Evet tabi bu kadar insan, sırf Araplardan dolayı alıyor taharet.Araplar böyle yapıyorlar ve hijyenik değil. Neden zorunuza gitti ki? Taharet evet namaz için gereklidir ama elini sürerek taharet almak da taharetin mantığına aykırı. Konuyu siz dine çekiyorsunuz.Bence konunun kapanmasına gerek yok. Herkes fikrini söylemekte özgürdür.
Kim dışkıya el sürün dedi ?Arkadaşlar teşekkür ederim engin bilgileriniz için.
Artık sevgilimin bile elini sıkmayacağım.
Midemi bulandırdınız ya.
Dışkıya el sürülür mü?
Ekşideki konuyu da okuyunca kahkaha attım istemsiz.Kendi totolarını nasıl yıkıyorlar, şimdi onlar da orada anlatmaya başlamışlar. O yüzden çok da şey etmemek lazım. Bırakın oynasın çocuklar.
Konu sahibi 4 aylık evliyim yazmış, yanlış okudunuz sanırımadam elini oraya sürüp temizlemesimi hijjenik. Adam su tutup peçeteyle temizliyormuş zaten. Biraz daha dikkat li temizlesin oldu bitti. Ellerini yıkasın uyarın bu sizin hayatınız beraber yaşıyorsunuz bunda çekinilecek bişiy yok 4 yıllık evlisiniz o kadar yeni sayılmazsınız artık her şeyi acık acık konuşabilirsiniz diye düşünüyorum
Şimdi sen de benim yarama parmak bastinMesele musluk değil yahu
Adam peçeteyle güzel silmiyor demek ki
Yoksa iç çamaşırına bulaşmazdı
Muhtemelen su tutup çamaşırını çekiyor ki o şekilde bulaşıyor
Burdaki iş arkadaşım kokuyor konularından bazıları da bu şekilde oluşuyor sanırım
Yorumları okumuyor musunuz?Kim dışkıya el sürün dedi ?
Hastalık gibi yayılacak bence bu konu. Ekşi birinci dalga. Yavaş yavaş tüm sosyal mecralarda herkes totosunu nasıl yıkadığını anlatmaya başlayacak.Ekşideki konuyu da okuyunca kahkaha attım istemsiz.Bu konu nasıl oldu 30 küsür sayfa ilerledi hayret ettim burada.
Birbirinin popo yıkama şekline kusan emoji koyarak fikir beyan ede ede gidiyoruz.
Demek ki ihtiyaçmıs bu konu onu anladım.Yoksa kadar rağbet görmezdi.
Pardon evet 4 yıllık die okudumKonu sahibi 4 aylık evliyim yazmış, yanlış okudunuz sanırım
Ben yalnizca konu dedimYalnız konunun ekşiye düştüğünü haber veren kimse de konuyu asla üstüne alınmıyor. "Konunuz" ne ya? Şimdi böyle mi olduk? Kadınlar da birbirine sahip çıkmayacaksa, nerede kaldı kardeşlik, kadın dayanışması. Aşk olsun.
Yani Arap kadar dicem de.. Konuyu nerden nereye getirdiniz..Doktorlar defalarca ifade etti dışkıya el sürmek inanılmaz mikroplu bir durum, sabunla da tam olarak çıkmıyor.
Ama yook illa arap yöntemi olacak.
Kendilerini çok temiz sanıyorlar ama böyle temizlendiğini öğrendiğim birinin eliyle temas etmek düşüncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?