Eşim tarafından aldatıldığımı düşünüyorum. Ne yapmaliyım?

.sorduğunuz sorulara göre evveliyatini da anlatayım daha anlaşılır olur. Eşimin işlerinin yakınında da bu tarz bir otel var. Daha önce oraya gider bana da söylerdi. Hamamı sıcak suyu çok sever. Bazı akşamlar kuzenleriye sıradan hamama gider kese yaptırmazdı. Niye derdim 'adamın bana dokunmasını istemem' derdi. Bu olaydan 3 hafta önce vatsap mesajlarında da işyerinin yakınındaki ottele rezervasyon yapması için oradaki arkadaşı ile mesajlastigini gördüm. Arkadasi hamamı hazirliyorum masaj için de x adındaki bir kızı çağırdığını söyleyip rezervasyon yapıyor. Sabah saatlerinde olduğu için kız orda yokmuş o saatte.

salya sümük ile sordum eşime neden kadına masaj yaptırdın diye. Önce inkar etti. Mesajı gösterince de bozuldu. Nezih bir yer biliyosun arkadaşımın. O kızlar da hep bizim işlerine geliyor (gıda sektoru) hepsini tanıyorum zaten. Bir daha yaptırmam filan dedi. Kuşkum kalsa da inandım.

Ve sonra bu slip i buluyorum. Otel ayni otel değil başka otel.

Yine 2 hafta önce filan eşim bana keşke beraber gidebileceğimiz (tesettürlü olduğum için aile hamamı olmali) bir spa olsa baksana İnternet'e araştır demişti.

510 TL oda değilse bir arkadaşıyla gitmiş olabilir. Ama öncesinde ben kızdığım için bana o gün söylememiş olabilir gittim diye

Bi haltlar yedigi kesin..

510 tl ödemiş ya eşiniz, hiç bi kombinasyon masaj fiyatlarına uymuyor ben öyle anladım. Yani bence eşiniz oda tutmuş ama masaj vs yaptırmamış. Odayı da gece kalmadan tutmak nasıl oluyor bilmiyorum? Belki bi arkadaşına filan tutmuş olabilir mi o odayı? Size de bahsetmemiştir yada ne bileyim o gün sık konuştunuz mu ne yaptınız uzun süre konuşmadığınız bir aralık oldu mu?

Şuan en mantıklısı eşinizi gizliden sıkı takip etmek. Kaçamak gibi bi aldatmaysa dahi çıkar ortaya eminim.

whatsaap webden yazismalarini takip edebilirsin kendi teline kur.kiz kardesm bu yontemle eski enisdemin herseyini doktu ortaya ve enisde50 bacim 29 yasinda gencecik.yani enisde yaptiysa esinde yapabilir

Yazım şeklinizden, dilinizden hanımefendi bir kişiliğiniz olduğu ortaya çıkıyor. Eşiniz sizi aldatsa öyle slip vs görmeseniz yıllarca anlamazsınız ben farkettim sizi ve çok üzüldüm açıkçası.
Olabilecek en kötü ihtimal mutlu sonlu masaja gitmesi ve buna 510 veren adamın bilmediğiniz ikinci bir teli olabilir. Öncelikle bunu araştırın esinizin üzerine ne telefonlar var diye ama belli bir ilişkisi yok birşey çıkmaz. Esinizin beraber gitmemeye üzülmesi vicdan yapması olabilir bunu esinizin iyi olmasına yormadan önce tekrar düşünün.
Benim tavsiyem esinizin tekrar oraya gitme ihtimali olan günlerde takip etmeniz ki o zaman bile ne kadar öğrenilir.
Ama sadece masaj, ağda, maske, spa hizmeti alıp faturayı şişirmiş de olabilir arkadaşıyla.

Watsap veb yükleyin telefonunza mesajlarını takip edin tda gidecegi gun bir dedektif takin peşine olmadi güvendiğin arkadasina takip ettir ama kocan tanıyor olmasın o kişiyi aracina bocek koy ne bilim aklima bunlar geldi şimdilik emin olmadan bi adim atma

Benim eski eş masaj konusunda şöyle bir şaka yapardı: masajların sonu mutlu sonla bitermiş. Masaj salonlarında yapılan masajların sonu o tür şeylermiş. Bunun lüks otellerde olacağını düşünmüyorum ama sizin durumunuz bana bunu anımsattı. Bunları açıkça yazmak ve düşündürtmek istemezdim kusura bakmayın ama masaj yaptırıp sonra da masözle suit odaya gitmiş olabilirler. Dolayısıyla sizin telefonlarını vs karıştırmanız bile çözüm olmayabilir. Cinsellikle ilgili probleminiz var mıydı. Zor bir durum, önce öfkenizi kontrol altına alıp sakinleşin, bir süre bir şey yakalayamazsanız o zaman sorarsınız bence.

