- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Ayy keşke öyle olsa gerekirse 1 tl atardik çalışırdı
Gerçek tasarım hatasi tuvaletten gtu boklu sekilde donunu çeken insanlardir.
Ama böyle insanlar var maalesef. Çok duyduğumuz şeyler degil ama kesinlikle dışardan göründüğü gibi degil insanlar.bu arada konu kocalarımızın kakasına kadar geldiyse gerçekten bugunluk bu kadar internet yetermiş bana.
Sol el kendi kendini dezenfekte edebiliyorsa g.tün kimbilir ne marifetleri vardir... extra taharete gerek yok bencebiri de demiş sol el kendi kendini dezenfekte edebiliyor diye, bilmediğimiz bir inkubatör özelliği mi var sol elimizin, sağda neden yok?
çok guldum ya.
Ama böyle insanlar var maalesef. Çok duyduğumuz şeyler degil ama kesinlikle dışardan göründüğü gibi degil insanlar.
Bir yakiniminda eşi böyleydi. Inanamamis konduramamistim.
Eşiyle birliktelikten sonra mikrop kapıyor kadın. Ne kullanırsa kullansın adam tam temizlenmedikçe geçmiyor mikrop. Evliyse dikkat etmek zorunda.Kilodunda leke olmadığı ve ellerini temizce yıkadığı müddetçe sorun yok bence. Bırakın adam totosunu nasıl temizleyeceğine kendi karar versin.
Çocuğum yok. Kendi pisligime de ellemiyorum. Ama engelli kardeşimin altını binlerce defa degistirmisimdir. Kendisi benden iki yaş küçük. O ayrı bu ayrı.Ya bende suna takildim bu b..ka degmekten korkanlar çocuklarınızin poposunu nasıl temizliyorsunuz ? Onları da peçeteyle mi siliyorsunuz ? Ki..niz b.k kokarken aman elim kokmasin mi diyorsunuz? Yok elden koku çıkmıyormuş.kaliteli sabunlar gayet çıkarıyor.sivi sabunlar çıkarmıyor.sastim bazı yorumlara ya
ama çıkmaz elden pislik demissiniz .insan mecbur kalınca neler yapiyor .bende igrenirdim çocuk olunca mecbur yikiyorsunuz.kokusu çıkmadığına ve temiz olmayacağına inanmıyorum.kardesiniz için geçmiş olsunÇocuğum yok. Kendi pisligime de ellemiyorum. Ama engelli kardeşimin altını binlerce defa degistirmisimdir. Kendisi benden iki yaş küçük. O ayrı bu ayrı.
Bakın şimdi normal insanlar gibi hergun dus alindığında, once peceteyle silip kaba pisliği alip ardindan taharet musluğu ile yikayip sonra da tuvalet kağıdıyla kurulandıgimizda bu temizlik popomuza yetiyor. Cunku elimizin aksine popomuzla yemek yspmiyoruz, yemek yemiyoruz, etrafimizda ki kisilere ve esyalara dokunmuyoruz. Popomuz icin bu rutin temizlik yetiyor cunku gece dusumuxu da aldigimizda genel olarakta temizlenmis oluyoruz.Dötü su ve peçeteyle temizlemenin yeterli olduğunu savunupda,elle temizlendiğinde sabunla yıkansa bile elin temizlenmeyeceğini düşünmek ne kadar garip ya... zaten taharet sırası klozetler için önce su tut,temizle,kurula alaturka içinde peçeteyle sil, yıka ,kurula değilmidir? Eşinize bu saatten sonra öğretemezsiniz sokma akıl kırk adım gider,bir iki dikkat eder sonra tekrar aynı yola devam eder
Bakın şimdi normal insanlar gibi hergun dus alindığında, once peceteyle silip kaba pisliği alip ardindan taharet musluğu ile yikayip sonra da tuvalet kağıdıyla kurulandıgimizda bu temizlik popomuza yetiyor. Cunku elimizin aksine popomuzla yemek yspmiyoruz, yemek yemiyoruz, etrafimizda ki kisilere ve esyalara dokunmuyoruz. Popomuz icin bu rutin temizlik yetiyor cunku gece dusumuxu da aldigimizda genel olarakta temizlenmis oluyoruz.
Ama elimizle diski gibi milyarlarca hastalık yapici mikroorganizma iceren birseye elimizi surdugumuzde, ne kadar yikarsak yikayalim yeterli gelmez. Cunku o el ile yemek yiyoruz, yemek yapıyoruz, daha birsuru sey. Popo temizliğiile el temizlediğini bir tutmamak gerekiyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?