Eşim sürekli bana küsüyor

Burcin24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
158
78
13
Merhaba,
Ben 1 yıllık evliyim 20 yaşındayım.
Eşimle aramızda 15 yaş fark var. Normalde birbirimizi çok seviyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz ama en küçük bir anlaşmazlıkta eşim bana küsüyor. 4 aydır beraber yaşıyoruz yani alışma aşamasındayız. Ben ailemden farklı bir ülkede yaşıyorum dil bilmiyorum çalışamıyorum yani konuştuğum tek kişi eşim başka kimseyle dertleşemiyorum onun ailesi dışında kimsenin yüzünü görmüyorum. Eşim çok küçük konulardan tartışma çıkarıyor ve daha konuşamadan neyin ne olduğunu anlamadan bana küsüyor. Çok gururlu birisi küstüğü zaman çok üzülüyor hastalanıyor pişman da oluyor farkediyorum ama sırf gururu yüzünden ben onla konuşana kadar benimle konuşmayı geç yüzüme bile bakmıyor. Sadece 4 ay içinde olumlu olumsuz her şeyi yaşadık diyebilirim kadın olan küçük olan çok yabancı bir yerde ailesinden ayrı yaşayıp bunalan kendisiymiş gibi sürekli alınganlık yapıyor ve küsüyor çok stresliyim lütfen bana yardım edin :(

Merhaba,
Eşimle aramızda 15 yaş fark var. Normalde birbirimizi çok seviyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz ama en küçük bir anlaşmazlıkta eşim bana küsüyor. 4 aydır beraber yaşıyoruz yani alışma aşamasındayız. Ben ailemden farklı bir ülkede yaşıyorum dil bilmiyorum çalışamıyorum yani konuştuğum tek kişi eşim başka kimseyle dertleşemiyorum onun ailesi dışında kimsenin yüzünü görmüyorum. Eşim çok küçük konulardan tartışma çıkarıyor ve daha konuşamadan neyin ne olduğunu anlamadan bana küsüyor. Çok gururlu birisi küstüğü zaman çok üzülüyor hastalanıyor pişman da oluyor farkediyorum ama sırf gururu yüzünden ben onla konuşana kadar benimle konuşmayı geç yüzüme bile bakmıyor. Sadece 4 ay içinde olumlu olumsuz her şeyi yaşadık diyebilirim kadın olan küçük olan çok yabancı bir yerde ailesinden ayrı yaşayıp bunalan kendisiymiş gibi sürekli alınganlık yapıyor ve küsüyor çok stresliyim lütfen bana yardım edin :KK43:

Küslüğü geçtim yaş farkına ne demeli,yapılan erken evliliğe ne demeli..
Onlardan haber ver önce evlat..

35 'ine gelmiş ama olgunlugun "o "suna gelememiş bir adam daha:işsiz:
yaşınız küçük ,
uzak memleket,
35 inde çocuk bir koca.
kolay gelsin ..
ne denir ki başka bu durumda?

Başka konularda çok olgun birisi ama evin içinde tam bir çocuk :KK43:
zaten dışardan çok olgun anlayışlı durn adamlar evde çocuktan beter oluyor.
nazlarini çeken var diye sanırım.
ama size çok haksızlık yapıyor su an.
yaş ve konum itibariyle tabiri caizse onun sizi"avutmasi" lazım.
Allah kolaylık versin.bu küslük genelde huy oluyor.bilirsiniz can çıkar huy çıkmaz hesabı.
bu küslukle ilgili konular var onlara göz atin mutlaka.
o üyelerle irtibata geçin.belki yol katetmiş olanları vardır.

zaten dışardan çok olgun anlayışlı durn adamlar evde çocuktan beter oluyor.
nazlarini çeken var diye sanırım.
ama size çok haksızlık yapıyor su an.
yaş ve konum itibariyle tabiri caizse onun sizi"avutmasi" lazım.
Allah kolaylık versin.bu küslük genelde huy oluyor.bilirsiniz can çıkar huy çıkmaz hesabı.
bu küslukle ilgili konular var onlara göz atin mutlaka.
o üyelerle irtibata geçin.belki yol katetmiş olanları vardır.
Bende bunu anlatmaya çalıştım benim avutulmam gerekirken hep alttan alan ilk konuşan gereksiz yere özür dileyen ben oluyorum bana inat ve gururlu derlerdi hep ama ona karşı kedi gibi oluyorum malesef :(
Sitede yeniyim bilmiyorum bulabilir miyim teşekkür ederim

