- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
- Konu Sahibi Hayatyalanolsa
-
Rabbim yardımcın olsun. İnşallah sen yanlış anlamışsındır ve eşinin mantıklı bir açıklaması vardırBirbirini sevmemiş, ilişkileri tükenmiş ya da birbirinden beklentisi olmayanlar belki gözünü yumar, görmezden gelir. Bizim çok güzel giden bir evliliğimiz var. İki çocuğumun dogumuna (kan görmeye dayanamadığı halde) kendi ısrar ederek girdi, sanciyla kivranirken birakamam seni dedi. Biraz surat assam yapıcı taraf hep o oldu. Şimdi bu adam bir anlık nefsine yenik düşebilir. Harama el uzatabilir. Olmaz değil olur. Ama işte böyle bir şeyi 'bize' yaptıysa ben de mahvolurum. Şüphe duymak çok korkunç! böyle yaşayamam. Ama ogrenebileceklerimden de bir o kadar korkuyorum. Hakkımızda hayırlısını versin Rabbim. Allah kimseye de yaşatmasın.
Ben aldatildim ve bosandim. Sanirim aldatilanlardan ogrenmek istiyorsun.
Birincisi yemin ettirme sakın... Bu cok cocukca olur. Yemin ediyorlar etmesine inan bana, hatta duymak istedigini de soyluyorlar, nasil istersen oyle de ediyorlar yemini....yapmadim diyorlar, gozunun icine baka baka yalan soyluyorlar. Istedigin kadar yemin ettir, yalan soyluyorlar.....Rahatliyor musun? O an icin evet ama suphelerin devam ediyor...
Ikincisi evren ufak tefek isaretler gonderiyor, senin dis bulman gibi... anlarsan tabi. Anlamazsan bir gun gercekleri gozune sokuyor evren...
Fisi esine gostersen arkadasim gitmis fisi cebimde kalmis yalanini soyleyecektir. Ilk akillarina gelen klasik yalan bu. Inanmazsan arkadasina bile aratip ayni seyi papagan gibi soyletecektir. Ya da baska yalan uyduracaktir ama asla gercegi soylemeyecektir.
Seni sevip opuyor evet. Sevildigini dusunuyorsun, tipki aldatilan diger kadinlar gibi... oysa onlar bunlarla vicdanlarini rahatlatiyorlar...
Bu isler sabir ister. Sessizce takipte kalman gerekir. Bildigini bilirse daha cok temkinli davranacaktir. Iz birakmadan yapacaktir.
Asla gercegi soylemezler.
Su an gerceklerle yuzlesmeye korkuyorsun, biliyorum ama bir gun aci gercek karsina cikiyor.
Bence de öyle ama her türlüsünü düşünüyorum iste
Ben de kocamın beni aldattığını düşünüyorum ama elimde hiç birşey yok. Yani sadece his benimki, paronayak mıyım acaba
Aman diyeyim. Bir şey yokken hiç aklını bulandırma. Gebeliğin tadını çıkar. Eşine daha çok sarıl
bunun bire bir örneğini ben yaşadım...Ha sorsa bu ne diye eee ııı şey arkadaş gitmişti de ben benim sanıp almışım atmışım cebime der öyle saçma yalanlar uydururlar
bunun bire bir örneğini ben yaşadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?