- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi greengirll
-
İyi bari onu demiş anasına. Kesin içi içini yiyiyordur ama.evet. son aşamada eşim kv ye artık sen karışma biz sorunumuzu kendimiz halledeceğiz demiş ve o günden sonra görüşmemişler bu konuda. eşim de kv de herkese aynısını söylüyor.
Ben hiçbir yerden yırtamıyorum evcimenlik anlayışım bile evde yalnız kalıp kendi halimde takılmaktan ibaret. Issız bi adaya düşsem yanıma alacağım hiçbir şey olmaz ıssız adaya düşmem yeterli başka bir şey istemem ahaha tanıştığımıza memnun oldum o vakitbenim yükselen başak biraz ordan yırtıyorum arada evcimen bir tip oluyorum
Ama o zaman sizin hayata bakışınız farklı. Ben de sevmem mesela samimiyet. Evime gelinsin, gidilsin istemem. Ben eşinin nasıl biri olduğunu az çok anladım. Zor ama öyle biriyle. O herhalde kalabalık bir ortamda yetişmiş öyle istiyor ama sizin isteklerinize de saygı duymak zorunda. Siz istemiyorsanız istemiyorsunuzdur. Ayrıca herkesi idare ediyorsun mavi boncuk dağıtıyorsun ne demek? Bunu yani insanları idare etmenin nesi kötü? Kaldı ki nasıl hem dikbaşlı hem idareci oluyorsunuz? Bence eşiniz de dediklerinin farkında değil.
Ben balık burcuyum ama içime kova kaçmış olabilir miBen hiçbir yerden yırtamıyorum evcimenlik anlayışım bile evde yalnız kalıp kendi halimde takılmaktan ibaret. Issız bi adaya düşsem yanıma alacağım hiçbir şey olmaz ıssız adaya düşmem yeterli başka bir şey istemem ara ara kendimi her şeyden soyutlamak o kadar güzel ki benim için. Eşime göre bencilim ve egoistim bana göre sadece kendimi fazla seviyorum ve kendimle daha mutluyum. Sorun bu
OlabilirBen balık burcuyum ama içime kova kaçmış olabilir mi
eşin önem veriyorsa bu konuda elbette bazı sınırlamalarla bir şeyler yapabilirsin diye düşünüyorum.bazı konularda gittim evet daha önceki sorunlarımızda hep aynı meselelerden kaynaklıydı. eşim aileye çok önem verir ben o kadar önem vermiyordum ilk zamanlarda. görsem de olur görmesem de kafasındaydım.
Anladım. Daha net oldu şimdi. O zaman şöyle yapsanız; ailelerden önce ortak arkadaşları çağırsanız eşiniz misafir ağırlarken gergin olmadığınızı görse nasıl olur? Aile konusunda da konuşacaksınız. Bence istediği gibi olamayacağını anlamıştır onca yıl. Yine de üstüne basa basa anlatın ve gösterin. Bir süre sonra pes edecektir.evlilik terapisti de aynısını söyledi eşime ki... hayata bakışınız farklı ortak bir yol bulmaya çalışacaksınız diyor ama yok benimki illa ailelerle samimiyet modunda.aslına bakarsanız eşimin ailesi öyle mıç mıç değil çünkü kv herkesle kötü küs. eşim böyle bir ailenin hayalini kuruyor aslında, sıcak samimi. benim ailem de sıcaktır kahkah kih kih sohbet falan iyidir yani onlarla beraber olmak istiyor. bayılıyor aileme. babamla otursun maç izlesin dayım vs falan mutlu oluyor. ben aslında istemiyor değilim anca alışıyorum. başta misafir bile ağırlamaktan korkuyordum kendime güvenmiyordum. o zamanlar daha katıydım mükemmeliyetçiydim misafir konusunda şimdi öyle değilim ama eşim hala öyle olduğumu sanıyor.
Ben de teraziyim, esimi yuceltmeyi çok severim. Çünkü kendimi ondan ayrı görmüyorum. Onun yuceligiyle ben de yukseliyorum sanki. Biliyorum ben fazla geyşayımvalla istedikleri çok da azıcık değil sankibenim gibi özgürlük düşkünü biri için zor atıyorum aileye gidelecek mi gidilecek, yapılacak mı yapılacak bahane yok niye çünkü aile bir tane. eşim bu kafada bence.
