Al benden de o kadarVallahi utandım yazılanlardan
Okuyorum ve ben de yazdım ama dışkıya el sürün diyene hiç rastlamadım.Yorumları okumuyor musunuz?
Tahareti savunan insanlar var. Önce elle temizlenmesi gerektiğini söyleyen insanlar var. Sol elle taharet alınması gerektiğini, sol elin kendi kendini dezenfekte ettiğini iddia eden insanlar var. Bunlar doğru mu? Annem temizlik titizlik hastası kadındır, bana bu zamana kadar tuvaletini elinle temizle dememiştir. Benim bildiğim önce su tutuluyor sonra peçeteye güzelce siliniyor.
Ki ben konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum.
Yurt disindayim evet wc lerde taharet musluğu yok (isteyen taharetli olanıda aliyor)ama bu ordaki insanların boklu gezdiğini göstermiyor..tam tersine ıslak mendil diye birşey icat etmişler özel wc için.once onunla bir kaç kez silip kurutuyorlar.Yurt disindaki hic kimse taharet almiyor, simdi yeni yeni moda olmaya basladi, o da esinizin yaptigi gibi. Cozum eve geldiginde dusa girmek. Siz acaba hergun dus aliyor musunuz?
Ayrica tuvalet kagidiyla sadece bir kere silip birakiyorsa problem tabi. Tuvalet kagidinda leke kalmayacak sekilde silmek en dogrusu, tabi o zaman da cok fazla kagit harcanir. Bu ara cevreciler tuvalet kagidina karsi oldugu icin bizim yonteme dogu kaymis durumda aslinda, elle yikama :)
Esinize iki sey onerebilirim elle yikamayi tercih etmiyorsa: 1. Her aksam dus almali; 2. Tuvalet kagidiyla leke kalmadigina emin olarak bir kac kere silmeli.
Esiniz elini yikamayi unutuyorsa bence elle yikatmaya zorlamayin, daha igrenc; birak pisligi anusunde kalsin, aksam eve gelince banyo yapar sizin yaninizda temiz temiz dolanir iste :)
Yok önce sol elle temizlenmensini zaten sol elin kendi kendini dezenfekte ettiğini söyleyenler vardı. Yani demek istiyor ki sol elinle güzelce totonu yıka sonra peçeteyle sil. Bu bana iğrenç geldi yani ya da ben mi yanlış anladım bilemiyorum. :/Okuyorum ve ben de yazdım ama dışkıya el sürün diyene hiç rastlamadım.
Aynen sizin gibi peçeteyle ıslak mendille temizlenmesi sonrası suyla yapılan işlem yani söylenen
Dışkıya el sürmek değil ki bu.
Peçete vs ile temizlendiğini düşünüyorsanız sonrasında elle yıkamak neden dışkıya dokunmak oluyor ki?
Yok o masum masum evinde oturuyor biz adamın totosunu konuşuyoruz..hiç te aklıma gelmezdi birinin g..tu yüzünden günaha gireceğim.Adamin olanlardan haberi var mi acaba
ben de arkandan siliyomHerkes KK dan çıksın
Ortalığı b.k götürmüş
Bi su tutucam
Sadece su yetmez çamaşır suyu, cif, yağ sökücü ve bilimum ne kadar temizlik malzemesi varsa alıp girişmek lazım buralaraHerkes KK dan çıksın
Ortalığı b.k götürmüş
Bi su tutucam
Ay nerede hani? Göremedim ben :/Yalnız genelleyip genelleyip gömmüşler kime denk gelirse.
C captain price nickinden ötürü bir ekşicinin de ayrıca hüznü olmuşsun.
Hayır "Bk mu var?" diye sitem etsek gerisin geri edemeyiz de, zira bk var evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?