- 8 Mart 2018
- 1.386
- 1.833
- 63
- 28
Teşekkür ederim bana da en mantıklı çözüm bu gibi geldi, ıslak mendili deneyeceğim. Alışkanlıklarını elbette ki değiştiremem ben de bu yüzden alternatif çözüm arıyorum işte.Çok b*ktan bir konu gerçekten. İki ucu b*ktu değnek ayrıca
Islak mendil benimde önerim tuvalet kağıdı kullanıyorsa onu kullanması zor olmaz.Diğer türlü bu yaştan sonra tuvalet eğitimini vermezsiniz. Onu annesinin zamanında vermesi gerekiyordu.
İslak mendil daha kötü bence daha sıvaşmaz mi ele ?Teşekkür ederim bana da en mantıklı çözüm bu gibi geldi, ıslak mendili deneyeceğim. Alışkanlıklarını elbette ki değiştiremem ben de bu yüzden alternatif çözüm arıyorum işte.
demek ki insanlardada farklı bir yerlerde olabiliyormuş bilmediğimiz belki çok şey var buda araştırılmış kedinin tükürüğünü araştıran bunumu araştırmıcakKedimiyiz biz anti-bakteriyel özelliklerimiz olsun.?
Kedi tukurugunun antibakteriyel özelliği kanıtlandı da bilimsel olarak..bu sol el olayın cik..
Elbette ki size ne, kimseyi rahatsız etmek için açmadım konuyu, sadece rahatsızlık duyduğum bir durumla ilgili fikir sormak istedim. Kimseye siz nasıl yapıyorsunuz diye de sormadım, acaba ben mi gereksiz sorun ediyorum sadece bana mı garip geliyor öğrenmek istedim. Haliyle böyle bir şeyi yakın çevrenize danışamıyorsunuz. Başınıza gelmemesini dilerim.benim anlamadığım neden böyle saçma konuların açılmasına izin veriliyor!
dert mi bu bizene senin kocanın k*çını silip silmemesinden. bilmem kaç yaşına gelmiş adama biz mi öğretecez k*çını silmeyi!
Yeni evlisiniz illaki cinselliğin yoğun zamanları yaklaştığı zaman rencide etmeden uyarsanız. Yada çamaşır yakayacağınız sesleyip gösterin çamaşırı. Atlete kazağa değiyor yüzümüze sürüyoruz o kazakları boşarım seni deyinTeşekkür ederim bana da en mantıklı çözüm bu gibi geldi, ıslak mendili deneyeceğim. Alışkanlıklarını elbette ki değiştiremem ben de bu yüzden alternatif çözüm arıyorum işte.
Ben rencide etmeden söylemeyi denedim, ama haklısınız bunları ben de düşünüyorum ister istemez daha çok kuruyorum kendimi, heryere mikrop bulaştırıyormuş gibi geliyor. Değişen birşey olmazsa bir de böyle denerim sağolun.
Ya şöyle diyeyim vücudumu bile işime gelecek şekilde programlamışımÖyle kesinlikle anne çok önemli. Bir de namaz falan kılıyorsa insan ekstra dikkat ediyor. Vücutta kaka, idrar kalıntısı ile yaşama devam etmek ne kadar sağlıklı. Hayret ettiğimse şu ki insanlar ne var yıkanıyor mu aa elim kirlenir olmaz demeleri bir garip geliyor.
Yalnız bilimsel olarak sola yatıp midenin altta kalması daha çok öneriliyor. Sağa yatınca reflü olma olasılığı artıyor. Sizin dediğinizi hiç duymadım.Sol elin kendini dezenfekte edebilme özelliği olduğunu ve bu özelliğin sağ elde olmadığını; sağ elin avuç içinde ise uyku baloncukları olduğunu ve yatarken yanağımızla temas ettiğinde beyinin uyku için uyarıldığını, bu özelliğin de sadece sağ elde oldugunu bilimsel olarak kanıtlamışlar. Bu nedenle sol elimiz ile yemek yememizi peygamber efendimiz (sav) yasaklamıştır. Çünkü besinin faydasını giderir. Çünkü sol ile yemeği yemek hastalık sebebidir. Günümüzde hastalıkların neden bu derece arttığını düşünmek lazım. Ve sağ tarafımıza doğru yatıp sağ avucumuzu sağ yanağımıza yaslayarak uyumak rahat bir uyku için bize tavsiye edilmiştir. Bunlarin hepsi bilimsel olarakda kanitlanmistr.Ne kadar şükretsek az
genital bölgeye sabun sürülmez.eğer kullanırsanız da, o bölgedeki antiseptik sıvıların özelliğini kaybetmesine, dolayısı ile de enfeksiyona açık hale getirirsiniz.Sadece kağıtla temizlenen arkadaşlara iki sorum olacak
1.kokmuyormusunuz
2.regli dönemindedemi sadece kağıtla temizleniyorsunuz
Kağıt su kağıt sıralama budur yani.
