymak, gormezden gelmek gibi iyi intikam ve ders verme yoktur. Artik hiçbir şey konuşmayin. Ne kadar cumlelerinizde hakli da olsaniz fazla cumle her zaman olayo durumu zorlaştirir. Onun için mucadele etmeyi birakirsaniz, kendi halinizde takilirsaniz zamanla sizdeki degisikliyi farkedicek ve bu durumdan rahatsiz olacak. Artik kendinizi ve kizinizi düşünün. Ne tavir yapin, ne de konuşun.Kızlar ne kadar kendimi tam olarak anlatamadamda açtığım konularda.
Bugün nihayet kendimi dinletebildim eşime .
Benim eşimle sıkıntılarım vardı ve eşim ben bunları her dile getirdiğimde ruh hastası deli manyak der evi birbirine katar beni bastırir susturur du
Bugün ne oldu bilmiyorum beni dinledi.
Saatlerce anlattım saatlerce dinledi.
Tamam haklısın ne yapalım dedi..yapma bir şey dedim.
Duzelmicez çünkü dedim.madem ayrılmıyorsunda bari saygı çerçevesinde aynı evi paylaşalım birbirimizi sikmayalim aynı evin içinde birlikte ama ayrı kalalım bir süre dedim. tamam dedi.
Belki size göre saçma ama benim için en iyisi bu en azından şu anlık.
Sonra çekti kapıyı çıktı.
Şimdi yorgunum diye durum atmış.
Eve gelince konuşmaya çalışmalıyım bu saaten sonra ne yapmalıyım.nasil davranmalıyız.
Keşke.
Konu sahibi rahatını bozmak istemiyorEe ne olacak böyle yani? Hiç sağlıklı düşünmüyor konu sahibi.
Adam sana çözüm bulalım demiş. Sen bir şey yapmayalım demişsin. Artık ne yapacaksın kararının arkasında dur.Kızlar ne kadar kendimi tam olarak anlatamadamda açtığım konularda.
Benim eşimle sıkıntılarım vardı ve eşim ben bunları her dile getirdiğimde ruh hastası deli manyak der evi birbirine katar beni bastırir susturur du
Duzelmicez çünkü dedim.madem ayrılmıyorsunda bari saygı çerçevesinde aynı evi paylaşalım birbirimizi sikmayalim aynı evin içinde birlikte ama ayrı kalalım bir süre dedim. tamam dedi.
Eve gelince konuşmaya çalışmalıyım bu saaten sonra ne yapmalıyım.nasil davranmalıyız.
Ne istediğini anlamadım ki zaten.Konu sahibi rahatını bozmak istemiyor
Adamı bi salEşim zaten ne yapabilirim dedi nasıl olsun istiyorsun nasıl düzeltelim falan dedi ama ben istemiyorum artık içimi karartı yıllarca.icki alıp gelmiş simdide
Konuşma. Bir süre sessiz sessiz takıl.Kızlar ne kadar kendimi tam olarak anlatamadamda açtığım konularda.
Susmaz ki zaten ya boşar ya da aldatır . Konu sahibinin umrunda da değilmiş aldatılmak.Ne istediğini anlamadım ki zaten.
Hem boşanalım diyor adama ama boşanıp napıcam diyor bize de.
Yani bu adam bu dengesiz tavırlara daha ne kadar susabilir ki??
Ne istediğini bilmiyor. Sonuç ne olursa olsun memnun olmaz.Susmaz ki zaten ya boşar ya da aldatır . Konu sahibinin umrunda da değilmiş aldatılmak.
Konu sahibinin istediği şey belli aslında. Çalışma hayatına alışkın değil rahatını bozmak istemiyor. Boşanmamasının tek sebebi ekmek elden su gölden yaşamak istemesiNe istediğini bilmiyor. Sonuç ne olursa olsun memnun olmaz.
Adam ne olacak? Evinde konu sahibinin tabiriyle yabancı olacağı bir kadını mı besleyecek?Konu sahibinin istediği şey belli aslında. Çalışma hayatına alışkın değil rahatını bozmak istemiyor. Boşanmamasının tek sebebi ekmek elden su gölden yaşamak istemesi
Bu işin sonu boşanma zaten adam mecbur değil ki elin kızını beslemeyeAdam ne olacak? Evinde konu sahibinin tabiriyle yabancı olacağı bir kadını mı besleyecek?
İnşallah aldatır da kurtuluurum.
Ayrılmak istemeyen o
Bunu siz yazmadınız mi, ayrılmak istemeyen taraf sizsiniz gibi.Anlamıyorsunuz arkadaşim bosansam be yapicam
İsim yok.
Ailem yok
Küçük bir kızım var
Yani boşanalım diyen de o.Bu işin sonu boşanma zaten adam mecbur değil ki elin kızını beslemeye
Ooo asenaaa hosgeldn nasıl geldinBu işin sonu boşanma zaten adam mecbur değil ki elin kızını beslemeye
Siz anlamıyorsunuz. Ya boşanın olmuyorsa da ne kendinizi ne adamı darlamayın. Çocuğunuza da yazık. İlişkiniz mahvolmuş durumda evladınız etkilenmesin bari.Anlamıyorsunuz arkadaşim bosansam be yapicam
İsim yok.
Ailem yok
Küçük bir kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?