Eşim sürekli bana küsüyor

Yaşı kadar olgunlaşmamış erkek sendromu...
Üzgünüm ama işiniz zor. Onun size destek olması gerek dil bilmediğiniz bir yerdeymişsiniz. Daha çok sizi yalnızlığa itmesi hoş değil. Durumun ciddiyetinin farkına varması gerekli ...

Hiç de babam yaşında değil öyle olsa bile sizi ilgilendirmez yorum yapmanız gereken konu bu değil
15+ sizin için olmayabilir ebeveynleriniz çok büyükse zaar:işsiz:,kamuya açık alana bir şey yazıyorsanız her türlü yoruma da göğüs germek zorundasınız konu açanların psikolojilerine göre hareket etmek zorunda değiliz.
not:şimdi 20 yaşındasınızve çocuksunuz(ben bile annen yaşındayım.) bu adam 45 yaşına geldiğinde ve size daha çok küstüğünde (çünkü sizin gençliğinizi kıskanacak hareketlerinize daha çok trip atacak) o zaman ben ne yaptım Allahııııım diye haykırıp duracaksınız.
Ama banane tabi:KK20::super:

15+ sizin için olmayabilir ebeveynleriniz çok büyükse zaar:işsiz:,kamuya açık alana bir şey yazıyorsanız her türlü yoruma da göğüs germek zorundasınız konu açanların psikolojilerine göre hareket etmek zorunda değiliz.
not:şimdi 20 yaşındasınızve çocuksunuz(ben bile annen yaşındayım.) bu adam 45 yaşına geldiğinde ve size daha çok küstüğünde (çünkü sizin gençliğinizi kıskanacak hareketlerinize daha çok trip atacak) o zaman ben ne yaptım Allahııııım diye haykırıp duracaksınız.
Ama banane tabi:KK20::super:
Öyle düşünüyorsanız bile "aranızdaki yaş farkından kaynaklanıyor" diye kibarca söyleyebilirdiniz "baban yaşında adam" diyerek değil:KK12: ebeveynlerim de çok büyük değil eşimle babam arasında 10 yaş var :lülülü:

Kibarca yazan arkadaşlarımızın tavsiyeleri doğrultusunda küslük sorunumuzu çözdük.
Yine de teşekkür ederim :KK52:

Back
X