Karşına al açık açık konuş. Başka türlü olmaz. Böyle olacağıda net değil ama. Benim eşimde öyleydi. Küserdi triplere girerdi Allah'ım Allah'ım.. ben de hayatta küs kalamam.
Bir kaç kere konuştum çocukmuyuz vs vs diye. Birgün Benim haklı olduğum bi konuda yine küstü. Deyim yerindeyse burnundan getirdim. O küsünce nasıl davranıyorsa öyle davrandım. Benim için çok zordu ama iyi oldu. O gün bugündür küsecek gibi olsada 1 saati geçmez

Konunuza gelince de, aranızda ciddi bi jenerasyon farkı var. Adam 35 yaşında ve küsüyorsa adamın da kafasında problem vardır. Psikoloğa gidin yapacak başka bir şey yok

Karşına al açık açık konuş. Başka türlü olmaz. Böyle olacağıda net değil ama. Benim eşimde öyleydi. Küserdi triplere girerdi Allah'ım Allah'ım.. ben de hayatta küs kalamam.
Bir kaç kere konuştum çocukmuyuz vs vs diye. Birgün Benim haklı olduğum bi konuda yine küstü. Deyim yerindeyse burnundan getirdim. O küsünce nasıl davranıyorsa öyle davrandım. Benim için çok zordu ama iyi oldu. O gün bugündür küsecek gibi olsada 1 saati geçmez
Konuşuyorum haklısın diyor bi daha küsmeyeceğim konuşarak halletmeye çalışcam diyor ama sinirlendiği zaman yine aynısı oluyor
Haklısınız işe yarıyor benim haklı olduğum bi konuda küstü bana bende her zaman gidip konuşurdum gönlünü alırdım suç bendeymiş gibi bu sefer bende sizin gibi yaptım 3 gündür konuşmuyordu yüzüme bile bakmıyordu bende öyle davramdım ve bugün aradı konuştuk :) teşekkür ederim

Konunuza gelince de, aranızda ciddi bi jenerasyon farkı var. Adam 35 yaşında ve küsüyorsa adamın da kafasında problem vardır. Psikoloğa gidin yapacak başka bir şey yok
Bende yaş farkı olan kişilerin evliliğini çok garipserdim ama başına gelince öyle düşünmüyor insan
Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için ama kafasında problem olduğunu sanmıyorum galiba ben çok üstüne düşmüşüm bir kaç ay içinde fazlaca şımartmışım çünkü başlarda böyle değildi sevgiliyken hiç değildi :)
Ona karşı tavrımı değiştirerek deneyeceğim düzelmezse sanırım haklısınız

En ufak küsmede yataklara düşecek derecede kafasına takip hasta oluyorsa , bence eşinizi bir doktora götürün...

Merhaba,
Eşimle aramızda 15 yaş fark var. Normalde birbirimizi çok seviyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz ama en küçük bir anlaşmazlıkta eşim bana küsüyor. 4 aydır beraber yaşıyoruz yani alışma aşamasındayız. Ben ailemden farklı bir ülkede yaşıyorum dil bilmiyorum çalışamıyorum yani konuştuğum tek kişi eşim başka kimseyle dertleşemiyorum onun ailesi dışında kimsenin yüzünü görmüyorum. Eşim çok küçük konulardan tartışma çıkarıyor ve daha konuşamadan neyin ne olduğunu anlamadan bana küsüyor. Çok gururlu birisi küstüğü zaman çok üzülüyor hastalanıyor pişman da oluyor farkediyorum ama sırf gururu yüzünden ben onla konuşana kadar benimle konuşmayı geç yüzüme bile bakmıyor. Sadece 4 ay içinde olumlu olumsuz her şeyi yaşadık diyebilirim kadın olan küçük olan çok yabancı bir yerde ailesinden ayrı yaşayıp bunalan kendisiymiş gibi sürekli alınganlık yapıyor ve küsüyor çok stresliyim lütfen bana yardım edin :KK43:

onun huyu bu. can çıkmadan huy çıkmaz demişler, madem böyle sen adımını at yavaş yavaş sakin sakin anlat bu durumu aşılamaya çalış ona. kendi sıkıntını ondan çıkarma sonuçta kabul edip evlenip gittin bunun sorumlusu o değil bu senin kararın

Merhaba,

onun huyu bu. can çıkmadan huy çıkmaz demişler, madem böyle sen adımını at yavaş yavaş sakin sakin anlat bu durumu aşılamaya çalış ona. kendi sıkıntını ondan çıkarma sonuçta kabul edip evlenip gittin bunun sorumlusu o değil bu senin kararın

Merhaba,
baban yaşındaki adamla evlenirsen daha ohoooo bu mevzuya dua edersin ilerde zaten

Back
X