• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim soyadını değiştirmeli mi

Özet geçeyim kendi abisi (eşinden ayrılacak olan ) arayip en iyisini yaptınız bende gidicem diyor ki adam hasta. o yüzden zaten esine sahip çıkamadı kızı evde edilerek tüm işi yıktılar oda başka şeylere gönlünü kaptırdı. ona rağmen bosatmadilar şimdi ev işi yapmıyor diye sokağa attılar. çocuğu hastaydi ona masraf ettik diyip vermediler. insan torununa yapılana masraf der mi?
Bi tek abisiyle görüşüyor eşim dediğim gibi kendi kararını alamayan biri. ama Allah yine de kapima muhtaç etmesin insAllah
insanlar herşeyi der herşeyi:))
kp kv sorunlu kişiler tamam anladım da soyadı değiştirmek çok uç bir mevzu.
eşin taşıyabilecek mi bu yükü.
aileyle görüşmemek başka,mesafeli olmak başka,soyunu reddetmek başka şey.

Ne kadar mutsuz olduğun şu yazdıklarından çok net anlaşılıyor üzüldüm sana. İnsanlara sataşarak hıncını çıkarmaya çalışıyorsun. Çok mükemmeliz harikayız demelerin mutsuzlugunu kapatamıyor.
Hamile halinle beddua edecek kadar nefret dolu ve zor durumdasın demek. İnşallah düzelir sorunların numune.
Gerçekten analiz yeteneğiniz en üst seviyede. Bu alanda kariyer düşündünüz mu

insanlar herşeyi der herşeyi:))
kp kv sorunlu kişiler tamam anladım da soyadı değiştirmek çok uç bir mevzu.
eşin taşıyabilecek mi bu yükü.
aileyle görüşmemek başka,mesafeli olmak başka,soyunu reddetmek başka şey.
Valla soyundan biz bir insan goremedik ama ben karismiyorum ona kalsa avukat tutar çoktan hiç parami onlar için harcayamam yasa gelirse anca öyle masrafsız.

Hayır canım ben edepsizlere empati yapamayanlara tahammül edemiyorum mesleğimde de efendi olduğu için 100 verdiğim çok ogrencim oldu. bebeğim için önce edep diliyorum sağlıktan bile daha önemli. hİç düşünmeden direk yargılamak ne ahmakca

Bebeğin için sağlıktan önce edep dileyecek kadar uçmuşsun sen. edepsizliği yapan, ahmak diyen, hakaret eden sensin.
Sen öğretmen misin? öğrencilerine de ayrı üzüldüm simdi.. "100 vermek" yazan biri nasıl öğretmen olabilir?
Allah senin yakınındaki herkese sabır versin :)

Valla soyundan biz bir insan goremedik ama ben karismiyorum ona kalsa avukat tutar çoktan hiç parami onlar için harcayamam yasa gelirse anca öyle masrafsız.
her ailede sorun var az çok.
hatta çok daha ciddilerini yaşayanlar da var.
herkes soyadı değişseydi ohoo ortalı karman çorman olurdu:))
neyse vardır eşinin bir bildiği ne diyeyim.
sadece bu kararı taşıyabilmesi konusunda bir durdum düşündüm.
bu çok ciddi bir durum bence.
ya bu kadar kötü olacak ne yapmışlar bunlar
kan man döküldü sandım ben o derecelik bişey olması gerekir bence:))

Bebeğin için sağlıktan önce edep dileyecek kadar uçmuşsun sen. edepsizliği yapan, ahmak diyen, hakaret eden sensin.
Sen öğretmen misin? öğrencilerine de ayrı üzüldüm simdi.. "100 vermek" yazan biri nasıl öğretmen olabilir?
Allah senin yakınındaki herkese sabır versin :)
Bütün sorun eksik kelime kullanmam. 1 prenses kadar narinsiniz.
Evet önce edep buna bile muhalefet olmak inanılmaz.

her ailede sorun var az çok.
hatta çok daha ciddilerini yaşayanlar da var.
herkes soyadı değişseydi ohoo ortalı karman çorman olurdu:))
neyse vardır eşinin bir bildiği ne diyeyim.
sadece bu kararı taşıyabilmesi konusunda bir durdum düşündüm.
bu çok ciddi bir durum bence.
ya bu kadar kötü olacak ne yapmışlar bunlar
kan man döküldü sandım ben o derecelik bişey olması gerekir bence:))
Bakın mahkeme bile soyadıniz ahlaksizliga karışan birine ait unlendiyse geçerli neden sayarken bizim onlarla aynı soyadını taşımak istemiyor olusumuzu anlamanız neden bu kadar zor?

2 senelik konuyu niye hortlattın ki konu sahibi.
Kimsenin umurunda bile degilmiş hatta o köprünün altından çok sular akmış
Yani sizin mutlu olup olmamanız merak konusu degilmiş ki zaten.
Nasıl hırslanmış ve içinde neler yaşıyorsan kk'ya olan hıncın hala geçmemiş gibi.

Bakın mahkeme bile soyadıniz ahlaksizliga karışan birine ait unlendiyse geçerli neden sayarken bizim onlarla aynı soyadını taşımak istemiyor olusumuzu anlamanız neden bu kadar zor?
neyse neyse
sakin ol bi sen herşeyden önce.
bu kadar sinir hiiç iyi değil.
ailede ahlaksızlık mı var yaniii:KK57:

Kocanızı sağlam hanımköylü yapmışsınız valla helal olsun. Buradaki üyeler kıskandı sizi herhalde herkes sataşmış size:)
Hanim köylü değil haklıysa haksızi ayırmak diyelim ki konu zaten ben değildim aslında. kendi aralarında olan bişeye döndü asıl ben eşimin arkasında durdum hala da teşekkür eder o bana ben ona. suan 2 univ. okuyor açıktan ve uzaktan hayalleri var. rvlenirkrn ortaokul mezunuydu ve ailesi evi satarken siz zaten odeyemeZsiniz diyordu ahlaksizlar.

neyse neyse
sakin ol bi sen herşeyden önce.
bu kadar sinir hiiç iyi değil.
ailede ahlaksızlık mı var yaniii:KK57:
Evet ama çocuğum varken anlatamam şu kadar diyim nazmiye cam muge anlida. ona benzer şeyler konusuldu ailesi için. sonunda gelini attılar evden.

Anladım bazıları beni sinir etmek için yazıyor dayanabilirsem onlara cevap vermeyeceğim. ama artık çevremde kimseyle konusmadigim için son olanları anlatabilirim insan gibi sorunlara,aynı durumda olan varsa olası sonu hakkında belki fikir edinir

Back
X