- 6 Mart 2024
- 11.871
- 23.420
- 318
Galiba artık sizi sevmıyor çünkü saçınızla oynadınız die verdiği tepki falan çok fazla . İnsanın sevmediği gözüne batarmışBen antepliyim mutfağa girince en az 3 çeşit yaparım, evim gayet temiz ama erkek milleti bunu istemiyor. Ye iç gez harca ve ona köpek çek.. valla yarın hiç bir şey yapmayacağım ne hali varsa görsün.
Deli mi ne ,herkes stresli günümüzde de evimizde de azıcık nefes alalım birbirimizle sakinleşelim istiyor insan ,bu ne böyle hır çıkarmaya yer arıyor.Her şeye.. demin ders çalışıyoruz o okuyor bende saçjmla oynadım. Yok saçınla oynuyorsun, yok bacağını oynatıyorsun. Bende git odanda çalış yeter ya dedim. Çalışmıylrum deyip kağıtları yırtıp gitti..
Bende zor anlarında stres yönetemiyor diye algıladım. Genelde panik olur. Bende hedef odaklıyım onun qltında ezildi gibi.. ya da bilmiyorum.Galiba artık sizi sevmıyor çünkü saçınızla oynadınız die verdiği tepki falan çok fazla . İnsanın sevmediği gözüne batarmış
Paşama bak sen bir onun mu dertleri, stresleri var. Sen de sınava çalışıyormuşsun, bir de ev işleriyle uğraşıyormuşsun. Oldu zaman sen de her şeye sinirlen.Her şeye.. demin ders çalışıyoruz o okuyor bende saçjmla oynadım. Yok saçınla oynuyorsun, yok bacağını oynatıyorsun. Bende git odanda çalış yeter ya dedim. Çalışmıylrum deyip kağıtları yırtıp gitti..
Aynen öyle.. odama geldim klasik müzik açtım lavanta buhuru yaptım. Sınava kadar yüz göz olmayacağım. Sonrasına da bakacağım. Gerçekten sıkıldım..Deli mi ne ,herkes stresli günümüzde de evimizde de azıcık nefes alalım birbirimizle sakinleşelim istiyor insan ,bu ne böyle hır çıkarmaya yer arıyor.
Sinirliyse doktora gitsin ilaç kullansın stres topumusunuz siz onun?
NÖbet sabahı sinirli oluylrum o gün beni idare et diyor ama hep böyle. Yurtdışına gittik kaç kez kavga ettik. Dışarı çıkınca kavga etmeden gelmiyoruz. Gerçkten tedavş olması lazım.Paşama bak sen bir onun mu dertleri, stresleri var. Sen de sınava çalışıyormuşsun, bir de ev işleriyle uğraşıyormuşsun. Oldu zaman sen de her şeye sinirlen.
Destek almayı kabul eder mi? Bir de çocuk fikrini ertelemeniz iyi olmuş
Saçınızla oynadınız die ne kadar zorlanabılır kiBende zor anlarında stres yönetemiyor diye algıladım. Genelde panik olur. Bende hedef odaklıyım onun qltında ezildi gibi.. ya da bilmiyorum.
Batmayanını bulsun ne yapayım. Valla hayat yetwrince zor birde kendini çekemeyeceğim.Saçınızla oynadınız die ne kadar zorlanabılır ki
Yada size hizmetci gibisin diyecek ne zorluk yaşıyor
Sınav stresi doğrudur da , akşama kadar ınsanlar ne zorluklarla ne işlerde çalışıyorlar gidip karısının üzerinde stres atan nadirdir . Siz hıc bısey yapmadan izleyin bakalım bu seferde bısey bulur size laf söylerse batıyorsunuz adama demektir
Bir karın ağrısı var ama ne? Çocuk fikrini uzunca bir süre erteleyin, bu ruh hastası ile ömür geçmez.Her şeye.. demin ders çalışıyoruz o okuyor bende saçjmla oynadım. Yok saçınla oynuyorsun, yok bacağını oynatıyorsun. Bende git odanda çalış yeter ya dedim. Çalışmıylrum deyip kağıtları yırtıp gitti..