Normalde söylemezmi bugün masaja gittim diye anlatmazmı yani.
Yaptıgını ettiğini anlatan bi tipmi.
Bide niye fişide bıraksın öyle olsa atardı heralde.şimdi göstersen demezmi biş cevırsem orayamı bırakırım diye

Anlatırdı önceden. Ama bir önceki olaydan gizli tutmuş olabilir bilmiyorum

O tarihte gecelememiş sanırım otelde değil mi? Daha önce kadına masaj yaptırdığında kızdığınız için saklamış olabilir. Aldatmasa da yalan söylediği açık. Takipte kalın.

Yok gecelemedi. O sabah otelde geçirebileceğiniz 3 saati vardı

Çok üzüldüm senin adına..aslında istiyorsunki biri çıksın sana yok aldatma değil desin...ama sadece masaj olsa suit odayı niye söylesin telefondaki...normal oda da değil,suit...sanki bu tek gecelik bile değil,uzun bir ilişkiyi kutlamak gibi birşey...insan ancak sevdiği biriyle böyle bir gün yaşar...boşanmaya cesaretin yoksa bu konuyu hiç açma ama bence aldatılıyorsun...

Aynen öyle. Duyabileceğim cevaplardan korkuyorum.

Canım benim eşini seviyosun ve böyle bişey yaptığına inanmiyosun
Banada yapmadi gibi geliyo is allah yanlış anlasilmadir ve böyle bişey yoktur
Enguzeli konuş esinle bu konuyu çözecek ve içini rahatlatacak tek kişi esin

İnşallah inşallah öyledir. Herkes yapsa o yapmaz derdim eşim için. ..

Eger içinde hissediyorsanız dogrudur ve asla konuşup yemin ettirmeye çalışmayın ,ölse dahi itiraf etmez ve yalan yemin eder .takip edip yakalayın eninde sonunda açık verecektir sabredebilirseniz..size iyi davranmasıda yanıltmasın hem eşine aşık (sözde )hemde metres hayatı olan birkaç insan tanıdım diyebilirim.umarım sizde aldatma yoktur ..

Tek dayanağım bana olan sevgisine inancım. Ona rağmen macera aradiysa çok yazık olacak bize

Oda tutulmussa orda mi kaldi? Ben orasini anlamadim. Eve geldi mi o gece?

Kalmadı. Sabah gitti ve 12 30da çıktı.

Odayı tutup yapacağını yapmış sonra da günün yorgunluğunu atmak için masaj yaptırıp hayatına devam etmiş olabilir. Aldatıldığınızı öğrenince ne yapacaksınız? Önce bunu düşünün. Eğer burnunu sürter barışırım diyorsanız hiç araştırmayın. Boşverin gitsin uğraşmayın. Belki olaylar düşündüğüm gibi değildir diye düşünün ne bileyim.

Ben bu tür gizli saklı işlerden hoşlanmıyorum. İlişkimi şeffaf yaşarım. Ayrıca siz evlisiniz tabii ki şeffaf olmalısınız. Gizli gizli iş çeviriyor. Aldatmasa bile rahatsız edici bu yaptığı.

Şöyle birşey yapabilirsiniz belki oteli arayıp o gün şu beyle gelmiştim bir takımı küpe vs düşürmüşüm orada bulundumu şu odada bulundumu öyle bir eşya diye ararsanız belki bilgi alabilirsiniz otelden ,o gün eşiniz tek giriş yapmışsa çıkar yada yanında kayıtlı bir isim varsa şu hanımefendimisiniz diye isim verebilirler belki bir ihtimal diye düşündüm.

