• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim sürekli beni aldatiyor ne yapmaliyim

masal09

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2014
3
0
1
33
Arkadaslar esim surekli beni aldatiyor hemde konusunca dayak yiyorum 3 aylik bebegim var ne yapmaliyim psikolojim cok bozuldu

Aldatmak....
affedilemez...

bu şartlar altında, hastaneye gidip darp raporu alın, ardından polise gidin, sonra da boşanın, kendinizi ve gururnuzu ezdirmeyin lütfen, siz zaten taze anneymişsiniz, sizin her zaman kinden çok ilgi, sevgi ve yardıma ihtiyacınız var, bugünlerde yanınızda lmayan adam, çocuğunuz büyüdüğü zamanda olmasın bence

sürekli aldatma ve şiddet var ve bu nereye kadar devam edicek...biz burdan ne yazarsak yazalım sonuç senin vericegini karardır.ne böyle hayat devam eder ne bu evliliğin içinde oçocuk sağlıklı büyür.kendi psikolojin gibi çocugunuda düşünmelisin.çalışıyormusun yada ev hanımı bu duruma ailen ne diyor?

Sorumu bu polise ver ve boşa..Kurtulmaktan baska çaren mi var..Ailen destek olmuyorsa devlete sığın.

sizin böyle sıkıntınızı hatta işkence içerisinde olduğunuzu ailenizin bilmesi gerek bence bilmiyorlar sa hemen söyleyin.ev hanımı iseniz ailenize artı fazlalık olucam evliliğimi sürdüreyim niyetindemisiniz?yani iki cümle yazmışını bu cümlerle bile çok üzücü daha ayrıntılı yazsanız.

Yapmaniz gereken tek sey ayrilmak.Kusura bakmayin da oyle bir insana cocuk vermek bile hata. Bunu bile bile de neden cocugunuzun gunahina girdiniz. Nasil bor ortamda buyuyeczk biliyor musunuz? insanlara babasina bile guvenmeyecek. ben de ogrendim bazi seyler.Erkek milletinden midem bulaniyor. Neyse babamda ayni pisligi yapmisti. Cok sinirliyim suan.Arkadaslar da yorum yapmistir. Umarim aldatildiginizi bile bile o adamla bir omur gecirmezsiniz.

sürekli aldatılıp,sürekli dayak yemektense 1 kez boşan..

hiçbi imkanın yoksa,kadın sığınma evıne gıt..

Darp raporu al davayi ac evden uzaklastir tedbir nafakani da al, davada da tazminatini nafakani al ondan koca olmaz

Mesela boşanmak gibi bi hak var, bunu kullanabilirsin.

Back
X