Eşim taharet almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok b*ktan bir konu gerçekten. İki ucu b*ktu değnek ayrıca

Islak mendil benimde önerim tuvalet kağıdı kullanıyorsa onu kullanması zor olmaz.Diğer türlü bu yaştan sonra tuvalet eğitimini vermezsiniz. Onu annesinin zamanında vermesi gerekiyordu.

Aynen sol eli yıkamaya hiç gerek yok. Antibakteriyelmiş. Sağ eli de sadece uyurken kullanacaz ki uyku baloncukları patlamasın.
Yaaaa ben hepsini patlattım galiba ya..duyduydum sesini böyle pıt pıt birşeyler de anlamadıydım((
Kaç gecedir uyku tutmuyor demek ondan..
Sol eli de yıkaya yıkaya anti seysi gitti..
Amann bilgisizlik ne fena

benim anlamadığım neden böyle saçma konuların açılmasına izin veriliyor!
dert mi bu bizene senin kocanın k*çını silip silmemesinden. bilmem kaç yaşına gelmiş adama biz mi öğretecez k*çını silmeyi!

Şöyle ki bilenler vardır elbet vajinamızdaki zar bile dışkıdan korunmak için meydana gelmiştir. Büyük wc sonrası temizlenme sistemi vajinadan anüse doğru olmalı.
Herkesin temizlenme şekli elbet farklıdır. Fakat yanlış temizlenme şekilleri mikroplara ve hastalıklara yol açıyor maalesef. Çıplak elle temizledikten sonra yıkadıgımız kimyasal maddelerin ne derece güvenli olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz. O yüzden kağıt havlu-bol su ve kurulanması açısından peçete daha sağlıklı.

Tırnaklarım çok uzun baya uzun tırnak kullanıyorum. Tırnaklarımı gören insanların tek bir sorusu oluyor o da “totonu nasıl yıkıyorsun bu tırnaklarla” oluyor. Tırnagı görür görmez aklan gelen soru rezillik ötesi. Temizlik hijyenik sekilleri dikkat edildiği sürece ve doğru yapıldığı sürece ki -bunlarla ilgili makaleler bile mevcut- mikroplardan arınabiliriz.

Ha, gerçekten sol elin kendi kendini dezenfekte etme özelliği varsa bi’ salayım ben kendimi doktora sorunu dile getireyim de otomatige bağlansın bu kol. Manuel yollarla düzene soka soka daraldım.

eğlenceli aslında :)

Benim annem aşırı titiz bir karadeniz kadını dezenfekte etmeyi daha el kadar bebeyken öğrendik :) Aile boyu dezenfektan el sıvısı ve malum bölge için de eczanedena dlığım bir sıvı sabunum var çantamda ofisimde evde hep elimin altındadırlar yani benim ki yetiştirilmeden gelen bir alışkanlık annem olmasa pasaklının önde gideni olabilirdim tabe oda mümkün :) anne çok önemli ya

Vallahi şekerim emin ol o su bile tutmuyordur direkt yapıp olduğu gibi kalkıyordur..!! yemin ederim bu erkek milletinin çoğu götünün b.kuyla geziyor

Şimdi şöyle popo yıkanır;
Klozetle genital bölge arasındaki boşluktan eli uzatıyoruz.....

:)))

E ErguvanGK eşiniz o pis elleriyle ekmeğe, tabağa, kumandaya, koltuğa dokunuyor.
Gerekirse nöbet tutup zorla yıkatın.
Rencide edin her şeye mikrop bulaştırıyorsun diye. Ki bu doğru.

Konuya baya güldüm valla
Konu sahibi eşine nasıl söylüceği hakkında fikir istemiş herkes totosunu nasıl yıkadığını anlatmış
Allah aşkına 4 aydır ilişkide falan koku vs farketmedin mi nasıl katlandın valla içim acıdı.
Nasıl anlatcağına gelirsek bence direk söyle çamaşırlar pis ve çıkmıyor olması gereken bu şekilde diye. Elini değdirmemesini anlarım ama ilk bi tuvalet kağıdı ile silip sonra yıkaması ve kurulaması bence olması gereken bişey böyle konularda çekinilmemelidir o zaten utansa senin farkettiğini bile bile buna devam etmezdi o yüzden çekinmeden anlatmalısın önemli bir konu

Öyle kesinlikle anne çok önemli. Bir de namaz falan kılıyorsa insan ekstra dikkat ediyor. Vücutta kaka, idrar kalıntısı ile yaşama devam etmek ne kadar sağlıklı. Hayret ettiğimse şu ki insanlar ne var yıkanıyor mu aa elim kirlenir olmaz demeleri bir garip geliyor.