Lütfen sakin olmaya çalışın, aklınıza güzel şeyler getirmeye çalışın, belki arkadaşlarıyla gitti ama sizle gitmek istediği için söyleyemedi, lütfen fevri davranıp olay çıkarmayın sonra arkadaşlar gitmiş olur yeminler havada uçar ve siz suçlu çıkarsınız. Herne olduysa öğrenin, gece WhatsApp ını kurcalayın hatta WhatsApp Web yükleyin. İnşallah korktuğunuz gibi değildir

Canim. Oda tutmuş iste kesin. Masaj slipini yanlışlıkla koymamış iste.insan masaja gidiyorsa oda niye tutsunki hem de suit oda.yaa üzülerek söylüyorum canim ama bu ıyi bir şeye işaret değil.esin aldatmış seni alalen ortada. Yani altı üstü masaj ise sana bahsedebilir.ama bayan oda demiş açıkça size.lutfen o adama güvenme.ne olursa olsun sevsende ona dersini ver sineye çekme.cok üzüldüm inanki böyle yazmak istemezdim seni kırmakta.

Yani odayı aldatmak için tuttuysa masajı niye nasıl yaptırsın hani oda tutana masaj ücretsiz olsa Tamam hazır ücretsiz uygulama boşa gitmesin diye yaptırmışlardır da günü birlik oda tutup onunda belli bi kısmını masajda harcayıp yarım saat sonrasında da sizi aradığına göre aldatacak zaman kalmıyor yada çok kısa zaman kalıyor oda tutup o kadar kısa süre içinde zannetmiyorum hani geniş vakit olsa masaj da yaptırmıştır falan derim de bu şekilde mantıksız eşiniz o gece eve geldi mi bu arada. Eşinizin telefon hattının online işlemlerden kimlerle görüştüğüne bakabilirsin bi nebze rahatlatır içinizi. Bana da kıza masaj yaptırmış gibi geldi slibi de fark etmeden bırakmıştır çünkü o kadar ciddi aldatma gibi bi durum olsa o slibi hiç almaz ben olsam alır karşıma konuşurum yoksa içimde tutarsam çatlarım isterseniz önce online işlemlere bakın şüpheli bişey yoksa konuşun

Online uslemler iyi fikir

510 tl ödemiş ya eşiniz, hiç bi kombinasyon masaj fiyatlarına uymuyor ben öyle anladım. Yani bence eşiniz oda tutmuş ama masaj vs yaptırmamış. Odayı da gece kalmadan tutmak nasıl oluyor bilmiyorum? Belki bi arkadaşına filan tutmuş olabilir mi o odayı? Size de bahsetmemiştir yada ne bileyim o gün sık konuştunuz mu ne yaptınız uzun süre konuşmadığınız bir aralık oldu mu?

Şuan en mantıklısı eşinizi gizliden sıkı takip etmek. Kaçamak gibi bi aldatmaysa dahi çıkar ortaya eminim.

Eğer varsa kaçamaktır diye düşünüyorum. Çünkü eşimin ne vakti ne de enerjisi var 2. Bir ilişki surdurmeye

whatsaap webden yazismalarini takip edebilirsin kendi teline kur.kiz kardesm bu yontemle eski enisdemin herseyini doktu ortaya ve enisde50 bacim 29 yasinda gencecik.yani enisde yaptiysa esinde yapabilir

Hiç duymamıştım arastirayim

Guzel giden bir evlilikte neden aldatma olsun ki o_O

Çok saçma değil mi

Watsap veb yükleyin telefonunza mesajlarını takip edin tda gidecegi gun bir dedektif takin peşine olmadi güvendiğin arkadasina takip ettir ama kocan tanıyor olmasın o kişiyi aracina bocek koy ne bilim aklima bunlar geldi şimdilik emin olmadan bi adim atma

Web için bi araştırma yaparım. Arkadaş değil de dedektif düşünülebilir. Umarım o boyuta gelmeyiz

Benim eski eş masaj konusunda şöyle bir şaka yapardı: masajların sonu mutlu sonla bitermiş. Masaj salonlarında yapılan masajların sonu o tür şeylermiş. Bunun lüks otellerde olacağını düşünmüyorum ama sizin durumunuz bana bunu anımsattı. Bunları açıkça yazmak ve düşündürtmek istemezdim kusura bakmayın ama masaj yaptırıp sonra da masözle suit odaya gitmiş olabilirler. Dolayısıyla sizin telefonlarını vs karıştırmanız bile çözüm olmayabilir. Cinsellikle ilgili probleminiz var mıydı. Zor bir durum, önce öfkenizi kontrol altına alıp sakinleşin, bir süre bir şey yakalayamazsanız o zaman sorarsınız bence.

