• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim sürekli beni aldatiyor ne yapmaliyim

Allah allah.. . dayağı nasıl kabulleniyorsunuz.
Biraz güçlü olun aldatma zaten afedilemezde. Dayak nedir ya birde çocuğunuz var yeni doğum yapmış sayılırsınız
Pesss yani pesss napmalıyım diye soruyorsunuz... boşanın .. ağlamayın.. asla yılmayın....

konuya inanamadım ama yazış şeklindendir belki..

"eşim sürekli aldatıyor, dövüyor, 3 aylık bebeğim var, ne yapmalıyım?"

ne denir ki?
sen olsan böyle birine ne derdin? :KK12:

reyting için mi bu konu... ne kadar çok mesaj olursa para falan mı alıyorsunuz?

gerçekse de aynada söyle bunu, aynadaki aksin ne diyecek acaba...

Evlilivinde hem siddet var hem aldatma. Bize mi soruyorsun ne yapacagini ?

Arkadaslar esim surekli beni aldatiyor hemde konusunca dayak yiyorum 3 aylik bebegim var ne yapmaliyim psikolojim cok bozuldu
kk tarihinde ki en bomba soru,ne mi yapacan otur evinde boşver diyesim geldi şimdi :KK53:

KOŞ BOYNUNA ATLA İYİKİ VARSIN DE:KK60:
ŞAHAN GÖKBAKARIN MARTILAR SIÇ.VERSİN O ŞAŞKIN YÜZÜNE ŞARKISI
SENİN İÇİN YAZILMIŞ DE ÖP BOYNUNDAN

TEEE ALLAAM YAA:KK62:

Boşanma sebeplerinin en önemli 2 maddesi...
Yapılacak şey belli ama cesaret ve imkan yok sanırım. Ailenizden destek almaya çalışın derim
Bu arada bir ankete ya da araştırmaya kurban gidiyoruz galiba

Sen böyle seyre durup sessizce izlemeye devam ettiğin sürece daha çok aldatılırsın:KK11:

montla-sic_51601.jpg
:KK70::KK70::KK70: Bunu hayat felsefem yapıp herkese önereceğim :KK71::KK71::KK71:

Arkadaslar esim surekli beni aldatiyor hemde konusunca dayak yiyorum 3 aylik bebegim var ne yapmaliyim psikolojim cok bozuldu

Aldatıyorsa sizi sevmiyor, şiddet uyguluyorsa suç işliyor ve cezalandırılmayı hak ediyor demektir. Şikayetçi olun ve boşanma davası açın. Başka da yapabileceğiniz bir şey yok bence.

Aldattığını kanıtlayıp tazminatını bağlattırıp ,azcıkta şu çocuklarımın hatrı mevzu ile kendinizi oyalamadan biran önce kendi ayaklarınızın üzerinde durarak boşanmalısınız ..

ciddi ciddi sorabiliyor musunuz ne yapmalıyım diye ? :KK57::KK57:

bir şey yapma canım ne yapıcaksın hayret bir şey yaaa yuh :KK12::KK12::KK12::KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çaresiz olduğunuzu, sizi destekleyen biri olmadığını düşünüyorum.
Herşeyden önce bir anne olduğunuzu ve güçlü olmanız gerektiğini bilin.
Mutlaka darp raporu alın, aldatmayla ilgili deliller toplayın. Sonra gidecek yeriniz yoksa gidin bir sığınma evine yerleşin.
Barodan avukat talep edin.
Umarım eşiniz iyi kazanıyordur ve mal varlığı vardır..
Çocuğunuzla size yetecek kadar bir nafaka bağlanır.
Bu şekilde yaşayamazsınız..
Biryerden başlamanız gerekiyor.
Sizin gibi kabullenip susan, yaşadıklarına boyun eğen birçok kadın var.
Ailesinden çevresinden ve eşinden korkup yaşayan..
Onlardan biri olmayın..

Devlete Sığın , polise git diyen arkadaşım beni mazur gör ama devlet yada polis yada su bu kadınların hayrina ne yapıyor bu ülkede. Ölüm tehdidi alan kadınlara hayri yok polisin devletin.Aldatilana napsin?

ALLAH yardımcın olsun kimse vebaline giremez boşan diye ama kendini yıpratıp üzmenin manası yok sana değer vermeyen adamla nereye kadar gidebilirsin... ailen arkandaysa gelirin varsa çekil kenara ALLAH ından bulsun

O zaman artik konusma direk bosanma davasi ac darp raporlarinla gidip. Tabi bu sure zarfında durumu ailene bildirmiş ol ve yanlarına tasin. Hem ihanet hem şiddet hem minicik bir cocugun var sen nasil duruyorsun hala o evde?

Back
X