Eşim taharet almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dötü su ve peçeteyle temizlemenin yeterli olduğunu savunupda,elle temizlendiğinde sabunla yıkansa bile elin temizlenmeyeceğini düşünmek ne kadar garip ya... zaten taharet sırası klozetler için önce su tut,temizle,kurula alaturka içinde peçeteyle sil, yıka ,kurula değilmidir? Eşinize bu saatten sonra öğretemezsiniz sokma akıl kırk adım gider,bir iki dikkat eder sonra tekrar aynı yola devam eder

Eşiniz elini yikamadigive çamaşırini temiz tutmadığı için iğrenç bı durum gerçekten ama tahaeet de öyle fosur fosur yıkayarak olmaz o da iğrenç. Su tutup ıslak kağıtla silmek lazım başka türlü eldeki koku geçmiyor ki ztn iyyy

Balayinda nereye gidiyorsunuz? Aman slav ülkelerine cok gitmeyin. Belarusta kaldigim son evde tuvalet banyodan ayrı -küçük bir odadaydi. Ve o odada sifon dışında disinda su yoktu . Yani ne su tutabilirsiniz ne herhangi br islemden sonra elinizi yikayabilirsiniz. Pis pis çıkıp o pis elle kapiyi acip yandaki banyonun kapisina dokunup anca elinizi yikayacaksiniz. Banyoda biri varsa yandınız demektir
Hijyenik konularda titiz olmayan,ormanda bile yasayabilecek biriyim ama beni bile şok etmişti gördüğüm manzara

Eyyy!! Kazen lütfen kusan emoji de koyun şu beğen seysine...

var ki zaten, ayrıca ben de iğrenç bulanlardanım elle iyice girişerek popo temizlemeyi.
hem kağıdı hem popo ıslatılırsa sonra da yine kağıtla kurutulursa, ya da rossmann da alouette ti sanırım ıslak tuvalet kağıtları var onlardan kullanılırsa çok daha hijyenik geliyor.
şahsen ben iğreniyorum elle popoya giriş giriş nasıl temizlenicek ki o el, yemek tabağınızda kaka olduğunu duşunun, ne kadar yıkarsanız yıkayın bir daha yemek yiyebilir misiniz o tabaktan, benim için de el meselesi aynı hesap.

Birinin dişi birinin banyosu şimdi de konu taharet. Biz mi silecegiz gelip.

Hayret kimse yazmamis, BOŞAN

biri de demiş sol el kendi kendini dezenfekte edebiliyor diye, bilmediğimiz bir inkubatör özelliği mi var sol elimizin, sağda neden yok?
çok guldum ya.
Aa sizin yok mu
Benim doğuştan bu özelliğim yoktu sonradan taktirdik çok rahatız artik

Kişisel temizliğini hala öğrenememiş bir insana ne denir bende bilemiyorum.
Ailesi mi öğretmemis yada kıçı boklu halde gezmek özguvenini mi tazeliyor bilemiyorum

Kızmayın ama bu da bir siddettir. Pislik şiddeti adini uydurdum ama eş için düşününce zor bir hayat onun için.
Boşanmaya kadar gidebilecek bir konu

Aa sizin yok mu
Benim doğuştan bu özelliğim yoktu sonradan taktirdik çok rahatız artik

keşke sol elimizde olacağına popişte olsaydı o özellik, birden hareketli fırçalarla araba yıkama panelleri gibi, yıkasa köpuklese kurulasa.
popişte değil de sol elde bu self-sterilizasyon özelliği varsa ben buna tasarım hatası derim arkadaş.

Ayy keşke öyle olsa gerekirse 1 tl atardik çalışırdı
Gerçek tasarım hatasi tuvaletten gtu boklu sekilde donunu çeken insanlardir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…