Zaten benim düşüncem de bu. Maskeler birlikte olabilmek için ama neden süit? Pekala standart oda işini görürdü. Umarım her şey benim kuruntumdur

Şöyle birşey yapabilirsiniz belki oteli arayıp o gün şu beyle gelmiştim bir takımı küpe vs düşürmüşüm orada bulundumu şu odada bulundumu öyle bir eşya diye ararsanız belki bilgi alabilirsiniz otelden ,o gün eşiniz tek giriş yapmışsa çıkar yada yanında kayıtlı bir isim varsa şu hanımefendimisiniz diye isim verebilirler belki bir ihtimal diye düşündüm.
Valla güzel fikir.kesin denemelisin konu sahibi.ayrica tebrik ediyorum sizi

Online uslemler iyi fikir

Eğer varsa kaçamaktır diye düşünüyorum. Çünkü eşimin ne vakti ne de enerjisi var 2. Bir ilişki surdurmeye

Hiç duymamıştım arastirayim

Çok saçma değil mi

Web için bi araştırma yaparım. Arkadaş değil de dedektif düşünülebilir. Umarım o boyuta gelmeyiz

Zaten benim düşüncem de bu. Maskeler birlikte olabilmek için ama neden süit? Pekala standart oda işini görürdü. Umarım her şey benim kuruntumdur
Suit olması dahada kötü eger aldattıysa kaçamak değil önem verdiği kişiyle muhtemelen diye düşünüyorum ..kaçamak olsaydı standart bir oda tutardı muhtemelen .

Yazım şeklinizden, dilinizden hanımefendi bir kişiliğiniz olduğu ortaya çıkıyor. Eşiniz sizi aldatsa öyle slip vs görmeseniz yıllarca anlamazsınız ben farkettim sizi ve çok üzüldüm açıkçası.
Olabilecek en kötü ihtimal mutlu sonlu masaja gitmesi ve buna 510 veren adamın bilmediğiniz ikinci bir teli olabilir. Öncelikle bunu araştırın esinizin üzerine ne telefonlar var diye ama belli bir ilişkisi yok birşey çıkmaz. Esinizin beraber gitmemeye üzülmesi vicdan yapması olabilir bunu esinizin iyi olmasına yormadan önce tekrar düşünün.
Benim tavsiyem esinizin tekrar oraya gitme ihtimali olan günlerde takip etmeniz ki o zaman bile ne kadar öğrenilir.
Ama sadece masaj, ağda, maske, spa hizmeti alıp faturayı şişirmiş de olabilir arkadaşıyla.

Ben de mutlu son diye düşündüm ama bunun için süit oda tutmazdı. Eşimi takip etme imkanım yok. İşi ve cevresi dolayısıyla sürekli farklı yerlerde olabiliyor. Çok yoğun çalışan biri zaten. Belki aldatır ama ona çaktı yok diye dalga geçerdim. Aramızda cinsel anlamda bir sıkıntı da yok iyiyimdir. Kendisine asilan kadınları anlatir hala giderim var diye dalga geçerdim hatta aldatan erkeklerden söz ederken onlar bekarliginda yaşayamamış derdi. Yabancı bütün kadınlar pis geliyor bana derdim gerçekten samimiydi. Nasıl olur bilemiyorum

Bence müşteri bilgisini gizli tutarlar. Size suit oda tuttuğunu nasıl söylediler bravo valla kaldırabilmişsiniz otel personelini :)
Açıkçası eşinizin suit oda tutması çok tuhaf yani gün içinde evine dönecek bir adam neden süit oda tutar ki? Kadın yabancıydı demişsiniz acaba doğru anladınız mı yoksa ortada bir yanlış anlaşılma mı var? Gerçekten suit oda mı tutmuş? Bir de aldatma olsa açık vermemek için slibi yırtıp atar eve getirip gözünüze sokmaz mı herhalde... Şüphe kötü birşey Allah yardımcınız olsun ama daha önce kızdığınız için masaj yaptırıp şaklamak istemiş olabilir. Yani birkaç arkadaş gitmişse belki onların parasını çekmiş o arkadaşları eşinize nakit ödeme yapmıştır. Bilemedim ama hemen patlamayın bence. Bir süre sessiz takip iyidir...

Back
X