- Konu Sahibi Maskeli_balon
-
Cift terapisi size yardimci olabilir belki
Şiddet varsa umut yok bence. Eşin her yerden çürük anlattığına göre tutulur hiç bi yanı mı yok bu adamın
Sizin birşey yapmanız gerekmiyor. Eşinizin psikiyatriye gitmesi gerek en acilinden.
O sana vurduysa asıl kızını düşünüp hemen gitmeliydin. Allah korusun yarın kızının başına aynı durum gelince buna katlanmak zorunda olmadığını bilmesini istemez misisniz. Siz ne kadar mutlu kızınız o kadar mutlu. NetDüşün ki çorba orta tuzlu olmuş bir sonraki sefere kafandan aşağı dökerim dedi. O kadar yoruyor ki beni. Konu kapansın diye özür diliyorum, fayda etmiyor. Ben ona hep iyi niyetli davrandım, alttan aldım, ve yanlış yaptım galiba. O bana vurdu ben çekip gidemedim kızımı düşündüm. Çok zor. Siz olsanız ne yapardınız?
Senin yapacağın bisey yok ki, onun tedavi olması gerek
Nedense problemli olan değilde , probleme madur olan bir çözüm arayışında..
O sana vurduysa asıl kızını düşünüp hemen gitmeliydin. Allah korusun yarın kızının başına aynı durum gelince buna katlanmak zorunda olmadığını bilmesini istemez misisniz. Siz ne kadar mutlu kızınız o kadar mutlu. Net
Allah göstermesin kimseye de işiniz zor kardes biraz uzak kalın annenize yada bi arkadas akrabaya gidin bi iki haftali na yada annesine şikayet edn kimin lafını dinliyorsa onada olur. Kendinizi içinize kapatmayın onunla baş edebilirsiniz hemen ipi bırakmayın lütfenAşağılık kompleksi içerisine girdi. Sussam kabahat konuşsam kabahat. Siz olsanız Nasıl bir tavır alırdınız?
Ya aklını başına alsana ne güzel ailen var arkanda ne istiyorsun seni döverken kızının izlemesinimi hoş dovmesine gerek yok hergün annesine hakaret eden babayı izliyorKızım okuldaydı, görmedi. Aileme söylemedim. Onlar başka şehirde bir dakka tutmazlardı beni. Benim üniversite mezunu olmam, onun olamaması bile sorun oldu.
Ailen ne kadar haklıymış oysakiben hep diyorum aileler hiç yanılmıyor
Kesinlikle pes etmeyin, kabullenmeyin durumu. Kızmadan kavgaya dönüştürmeden kabul ettirmeniz gerek. Bu duruma çok üzüldüğünüzü, yıprandığınızı, onu böyle görmekten acı çektiğinizi söyleyin. Yani aklıma pek birşey de gelmiyor şuan. Siz önden uzman biriyle görüşüp onu ikna etme yöntemlerini öğrenmelisiniz. Bu evliliği kurtarmanız sizin peygamber sabrınıza bağlı işin açığı. Yılmayın eğer seviyorsanız...Aşağılık kompleksi içerisine girdi. Sussam kabahat konuşsam kabahat. Siz olsanız Nasıl bir tavır alırdınız?
Sorun da burda zaten. Hep alttan alan sizsiniz. Oyle alistirmissiniz. Siz kole degilsiniz essiniz. Insanlar hata yapabilir. Karsi taraf anlayissizsa siz ne yaparsaniz yapin olmaz. Adam gulun dikenlerini goruyor hep. Eger cekilecek dert degilse cekmeyin bosanin. Maddi imkaniniz varsa hic dusunmeyin. Cunku adamin ciddi tedaviye ihtiyaci var. Sanirim ben ne yaparsam yapiyim gidemiyor gibi bir imaj olusturmussunuz kafasinda. Gitmek de cozum degil de. Bu saatten sonra da ben degisecegini de sanmiyorum. Ya bu sekilde devam edecrksiniz ya da yeter artik geri kalan omrumu huzurlu geciriyim diyorsaniz bosanacaksiniz. Siz onun psikologu degilsiniz.Düşün ki çorba orta tuzlu olmuş bir sonraki sefere kafandan aşağı dökerim dedi. O kadar yoruyor ki beni. Konu kapansın diye özür diliyorum, fayda etmiyor. Ben ona hep iyi niyetli davrandım, alttan aldım, ve yanlış yaptım galiba. O bana vurdu ben çekip gidemedim kızımı düşündüm. Çok zor. Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?