esim sürekli beni aldatiyor ne yapmaliyim

Vay be 3 ü birarada.. aldatiyor dayak atıyor üstüne üç aylık bebek.. hacı naaptın sen? Çok damar bu.

yapılacak şey belli zaten.siz bizden daha iyi biliyorsunuz.
yani bunun için daha yaratıcı bir fikir çıkmaz burdan...

Cnm gidip darp raporu alsana sikayet etsene bu hayvani hem aldatiyor hem siddet uyguluyor sana yazik degilmi yahu

Ne yapacağin belli

Ya kenara ggeçip eşinin seni aldatmasina çocuğunun rızkını başka hatunlarla yemesine göz yumucan siddeti eklemiyorum bile...

Ya da boşanma davası acacaksin çocuğunun da hakkini söke söke alacaksın...

Allah yardımcın olsun inşallah sana sahip çıkan ailen akrabaların vardır.

ne yapman gerek bence bosanmalisin,hem aldatsin hesap sordugundada dövsün
siz böyle bir adama nasil katlanabiliyorsunuz
ailenizle konusun ayrilmak icin careler bulun

internette takilmana izin veriyor demekki.. buraya yazabildigine gore...
neyse fake bence de

eğer konu fake değilse şaşırdım.dayak yiyorum deyip oturmak nedir.git şikayet et bi uzaklaştırma cezası alsında görsün bakalım.tırnaklarını göstermezsen tepene çıkar

Arkadaslar esim surekli beni aldatiyor hemde konusunca dayak yiyorum 3 aylik bebegim var ne yapmaliyim psikolojim cok bozuldu
0212 6569696 yada 0549 6569696 nolu tlf arayın eşinizden şiddet gördüğünüzü darp edildiğinizi ve aldatıldığınıxı anlatın burası devletin resmi aileiçi şiddet Yardım hattı onlar size her türlü yardımı sağlıyor

aldatıyor dövüyor ve siz bu adamdan çocuk sahibi oluyorsunuz..

ne yapacağım diye sorduğunuza göre boşanmayı düşünmüyorsunuz,o zaman korunun da bu aileye ikinci bir masumu kurban etmeyin.yazık.

kendinize ve çocuğunuza değer verin.. siz kendinize değer vermezseniz, eşiniz size hiç vermez..

Ailen umarım arkandadır, hemen boşanmalısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…