- 7 Kasım 2012
- 117
- 5
- 98
- Konu Sahibi numunemyok
-
Ben sizi çok iyi anlıyorum ve içtenlikle de katılıyorumm.. Öyle anne babalar varki merhametten vicdandan yoksunlarr . Doğurdum benim egemenliğimde olacak diye almadıkları ah kalmayan aileler var maalesef.. Eşin bir gün olur da dönerse verdiği sözlerden onun da o vicdansızlardan farkı yokmuş demekki bırak kendi pisliklerinde boğulsunlar..
Hep derim, istersen padişah ol eğer içinde küçükcük de olsa merhamet yoksa bir hiçsin..
Allah sabır versin sana yolun açık olsun tatlım
o zaman bizim balayımızdan ilk gecemize kadar karışmayacaklardı.
onlar ailelerin sözü altında olsun istediler biçok şeyi. yoksa zaten bastan kopardık çünkü neyi biz yaparız dediysek hakarete ugradık.
bizim 6 yıla yakındır ilişkimiz var yani ayrılmama değecek kadar emek harcadık tüm bunlara rağmen.
ve ben eşimi açıktan okutmak istediğimde zorla askere gönderdiler gelsin biz işini evini kurarız diye.
suan o 25 ben 23 üm ve maaşlarımız 1250 adam başı. kiralar 900 banka kredisi 1200. ve biz ev baktık peşinatsız anca esenyurt oluyordu ona da demedikleri kalmadı uzakmıs vs.
neyse ben yaptığımın onlara müstehak olduğuna inanıyorum ben biliyorum neler yaşadım ettim.
ev işinide olar çıkardı başta diyorum ama anlaşılamıyor sanırım.
Ee tabi, herşeyi kendi imkanlarınızla yapacaksanız kimsenin karışmaya hakkı yok...
suan zaten biz kaldık başbaşa evi satınca onların parasını vereceğiz derdimiz bankayı kapamak.
değişirse büyük konuşmayayım ama affetmem. gelinlik için telefonumu satabilirim. evdeki gelinlerine çocuk yap dediler (kaynımı aldatmıstı eşim ortaya çıkarmıstı) bana sakın cocuk düşünme kefil olduk borcunuzu ödeyin dediler.
Gelinliginizi secip begendiniz mii..
diktirdik teslim tarihini uzatmak için ek yaptırdım birşeyler salı alacagız.
Peki. Bana kargo gnderebilecegim bi adres verir misiniz.ozelden yazamiyorum ben halaa :)
anlayamadım kargo adresi ne için
Ceyiz icin ufak bi paket diyelim :)) ya oyle ufak tefek icimden gelen seyler.en yakin ptt sube ismide olabilir adres olmasi gerekmez
işte en çokta zoruma bu gidiyor beni doğru dürüst tanımayan sadece nikahta surat astıklarını gören 1 ide gelinlik parasının yarısını yollamıstı iş yerime ve patronumla arkadaşlar. bu durumlara neden düştük inanın onlar sadece bana bohca yaparken ben özenerek tüm maaşımla hatta fazlasıyla tüm aileye o eltiye bile yaptım. simdi hepsi evde gözümün önünde annem çeyizlere baktıkca ağlıyor ne gerek vardı.
Hic caninizi skmayin. Belki aile yasantilari oyledr belki onlarda anneden babadn grdgu gbi davranmaya calisiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?