- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Konuşmaya çalıştım zaten sürekli ailelerle vakit geçirmek istemiyorum başbaşa vakit geçirelim tadını çıkaralım evliliğimizin diye bana karşı çıkmıyor ama gün içinde 2-3 saatimizi ayırsak ne olur kafasında. Bir de şöyle kötü bir huyu var ailesine gideriz biraz vakit geçirir sonra telefonunu eline alır telefona dalar kaldığımız süre boyunca ailesiyle ben vakit geçiririm bu konuda da uyardım gittiğinde hemen eline telefonu alıyorsun ben de bir süre sonra sıkılıyorum diye. Valla artık yazarken bile içime sıkıntı basıyor ne yapacağım bilmiyorum bu gidişleSiz eş değilsiniz ki kardeş gibisiniz.
Sevgi biter bir zaman sonra.
En heyecanlı mıç mıç olmanız gereken zamanda sürekli aileylesiniz, böyle evlilik olmaz.
Yerinde olsam ailenle ilgilenmek istemeni çok iyi anlıyorum ancak evlendiğimi anlayamadım bunu hayal etmemiştim bitirelim sen ailenle yaşa derdim
Yok bu konuda bir sınırınız olmalı.Gitmesine asla engel olmuyorum ama tek gitmeye de razı olmuyor illa benim de gelmemi istiyor işte sorun da burda başlıyor kendimi sürekli onunla gitme gitmeme pazarlığı yaparken buluyorum
Yok o şekilde konuşunca etki etmez. Bitirelim ailenle yaşa diye rest lazımKonuşmaya çalıştım zaten sürekli ailelerle vakit geçirmek istemiyorum başbaşa vakit geçirelim tadını çıkaralım evliliğimizin diye bana karşı çıkmıyor ama gün içinde 2-3 saatimizi ayırsak ne olur kafasında. Bir de şöyle kötü bir huyu var ailesine gideriz biraz vakit geçirir sonra telefonunu eline alır telefona dalar kaldığımız süre boyunca ailesiyle ben vakit geçiririm bu konuda da uyardım gittiğinde hemen eline telefonu alıyorsun ben de bir süre sonra sıkılıyorum diye. Valla artık yazarken bile içime sıkıntı basıyor ne yapacağım bilmiyorum bu gidişle
Bu arada şunu eklemek istiyorum. Annesi kanser normalden daha fazla ilgilenmek istemesi çok ama çok normal ki böyle olmalı.
Benim tepkim sürekli ve devamlı olarak sizi sürüklemesi.
Kendisi dilediği gibi ilgilenebilir sizinle de vakit geçirip kalan boş vaktini anneye yarım saat bir saat giderek gönlünü hoş edebilir haftada bir kaç gün sizi sürüklemeden ona zaten kimse laf etmemeli
Bazı erkekler gerçekten çok garip ya kendin git ilgilen kadını ne sürüklüyorsun konu sahibinin ciddi rest çekmesi lazım bu konuda zaten kendisi de arada gider tamamen yabancı olacak değil insan zorlanınca daha da uzaklaşıyor hiç içinden gelmiyorSınır bozucu kisim kadini manipüle edip durmasi "bende problem yok, ama x istemez..sende gel moral olsun".. böyle seyler sorun. Konu sahibi bu konuda rest cekmeli. Anlayisli davranıyor zaten ama esi de bunu kullaniyor. Kaldi ki kendisi oraya gidip cep telefona gömülüp duruyormus.
Aynen kaynanam kayınpederim ve kaybım üfff çok kafa ütülüyorlar yaaa....Zamanla bunlar sorun haline gelebilir. Bi de çok sıkıcı yaaaa insanlara bi rahat huzur vermiyorlar üf
Allahım acil şifalar versin inşallah.Kanser
Kanser
Allahtan eşim anasının babasının sürekli yanına gidicem demiyor.... Onlardan bıktı adam içine kapandı...... Tepesinde vık vık.... Ayyy sinir bozucu....KAMU SPOTU
Lütfen anasının memesinden ayrılmamış erkekleri koca yapmayın
Benim eşim de öyle elinde telefon gömülüyor dünyaya kapatıyor kendini....Sınır bozucu kisim kadini manipüle edip durmasi "bende problem yok, ama x istemez..sende gel moral olsun".. böyle seyler sorun. Konu sahibi bu konuda rest cekmeli. Anlayisli davranıyor zaten ama esi de bunu kullaniyor. Kaldi ki kendisi oraya gidip cep telefona gömülüp duruyormus.
Teşekkür ederim cevap veren herkese. Annesinin durumu nedeniyle zaten anlayış gösteriyorum elbette ama annesiyle bitmiyor ki. Annesini görse teyzem çağırıyor oraya gidelim yengem davet etti oraya gidelim sürekli aile ziyareti. Ziyaretler bitse hastalıklar bitmiyor. Bugün yine kavga ettik teyzeme kahvaltıya gidelim deyince gitmedim kendi anneme gideceğimi söyledim ama evden de bir türlü çıkamadım evi toplamaktan şimdi de bana teyzeme gelseydim çoktan kahvaltı yapıp çıkmıştık diye laf ediyor derdimi anlatamıyorum bir türlü. 5 tane kedim var hepsini aile evimde bıraktığım için onları görmeye gidiyorum bazen bana sen de sürekli annene gidiyorsun diye bunu örnek gösteriyor. Gittiğim zamanlar da onun çalıştığı zamanlar ben mümkün olduğunca başbaşa vakit geçireceğimiz zaman ona ayırıyorken günümü bir de bununla savunması iyice çileden çıkardı nasıl çözeceğim bilmiyorum güzel konuşmaya gelmiyor kavga etmeye gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?