Eşim taharet almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuyorum ve ben de yazdım ama dışkıya el sürün diyene hiç rastlamadım.
Aynen sizin gibi peçeteyle ıslak mendille temizlenmesi sonrası suyla yapılan işlem yani söylenen
Dışkıya el sürmek değil ki bu.
Peçete vs ile temizlendiğini düşünüyorsanız sonrasında elle yıkamak neden dışkıya dokunmak oluyor ki?

Yurt disindayim evet wc lerde taharet musluğu yok (isteyen taharetli olanıda aliyor)ama bu ordaki insanların boklu gezdiğini göstermiyor..tam tersine ıslak mendil diye birşey icat etmişler özel wc için.once onunla bir kaç kez silip kurutuyorlar.
Yada klozetin yanında toto yikamak icin musluklu birsey oluyor oturup yıkıyorsun..
Aslında iki türlü de gayet hijyenik.
Taharet deyince akla ilk gelen illa ki mıncıklayarak yıkamak olmasın yani..
Ay bu konu çok uzadı ya

Yok önce sol elle temizlenmensini zaten sol elin kendi kendini dezenfekte ettiğini söyleyenler vardı. Yani demek istiyor ki sol elinle güzelce totonu yıka sonra peçeteyle sil. Bu bana iğrenç geldi yani ya da ben mi yanlış anladım bilemiyorum. :/

Dışkıya el sürülür mü denmiş te kokoreç , işkembe falan nasıl yapılıyor? Onu da geçtim nasıl yeniliyor? (Ben yiyemiyorum) İnsanoğlu değişik... Neyse ekşiyi okumadım orada cevap varsa yazın paralel gidelim. Daha hızlı çözeriz b.k sorununu.

Noluyor kardeşim ne bu tantana modundayım bir de baktımki bk kokmuş buralar
Benim bi tanıdığımın eşide öyleymiş böyle insanlar gerçekten var ya ıyk. Bence boşanma sebebi ciddi ciddi. Bugün böyle olan adam yarın öbür gün wcye gitmeye üşenip dona bırakır komple nasıl olsa temizleyen var diye.
Ay midem bulandı ya

Ay nerede hani? Göremedim ben :/

Tüm kk nın nasıl k.ç temizliği yaptığını öğrendiğimize göre artık konuyu kapatsınlar bence.
Yıllık b.k k.ç yorumlarına doyduk.
Ciddi ciddi hala yazanlar var. Kimse kimsenin mıçına karışmasın yahu. Adam öyle mutlu belki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…