Eşim taharet almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben solagim mesela?

valla lisede sağlık drsinde biyoloji hocası anlatmıştı göstererek. hatta kadınlar önden geriye(vajinadan anüse) doğru temizlmeli demişti

Burda taharetlenmekten bahseden kimsenin direkt eliyle dokunduğunu sanmam. Peçeteyle iyi şekilde silersin. Sonra elinle suyla yıkarsın. Sonra peçeteyle kurularsın.

Ben alaturka tuvaletli bir evde büyüdüğüm için böyle alışmışım. El temizliğinde de haklısınız insanın içi rahat etmiyor 2 kere sabunlayıp yıkıyorum ellerimi ben de bu yüzden. Haklısınız eksik temizliyor beni rahatsız eden de bu zaten, yoksa beni tabi ki ilgilendirmez kişinin kendi hijyeni temizlik metodu. Sadece gördüğüm için çok rahatsızım. Teşekkürler yorumunuz için.

arkadaşın virgül kullanmaması yüzünden böyle bir şey anladık diye inanmak istiyorum.
aksine inanmak dahi istemiyorum, sol elinin kendi kendini dezenfekte etme özelliği lafına.
gerçek ise ay ben güleriiiim
Virgülü hangi araya koydunuz nereye virgül koysam olmuyo

Siz nasıl temizleniyorsunuz peki?

Allah allah ya şimdi sol elimi kolumu kıracağım niye kendi kendini dezenfekte etmiyor diye. Çıldırdım.

Dur bende bakacam ama ne zaman bilemem:))

arkadaşın virgül kullanmaması yüzünden böyle bir şey anladık diye inanmak istiyorum.
aksine inanmak dahi istemiyorum, sol elinin kendi kendini dezenfekte etme özelliği lafına.
gerçek ise ay ben güleriiiim

Gerçekci olamaz yani .

valla lisede sağlık drsinde biyoloji hocası anlatmıştı göstererek. hatta kadınlar önden geriye(vajinadan anüse) doğru temizlmeli demişti

Doğrusuda budur,geriden öne doğru yapılırsa vajina içinde enfeksiyon sebebi oluyor.

eşinizin ailesi de mi böyle? çünkü ailede gördüğünü yapar insan..

Birbirimizi popolarımızı nasıl temizlememiz gerektiği üzerinde ikna etmeye calışmasak mı acaba koca koca insanlar olarak? Komik oluyor okuyunca.

Eşinizle bu konuda tartışma yaşamanıza da gerek yok, ellerini yıkayıp duşunu aldıktan sonra, poposunu da istediği gibi temizlesin. Benim için de bu işin bir doğrusu var ama eşle sürekli bu konuyu konuşup mokunu çıkarmanın da manası yok. Çamaşırlardan rahatsız oluyorsanız da kendisi yikasin.

Sonr biz takıntılı oluyoruz insanlar totosunu yıkamaktan aciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…