Eşim taharet almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet tabi bu kadar insan, sırf Araplardan dolayı alıyor taharet.

Teharetin nasıl olması gerektiğini konuşmaya gerek yok, bir tıkla nasıl olması gerektiği ile ilgili bir sürü kaynağa ulaşabilir isteyen, burada bunu konuşmak bile saçma.

Ben toto yıkama meselesinin bu kadar uzamasına hayret etmis durumdayım. Fikrimizi aksi yönde düşünen ve yapan insana laf etmeden belirtebilicek duruma gelirsek, tabi herkes özgürdür.

Eee onlarca sayfadan sonra temizlik konusunda aydinlanip fikrini degistiren oldu mu? Yoksa daha mi cok b. ka battik?
-----
Türkiye tuvalet ka-ıdı kullanımında dünya ortalamasının oldukça gerisinde görülüyor. Kişi başına Kuzey Amerika’da yılda 20, Batı Avrupa’da 10, Japon-a’da 12 kilo tuvalet kağıdı tüketilmekte ve dünya ortalaması 2,9 kilo iken, Türkiye’de kişi başına tuvalet kağıdı tüketimi 0,95 kg’dır.

Kaynak : Tuvalet Kağıdını kim buldu - İlk Kim Buldu - ilk kim icat etti

Son düzenleme:
Once bi guzel kabasini kagitla alirsin iyice bisey kalmayana kadar. Sonra bir guzel yikarsin ( sabunla beraber ) sonra tekrar durularsin hic bisey gelmiyene kadar tekrarlarsin bu durumu. Emin olunca kalkar bir guzel elini yikarsin . Bukadar zor olamaz bu

Kendi totolarını nasıl yıkıyorlar, şimdi onlar da orada anlatmaya başlamışlar. O yüzden çok da şey etmemek lazım. Bırakın oynasın çocuklar.
Ekşideki konuyu da okuyunca kahkaha attım istemsiz. Bu konu nasıl oldu 30 küsür sayfa ilerledi hayret ettim burada.

Birbirinin popo yıkama şekline kusan emoji koyarak fikir beyan ede ede gidiyoruz.

Demek ki ihtiyaçmıs bu konu onu anladım. Yoksa kadar rağbet görmezdi.

Konu sahibi 4 aylık evliyim yazmış, yanlış okudunuz sanırım

Şimdi sen de benim yarama parmak bastin sinifta onumde oturan biri var bikac haftadir dayandım ama bugun büroya gidip şikayet ettim kokuyor derse konsantre olamiyorum diye... sekreter demez mi haberim var ben halledicem bi şekilde diye... nasil sevindim anlatamam eksi derecede sinifin penceresi açık oturuyoruz ya dayanilir gibi değil arkadaş

Kim dışkıya el sürün dedi ?
Yorumları okumuyor musunuz?
Tahareti savunan insanlar var. Önce elle temizlenmesi gerektiğini söyleyen insanlar var. Sol elle taharet alınması gerektiğini, sol elin kendi kendini dezenfekte ettiğini iddia eden insanlar var. Bunlar doğru mu? Annem temizlik titizlik hastası kadındır, bana bu zamana kadar tuvaletini elinle temizle dememiştir. Benim bildiğim önce su tutuluyor sonra peçeteye güzelce siliniyor.
Ki ben konunun gerçek olduğunu düşünmüyorum.

Hastalık gibi yayılacak bence bu konu. Ekşi birinci dalga. Yavaş yavaş tüm sosyal mecralarda herkes totosunu nasıl yıkadığını anlatmaya başlayacak.

Yalnız konunun ekşiye düştüğünü haber veren kimse de konuyu asla üstüne alınmıyor. "Konunuz" ne ya? Şimdi böyle mi olduk? Kadınlar da birbirine sahip çıkmayacaksa, nerede kaldı kardeşlik, kadın dayanışması. Aşk olsun.

Konu sahibi titizim diye konuya girip nasıl temizleneceğini bilmemeniz aman tanrım dedirti...eller önemli tabi onlarıda yıkamak gerek...ayyy nereye kusuyoruz

Ben yalnizca konu dedim

Yani Arap kadar dicem de.. Konuyu nerden nereye getirdiniz..
Yanlarindamiydiniz acaba taharet alırken..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…