Hatta regli döneminde duşa giremeyecek kadar yoğunsam elime sabun alır yıkarım.
Tam tersi aslinda.. baska ülkelerin tıpkı çoğu ilaç da ve yiyecekde bize yaptıkları oyunlar gibi yalanlar.. çoğu ülkeler bize dayattiklari şeyleri raflarına bile koymuyorlar ama kuran-i kerimden ve sünnetlerden kendileri için araştırma yapıyorlar.. bende sahih hadisler ve sünnetlerin olduğu kitapdan okumuştum bulunca yollarım. Nette yalanlayanlar çok tabi iyi olan cogu seyde oldugu gibi. Konuyu dini algılaya çekmek değil amacım ama yabancılar faydalanıyorken bizde bos durmayalimKalp sağlığı için de sol tarafa yatmak gerekir.
Ayrıca dediginiz konuları araştırdım ama bilimsel bir dayanak bulamadım malesef. Sizde bir kaynak varsa paylaşabilir misiniz, çok dikkatimi çekti çünkü.
Bu konu yüzünden tartışıp da ban alırsanız hakikaten, bok yoluna gitmiş olacaksınız hanımlar
Niye birbirinizi ikna etmeye uğraşıyorsunuz
Ya şöyle diyeyim vücudumu bile işime gelecek şekilde programlamışımher gün duş alıyorum evde ve o anıda tam duştan önceye getiriyorum toptan temizlik kaynar suyla bir yere gidince de kabız oluyorum pskolojik olarak bu durum erkek kardeşimde de var 1 hafta pokunu saklayıp eve geldiğini bilirim Şehir dışında bir arkadaşıma gittiğimde içinde 5 kilo pokla dolaşıyosun şuan yap şunu yaw diye delirmişti çıkmıyo ki napayım
Rencide edin. Belli ki kendisi utanmıyor ve umursamıyor.Ben rencide etmeden söylemeyi denedim, ama haklısınız bunları ben de düşünüyorum ister istemez daha çok kuruyorum kendimi, heryere mikrop bulaştırıyormuş gibi geliyor. Değişen birşey olmazsa bir de böyle denerim sağolun.
Ben yazayimda faydalanmak isteyen faydalanır insanlık görevimi yapayımBende biliyordum da hem yazmaya üşendim hemde buradaki bilim kadınlarının dalga geçmelerine sebeb vermemek adına yazmadım. Sol elin dezenfekte özelliği var evet. Bu demek olmuyorki tuvaletten çık yemek ye. Tabikide en az 3 kez sabunlanacaksın.regli iken 6
Gerçekten olabilecek en düzgün şekilde derdimi anlattım fikir istedim ama yazılanları hayretle okuyorum. Ben sadece eşime bu rahatsızlığımı nasıl anlatabilirim diye sordum, durumu ben mi abartıyorum diye merak ettim ama ne pisliğim kaldı ne iğrençliğim. Farkedemedim ya da farketsem de konduramadım sanırım bilmiyorum kulaklarımla duyana kadar. düzgün bir şekilde anlattım çamaşırlarda leke görüyorum vs. dedim, elini değdirmemesini ben de anlıyorum en azından yeterli temizliği sağlasın bir şekilde ben bunu istiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.Konuya baya güldüm valla
Konu sahibi eşine nasıl söylüceği hakkında fikir istemiş herkes totosunu nasıl yıkadığını anlatmış
Allah aşkına 4 aydır ilişkide falan koku vs farketmedin mi nasıl katlandın valla içim acıdı.
Nasıl anlatcağına gelirsek bence direk söyle çamaşırlar pis ve çıkmıyor olması gereken bu şekilde diye. Elini değdirmemesini anlarım ama ilk bi tuvalet kağıdı ile silip sonra yıkaması ve kurulaması bence olması gereken bişey böyle konularda çekinilmemelidir o zaten utansa senin farkettiğini bile bile buna devam etmezdi o yüzden çekinmeden anlatmalısın önemli bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?