Eşim sürekli hakaret ediyor,bir akıl verin, deliricem.

Maskeli_balon

Naz'ın Annesi.
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
136
27
48
İstanbul
O kadar kötü bir durum içerisinde sıkıştım kaldım ki, eşim hem obsesif hem hakaretimiz üslup sahibi hemde şiddet eğilimi var. En ufak yaptığım bir hatada en ağır sözlere ve davranışlara maruz kalıyorum. Ona karşı olan duygularımı öldürüyor. Ailemle görüşmemi ve torunlarını görmelerini kısıtlamaya çalışıyor. Çorbanın tuzu bile çok büyük bir günah haline geliyor. İnsanların içerisinde hakaret ediyor. Kalbim kırıla kırıla perişan oldu. O kadar dengesiz ki; dakka içerisinde ruh hali değişiyor. Ne yapmam gerek? Ben konuşuyordum bugüne kadar. Küssem konuşmasam, ilgilenmesem mi daha iyi!? Ne yapmam gerek benim? Resmen kapana kısılmış gibi hissediyorum kendimi gücüm kalmadı..

Şiddet varsa umut yok bence. Eşin her yerden çürük anlattığına göre tutulur hiç bi yanı mı yok bu adamın

Düşün ki çorba orta tuzlu olmuş bir sonraki sefere kafandan aşağı dökerim dedi. O kadar yoruyor ki beni. Konu kapansın diye özür diliyorum, fayda etmiyor. Ben ona hep iyi niyetli davrandım, alttan aldım, ve yanlış yaptım galiba. O bana vurdu ben çekip gidemedim kızımı düşündüm. Çok zor. Siz olsanız ne yapardınız?

O sana vurduysa asıl kızını düşünüp hemen gitmeliydin. Allah korusun yarın kızının başına aynı durum gelince buna katlanmak zorunda olmadığını bilmesini istemez misisniz. Siz ne kadar mutlu kızınız o kadar mutlu. Net

Senin yapacağın bisey yok ki, onun tedavi olması gerek

Nedense problemli olan değilde , probleme madur olan bir çözüm arayışında..

Kalp kırmaya değmeyecek sebeplerden bunu bana yaşatıyor. Yemeğin tuzu gb bütün gece hiçbirşey yok uyumaya yakın olmayacak mevzular . Elimden birşey gelmiyor. İlk defa iletişim kuramakda zorlanıyorum.

Kızım okuldaydı, görmedi. Aileme söylemedim. Onlar başka şehirde bir dakka tutmazlardı beni. Benim üniversite mezunu olmam, onun olamaması bile sorun oldu.

Aşağılık kompleksi içerisine girdi. Sussam kabahat konuşsam kabahat. Siz olsanız Nasıl bir tavır alırdınız?
Allah göstermesin kimseye de işiniz zor kardes biraz uzak kalın annenize yada bi arkadas akrabaya gidin bi iki haftali na yada annesine şikayet edn kimin lafını dinliyorsa onada olur. Kendinizi içinize kapatmayın onunla baş edebilirsiniz hemen ipi bırakmayın lütfen

Kızım okuldaydı, görmedi. Aileme söylemedim. Onlar başka şehirde bir dakka tutmazlardı beni. Benim üniversite mezunu olmam, onun olamaması bile sorun oldu.
Ya aklını başına alsana ne güzel ailen var arkanda ne istiyorsun seni döverken kızının izlemesinimi hoş dovmesine gerek yok hergün annesine hakaret eden babayı izliyor

Nede boşanmaktan hiç söz etmiyorsunuz?
Boşan deyince kızıyorlar, napacak bu kadın?

Adamın sorunları var belli ki, konuşmakla çözülmez ki. Kısıtlamalara bak. Tehdit ediyor.
Niye çekiyorsun güzel kardeşim?

Ailen ne kadar haklıymış oysaki ben hep diyorum aileler hiç yanılmıyor

Kesinlikle, kabullenmem gerek bu kadar onursuza davranmamalıyım. Ben çok Mutlu bir ailede yetiştim. Babamdan bir fıske yemedim. Nasıl göz yumabildim bu kadar fiziksel ve psikolojik şiddete.. Öğrenilmiş çaresizlik benimkisi galiba,silkelenmem gerek.

Aşağılık kompleksi içerisine girdi. Sussam kabahat konuşsam kabahat. Siz olsanız Nasıl bir tavır alırdınız?
Kesinlikle pes etmeyin, kabullenmeyin durumu. Kızmadan kavgaya dönüştürmeden kabul ettirmeniz gerek. Bu duruma çok üzüldüğünüzü, yıprandığınızı, onu böyle görmekten acı çektiğinizi söyleyin. Yani aklıma pek birşey de gelmiyor şuan. Siz önden uzman biriyle görüşüp onu ikna etme yöntemlerini öğrenmelisiniz. Bu evliliği kurtarmanız sizin peygamber sabrınıza bağlı işin açığı. Yılmayın eğer seviyorsanız...

Sorun da burda zaten. Hep alttan alan sizsiniz. Oyle alistirmissiniz. Siz kole degilsiniz essiniz. Insanlar hata yapabilir. Karsi taraf anlayissizsa siz ne yaparsaniz yapin olmaz. Adam gulun dikenlerini goruyor hep. Eger cekilecek dert degilse cekmeyin bosanin. Maddi imkaniniz varsa hic dusunmeyin. Cunku adamin ciddi tedaviye ihtiyaci var. Sanirim ben ne yaparsam yapiyim gidemiyor gibi bir imaj olusturmussunuz kafasinda. Gitmek de cozum degil de. Bu saatten sonra da ben degisecegini de sanmiyorum. Ya bu sekilde devam edecrksiniz ya da yeter artik geri kalan omrumu huzurlu geciriyim diyorsaniz bosanacaksiniz. Siz onun psikologu degilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…