Yazdıklarınız aynı beni anlatıyor. Yükselenim ikizler benim. Ondan dolayı mıdır acaba?Olabilir
ahaha sormayın kv herkesi katıp karıştırdığı için. ben ona bayramda kutlamaya arayınca ağzına geleni bana saydığı için eşim tabi mahcup oldu :)İyi bari onu demiş anasına. Kesin içi içini yiyiyordur ama.
Dank etmesi bile bir şey.ahaha sormayın kv herkesi katıp karıştırdığı için. ben ona bayramda kutlamaya arayınca ağzına geleni bana saydığı için eşim tabi mahcup oldu :)
Ben hiçbir yerden yırtamıyorum evcimenlik anlayışım bile evde yalnız kalıp kendi halimde takılmaktan ibaret. Issız bi adaya düşsem yanıma alacağım hiçbir şey olmaz ıssız adaya düşmem yeterli başka bir şey istemem ara ara kendimi her şeyden soyutlamak o kadar güzel ki benim için. Eşime göre bencilim ve egoistim bana göre sadece kendimi fazla seviyorum ve kendimle daha mutluyum. Sorun bu
Günaydın kızlar eşimle evliliğimde sorunlar vardı bana karşı soğuk davranması, ailesi ile sorunlarımız vs derken iyice kopmuştuk. Ben artık dayanamayarak eşime ya bitirelim ya da herkes bir adım atsın baştan başlayalım dedim. Eşim düşünmek için zaten istedi. Bir kaç gün sonra döküldü. Kv ben artık geçmişi unuttum korkuyorum konuşmalarınızdan (boşanma olur onun yüzünden diye korktu) tamam gelin konuşalım falan diye haber göndermiş, eşim şu an kendi sorunlarımız var demiş...
Eşimin bana söyledikleri; ben sen üzülme diye gözünün içine bakıyordum, sen beni kullandın (köpek gibi gel git yaptın bana diyor), sana karşı yumuşak oldum diye bağımsız yaşadın, inat yaptın, dediklerimi yapmadın, herşeyini benle paylaşmıyorsun (illa her şeyi bilecekmiş), atıyorum bir aile meselesi olsa eşinizin bilmesini istemediğiniz niye efendim söylemiyormuşum....Bundan sonra herşeyimi o kontrol edecekmiş her istediğini yapacakmışım kaçmak yokmuş tehdit yokmuş... (boşanalım dedim diye tehdit ediyor oluyorum...)insanlardan kaçıyormuşum ailesinden,akrabalardan vs.
Şimdi ben evlendikten bir zaman sonra depresyona girdim çok sıkı fıkı görüşmedim ailemle ama eşimin ailesini ihmal etmemeye çalıştım, onlar istiyor ki kendi kızı damadı gibi habire her gün birlikte olalım yanyana oturuyoruz maalesefAyrıca bir çok sorun yaşadım, işle alakalı, sağlıkla alakalı, aile vs. Hayatımın en kötü haberleri üst üste geldi. Ve maalesef bu dönem sonrasında eşime inandıramıyorum çünkü asla ve asla açık açık anlatamayacağım aile sırrı denilen şeyler var. Ona baksan dışardan hiç bir sorunum yok o benim gözüme bakıyor...
Bana olan güvenini kaybetmiş böyle her şeyi anlatmadığım için...Eşim biriktirip biriktirip patlayan bir insan ve patlayınca da çok uzun sürüyor. Keşke olanları baştan söylesen de ben de bilsem böyle biriktirince kötü oluyor diyorum ama huy işte.
Eşim aslan burcu yönetmeyi çok seven bir insan. Ayrıca çok sahiplenici adama boşanalım diyorum umru değil yarabbim...İlla beni düzeltecek aklınca. Şimdi de tutturmuş tayin isteyecez....
Bir akıl fikir verin bana nolur...
Ben de kova burcuyum ne tezatız dimi:)
Yükselenler etkilermiş ama ikizler burcu çok duygusal evcimen olur diye biliyorum. Çocuğum da balık olacak normal zamanında doğarsa ama ben onu kova yapmak için erkenden doğurabilirimYazdıklarınız aynı beni anlatıyor. Yükselenim ikizler benim. Ondan dolayı mıdır acaba?
Dank etmesi bile bir şey.
esin hep verici olmus siz de alici adam tukenmis yipranmis simdi de icinden gelmiyor vermek
olsun yine ailenle ilgili sorunlari anlatma el ogluna guvenilmezben de kendimce vericiydim ama farklı açılardan bakmışız olaylara. meğerse ev pislikten yıkılsa, yemek olmasa umru olmazmış yeter ki aile ilişkilerimiz iyi olsun. bende diğer kısma önem vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?