Size yardımcı oluyor muEvin işi, iş stresi ve sınav stresi derken birde eşin stresi çıktı başıma
Bende zaman zaman sinirleniyorum ama sürekli sinirli olunca dayanamıyorum artık.. o yokken evde daha huzurluyum..siz de mi sinirli davranıyorsunuz
durup dururken mi böyle
çok mu stresli
neye sinirli ki bu kadarBende zaman zaman sinirleniyorum ama sürekli sinirli olunca dayanamıyorum artık.. o yokken evde daha huzurluyum..
Her erkek gibi söyleyince yapıyor. Benimde sürwkli iş yapmama kızıyor. Geçenlerde hizmetçi gibi davranıyorsun dedi. Ne yapayım ev kendi kendş temiz kalmıyor..Size yardımcı oluyor mu
Her şeye.. demin ders çalışıyoruz o okuyor bende saçjmla oynadım. Yok saçınla oynuyorsun, yok bacağını oynatıyorsun. Bende git odanda çalış yeter ya dedim. Çalışmıylrum deyip kağıtları yırtıp gitti..neye sinirli ki bu kadar
Yardımcı alma şansınız yok mu en azından 15 günde bir gelseHer erkek gibi söyleyince yapıyor. Benimde sürwkli iş yapmama kızıyor. Geçenlerde hizmetçi gibi davranıyorsun dedi. Ne yapayım ev kendi kendş temiz kalmıyor..
acaba stres anlarında hep böyle miydiHer şeye.. demin ders çalışıyoruz o okuyor bende saçjmla oynadım. Yok saçınla oynuyorsun, yok bacağını oynatıyorsun. Bende git odanda çalış yeter ya dedim. Çalışmıylrum deyip kağıtları yırtıp gitti..
Evle ilgili sorunum yok ki.. ben zevk alıyorum yaparken.. sorun beyefwndi..Yardımcı alma şansınız yok mu en azından 15 günde bir gelse
Karadenizli.. ırsi galiba bende yeni yeni bu yönünü görüyorum.acaba stres anlarında hep böyle miydi
Çok istiyor sözde.. ama gerçekten sinirinden sıkıldım. Hep aynı döngü sinir harbi sırnaşma ve barışma.. ilişki laçka olacak diye korkuyorum qrtıkÇocuk beklesin zaten, çocuk ekstra ekstra ekstra stres yüklüyor, işleri bebekle kurtaralm derken daha kötü yapmayın
hizmetci gibisin demiş ya size dışarıya para verince belki yaptığınızın kıymetini anlarEvle ilgili sorunum yok ki.. ben zevk alıyorum yaparken.. sorun beyefwndi..
sınava kadar bence birbirinizle çok muhattap olmayın ama sonrasında da bu durum devam ederse düzgünce konuşursunuz eğer yine devam ederse sinirli hallerine yol yakınken ayrılmak en iyisi gibiKaradenizli.. ırsi galiba bende yeni yeni bu yönünü görüyorum.
Olmuş, olmaya devam edecek gibi geldi banaÇok istiyor sözde.. ama gerçekten sinirinden sıkıldım. Hep aynı döngü sinir harbi sırnaşma ve barışma.. ilişki laçka olacak diye korkuyorum qrtık
Bahaneler bulmayın kocanız sizinle mutlu değil, bunu anlamanız için daha ne yapması lazım?Karadenizli.. ırsi galiba bende yeni yeni bu yönünü görüyorum.
Ben antepliyim mutfağa girince en az 3 çeşit yaparım, evim gayet temiz ama erkek milleti bunu istemiyor. Ye iç gez harca ve ona köpek çek.. valla yarın hiç bir şey yapmayacağım ne hali varsa görsün.hizmetci gibisin demiş ya size dışarıya para verince belki yaptığınızın kıymetini anlar
Boşanma lafını ağzıma alınca deliriypr özür diliyor. Bir kaç kez sordum mutlu değilsen ayrılalım diye gözleri doluyor. Öyle bir durum değil..Bahaneler bulmayın kocanız sizinle mutlu değil, bunu anlamanız için daha ne yapması lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?