eşim sonunda anlattı derdini...

ahaha tanıştığımıza memnun oldum o vakit benim yükselen başak biraz ordan yırtıyorum arada evcimen bir tip oluyorum
Ben hiçbir yerden yırtamıyorum evcimenlik anlayışım bile evde yalnız kalıp kendi halimde takılmaktan ibaret. Issız bi adaya düşsem yanıma alacağım hiçbir şey olmaz ıssız adaya düşmem yeterli başka bir şey istemem  ara ara kendimi her şeyden soyutlamak o kadar güzel ki benim için. Eşime göre bencilim ve egoistim bana göre sadece kendimi fazla seviyorum ve kendimle daha mutluyum. Sorun bu

evlilik terapisti de aynısını söyledi eşime ki... hayata bakışınız farklı ortak bir yol bulmaya çalışacaksınız diyor ama yok benimki illa ailelerle samimiyet modunda.aslına bakarsanız eşimin ailesi öyle mıç mıç değil çünkü kv herkesle kötü küs. eşim böyle bir ailenin hayalini kuruyor aslında, sıcak samimi. benim ailem de sıcaktır kahkah kih kih sohbet falan iyidir yani onlarla beraber olmak istiyor. bayılıyor aileme. babamla otursun maç izlesin dayım vs falan mutlu oluyor. ben aslında istemiyor değilim anca alışıyorum. başta misafir bile ağırlamaktan korkuyordum kendime güvenmiyordum. o zamanlar daha katıydım mükemmeliyetçiydim misafir konusunda şimdi öyle değilim ama eşim hala öyle olduğumu sanıyor.

Ben balık burcuyum ama içime kova kaçmış olabilir mi

bazı konularda gittim evet daha önceki sorunlarımızda hep aynı meselelerden kaynaklıydı. eşim aileye çok önem verir ben o kadar önem vermiyordum ilk zamanlarda. görsem de olur görmesem de kafasındaydım.
eşin önem veriyorsa bu konuda elbette bazı sınırlamalarla bir şeyler yapabilirsin diye düşünüyorum.

Anladım. Daha net oldu şimdi. O zaman şöyle yapsanız; ailelerden önce ortak arkadaşları çağırsanız eşiniz misafir ağırlarken gergin olmadığınızı görse nasıl olur? Aile konusunda da konuşacaksınız. Bence istediği gibi olamayacağını anlamıştır onca yıl. Yine de üstüne basa basa anlatın ve gösterin. Bir süre sonra pes edecektir.

Ben de teraziyim, esimi yuceltmeyi çok severim. Çünkü kendimi ondan ayrı görmüyorum. Onun yuceligiyle ben de yukseliyorum sanki. Biliyorum ben fazla geyşayım benim esim ailesine çok düşkün degil. Zaman zaman sorunlarimiz oldu bizim de, gitmem ailene sen git dedim. Tamam gitmeyelim o zaman dedi, hic üstüme gelmedi.
Bence de tatil şahane bi fikir. Biraz basbasa kalın, konusun ama yapıcı konusun. Kavga edip birbirinizi yemeyin. Bir de, sorunlar hep eşinizin ailesi konusunda gundeme gelince alınıyor olabilir. Neden sen kendi ailenin sırlarını problemlerini sakliyorsun da, benim ailemin aldığı nefes sorun oluyor diye düşünebilir. Bunu da yikmaniz lazim ama ben sizi de cok yapıcı gördüm. Bence guzel sonuclar elde edebilirsiniz birlikte, birbirinizi kendinize birakin karşılıklı, daha çok sevin sevilin

evet bende sizin gibiyim genelde sorun burda ve yaptığım iş tüm gün insanlarla muhatap olmak üzerine artık nefret eder hale geliyorum akşam insan yüzü görmek istemiyorum ama sevdiğim kişilerle de birarada olmaktan hoşlanıyorum ama her zaman değil.

mesela akşam evde kafamı boşaltmak için bilgisayarımı alır takılırım kitap okurum vs eşim niye onunla ilgilenmiyorum diye trip atar şimdi maç izliyor güya bana nispet

Bence eşiniz biraz sizi sindirmiş.onun dilinden konuşuyorsunuz biraz.ailenizin het şeyini anlatmamanız çok normal ama o bencilce her şeyi kendi kontrol etmek istiyor.keşke kendi yaşlarınizda daha uyumlu birisiyle evlenseydiniz.karakterinin burçlarla da alakası yok.ben de aslan burcuyum ve kimsenin hayatına böyle saygısızca karışmaya kalkmam

İnsan kırılabilir
Hata yapabilir
Evlilikte iletişim eksikliği olabilir
Ancak ben emir kipleriyle konuşan insanları sevmiyorum ve anlaşamam
Kontrol edilmek falan böyle şeyler yaşamayı zorlaştırır
Sizi anlamasını sağlayın, siz de onu anlamaya çalışın

Dank etmesi bile bir şey.

hemde nasıl. benim söylediklerimi birebir anasından da teyit ettirmiş. bayramda eşimi arayıp kutladılar yanındayım adım bile geçmedi...aradım iyi bayramlar demek için normalde telefonumu açmıyor başka numaradan aradım açtı tanımadı...ağzına geleni sayıp saatlerce kavga etti bende kapatırken ben iyi bayramlar demek için aramıştım dedim...tabi ben de arada susmadım cevap verdim...eşim inanılmaz bozuldu o olaydan sonra.

esin hep verici olmus siz de alici adam tukenmis yipranmis simdi de icinden gelmiyor vermek

ben de kendimce vericiydim ama farklı açılardan bakmışız olaylara. meğerse ev pislikten yıkılsa, yemek olmasa umru olmazmış yeter ki aile ilişkilerimiz iyi olsun. bende diğer kısma önem vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…