Eşim taharet almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz gayet normalsiniz eşiniz iğrenç ya benim midem bulandı şuan o ne ya öyle

Bu konu yüzünden tartışıp da ban alırsanız hakikaten, bok yoluna gitmiş olacaksınız hanımlar

Niye birbirinizi ikna etmeye uğraşıyorsunuz
Ay buna çok güldüm.
Ama bir insanın totosunu nasıl temizlediği tüm kamusal alanlara etki eden, kelebek etkisi yaratan bir durum. O yüzden coşkuyla cephelerimizi savunuyoruz. Amaan, yok be... Komik işte. Sanki şimdiye kadar herkesin totosu gül bahçesiydi de... Ganj nehrine girmediğimiz sürece başkasının moklu totosunun bizim için ölümcül olacağını sanmıyorum. O yüzden isteyen istediği gibi temizlesin bağa ne.

Tuvalete atıyorum. Kağıt suda parçalanır. Bugüne kadar çöpe hiç atmadım. Oturduğumuz evlerde de tıkanmadı hiç logal.

Uyku baloncuku mu??
Sağ elle taharet esersek baloncuklar patlıyor mu?
Solaklar netsin?
Sol eli hiç yıkamayalım mi?
Bilim dünyası nerdesin?((
Aynen sol eli yıkamaya hiç gerek yok. Antibakteriyelmiş. Sağ eli de sadece uyurken kullanacaz ki uyku baloncukları patlamasın.

Ben klozete atıyorum eşimde o pis kağıtlar çöp kutusuna atılmaz ya sürekli su çekince tikanma olmiyor

O nedemek yav kendi kendine temizleme özelliği mi
evet sol elle yıkanır tabi bu demek olmuyor ki elini çıkarken yıkamıcaksın.

bazıları el yıkanmayla geçmez yazmış bir kere yıkıyorlar galiba sabunla güzelce üç dört defa yıkadımı tertemiz olur eller

konu sahibi Allah yardımcın olsun şimdi leş gibi kokuyordur eşin onun elinden kabuklu fıstık yenmez

Klozete atıyorum, 31 yıldır dünyadayım bugüne kadar hiç bir tuvalet tikanmadi bu sebepten.

Sol elle yıkanırı tabi ki biliyorum ama sol elin dezenfekte etme ozelliğini ilk kez duydum ki bütün pis şeyleri solla yapmamız gerekiyorken nasıl temiz olsun

Suyla temizleyenmeyenleri görünce benim de aklıma bu soru geliyor. Regl döneminde ne yapıyorlar acaba

Y a siz nasıl temizlendiğinizi anlatmıyorsunuzki ne yapılmaması gerektiğini söylüyorsunuz ben de merak ediyorum ellerinizle temizlenmediğine göre nasıl temizleniyor totolar baya merak ediyorum yani

Koltuklar da kokuyordur oturduğu yerler o zaman .kontrol edin

Suyla temizleyenmeyenleri görünce benim de aklıma bu soru geliyor. Regl döneminde ne yapıyorlar acaba

Aynen çok açık olacak ama regl, sevişme, bebek bakımı, kedi-köpek bakımı vs... İlla ki vücuttan çıkan temiz yada kirli şeylere dokunuluyor. Su ve sabun da bunları temizlemek için var.

Evinde bahçesinde bu hayvanlara bakanlar bile en az bir kaç defa kakaya dokunmak zorundalar.
Ne bileyim sırf muhalefet olmak için de en doğal olan tuvalet temizliğine de muhalefet olmasın hanımlar çocuklar tuvalet alışkanlığını öğrendikten hemen sonra tuvalette nasıl temizlenir diye öğretilmeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…