Bende bilmiyorum.. anlatmadığı bir şeyler mi var acabaBir karın ağrısı var ama ne? Çocuk fikrini uzunca bir süre erteleyin, bu ruh hastası ile ömür geçmez.
O zaman düpedüz ruh hastası?Boşanma lafını ağzıma alınca deliriypr özür diliyor. Bir kaç kez sordum mutlu değilsen ayrılalım diye gözleri doluyor. Öyle bir durum değil..
Kuzum sen iyi misinBende zor anlarında stres yönetemiyor diye algıladım. Genelde panik olur. Bende hedef odaklıyım onun qltında ezildi gibi.. ya da bilmiyorum.
Çift karakterli gibi.. dışarıda görseniz ben cadı o çok mülayim. Sessiz sakin ama alakası yok. Bir bakıyprsun seni göklere çıkarıyor ayağıma masaj yapıyor. Bir bakıyprsun seni oradan aşağı atmış. Bende nasıl davranacağımı şaşırdım..O zaman düpedüz ruh hastası?
Bilemiyorum, şu tepkiler normal bir insanın vereceği tepkiler değil.Bende bilmiyorum.. anlatmadığı bir şeyler mi var acaba
sizin sorununuz yok da onun varEvle ilgili sorunum yok ki.. ben zevk alıyorum yaparken.. sorun beyefwndi..
Evet al evlendimKuzum sen iyi misin
183747372 tane konun var sevgiliyken defalarca ayrılmışsınız toksik bir ilişkiymiş inatla evliliğe evirmişsin
Al sana evlilik
Bunlar pek hayra alamet değilÇift karakterli gibi.. dışarıda görseniz ben cadı o çok mülayim. Sessiz sakin ama alakası yok. Bir bakıyprsun seni göklere çıkarıyor ayağıma masaj yapıyor. Bir bakıyprsun seni oradan aşağı atmış. Bende nasıl davranacağımı şaşırdım..
Ya kimse kolay çalışmıyor, iyi o zaman herkesi yakıp yıkalım. Kendi psikolojik problemlerine kulp bulmuş. Merak ettim polis memuru mu eşin?NÖbet sabahı sinirli oluylrum o gün beni idare et diyor ama hep böyle. Yurtdışına gittik kaç kez kavga ettik. Dışarı çıkınca kavga etmeden gelmiyoruz. Gerçkten tedavş olması lazım.
Size söylemediği canını sıkan bi durum olabilir mi? İşle alakalı yada başka bişey. Normal değil saçınızla oynuyosunuz diye kağıtları yırtması. Çocuk işini şuanlık bence de düşünmeyin.Merhabalar öncelikle.. eşim ve ben 1. 5 yıldır aynı evde yaşıyoruz. Zaman zaman prblemlerimiz oldu hadi yeniyiz dedim ses çıkarmadım. Ama son zamanlarda çok sinirli ve bana eskisi gibi saygısı yok. Nöbetli çalışıyor ondan mı diye soruyorum kendi kendime. Bende çalışmama rağmen evimi güzelleştirmek için elimden geleni yapıyorum. Düzenli yemeği yaparım. Ama ne yapsam beyefendi memnun olmuyor. Acaip sinirli davranıyor sonrasında pişman oluyor işte sürekli arayıp moralimi düzeltiyor. Nöbetten sonra yine aynısı. İkimizde görevde yükaelme sunavjna çalışıyoruz ve gerçwkten yoruldum. Evin işi, iş stresi ve sınav stresi derken birde eşin stresi çıktı başıma.. ha bir de ne desem ona hakaret gibi geliyor. Sözde ona karşı ego taslıyor muşum. Ne yapayım bilmiyorum. Çocuk düşünüyorduk ama bu akşamdan sonfa ertelemeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?