O nedemek yav kendi kendine temizleme özelliği mi
Sol elin kendini dezenfekte edebilme özelliği olduğunu ve bu özelliğin sağ elde olmadığını; sağ elin avuç içinde ise uyku baloncukları olduğunu ve yatarken yanağımızla temas ettiğinde beyinin uyku için uyarıldığını, bu özelliğin de sadece sağ elde oldugunu bilimsel olarak kanıtlamışlar. Bu nedenle sol elimiz ile yemek yememizi peygamber efendimiz (sav) yasaklamıştır. Çünkü besinin faydasını giderir. Çünkü sol ile yemeği yemek hastalık sebebidir. Günümüzde hastalıkların neden bu derece arttığını düşünmek lazım. Ve sağ tarafımıza doğru yatıp sağ avucumuzu sağ yanağımıza yaslayarak uyumak rahat bir uyku için bize tavsiye edilmiştir. Bunlarin hepsi bilimsel olarakda kanitlanmistr.Ne kadar şükretsek az

Yaaaa ben hepsini patlattım galiba ya..duyduydum sesini böyle pıt pıt birşeyler de anlamadıydım((
Kaç gecedir uyku tutmuyor demek ondan..
Sol eli de yıkaya yıkaya anti seysi gitti..
Amann bilgisizlik ne fena
Endişelenme tatlım el doktorları düzeltebiliyor bu durumu. Sol ele antibakteriyel cila atıyorlar, sağ el için de özel bir uyku sabunu veriyorlar köpürtüp üç gün bekletiyorsun baya baloncuğun oluyor. Ama işte bi üç dört gün ellerini kullanmaman lazım.

Sol elle yıkanırı tabi ki biliyorum ama sol elin dezenfekte etme ozelliğini ilk kez duydum ki bütün pis şeyleri solla yapmamız gerekiyorken nasıl temiz olsun
aynen bende ilk duyduğumda çok şaşırmıştım ve sonra fark ettim sağ elimde siğil çıkmıştı parmağımda hemde egzemam vardı ellerimi birleştirip kaşıyordum sonra fark ettim sag elimde sigillerde artış oldu siğil bulaşır açık bir yarada varsa ama sol elimde bisi olmadı aklıma bu geldi bende buna bağladım yanlış hatırlamıyorsam hatta bilim adamları araştırmış kendini onarma ve dezenfekte ediyormuş sol el ama bisi daha fark ettim sol elimde kaşınmasına rağmen aynı ölçüde sağ elim kesik kesik yaralanmalar oluyor ama solda hemen hemen hiç olmuyor ondan olabilir diye düşündüm

Kalp sağlığı için de sol tarafa yatmak gerekir.
Ayrıca dediginiz konuları araştırdım ama bilimsel bir dayanak bulamadım malesef. Sizde bir kaynak varsa paylaşabilir misiniz, çok dikkatimi çekti çünkü.

Popoştan ve kakoştan daha gulduren birsey varsa o da su yorum:
" Sol elin kendini dezenfekte etme ozelligi var "
Ajshslabslabalanal.... TIP DUNYASI YINE SASKIN
Bundan sonra sol elimle neleeeer yapcam neleeer
O neymiş ya Ben de ne demek istiyor diyorum ..o mesajı yazan kişi bir açıklasın bakalım ne demek istemiş..!! çok güldüm ya koptum burada

Kedimiyiz biz anti-bakteriyel özelliklerimiz olsun.?
Kedi tukurugunun antibakteriyel özelliği kanıtlandı da bilimsel olarak..bu sol el olayın cik..

Bende biliyordum da hem yazmaya üşendim hemde buradaki bilim kadınlarının dalga geçmelerine sebeb vermemek adına yazmadım. Sol elin dezenfekte özelliği var evet. Bu demek olmuyorki tuvaletten çık yemek ye. Tabikide en az 3 kez sabunlanacaksın.regli iken 6

Bir tik fazla titiz degilsiniz, zaten olmali gereken o.
Hic bir sey yapmasa bile tuvaletten ciktiktan somra eller sabunla yikanmali.
Daha neler duyacam (((

Midem kalkti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…