Eşim tarafından ALDATILIYOR olabilirmiyim

Geçmiş gitmiş olsun canım.Okuyunca buz kestim,seni düşünemiyorum bile.

Bende çok okuyorum. Erkek aramasına gerek yok. Kendisi arayıp, aynı oda müsait mi rez. Yaptıracağım odayı hatırlamıyorum diyebilir Başkasını karıştırmamış olur.
Ben eski koca beni aldattiginda oteli aradim.ve 3 ay once otelinizde kaldik.cok begendik.ayni odayi tekrar istiyorm..ama numarasini hatirlamyrm dedim.isim rica edeyim dedi....kocanin adini verdim.evt kalmissiniz dedi...3 ay once degilmi dedim evt dedi.bayanla mi dedim.anladilar....mahkeme karariyla gelin ogrenin hanimefendi dedi.

Telefonda hicmi normal diyalog mesajlari yok.20 gundur evde yokmus adam.arama kaydi watsap messenger hicmi bir ipicu yok.ne bileyim anlik gelismis birsey gibi duruyor.

Bide konu sahibi eger aldatıldığını kanıtlarsan boşanacak mısın? Yoksa hiç kurcalama bence,kendine hayatı rezil edersin

Önceki konularınızdan anladığım kadarıyla çok bile çekmişsiniz bu adamı zaten.

Cikmadi hic bisey
Tamam işte normal bildiğimiz bir otel değil büyük ihtimal , bir kadın konum attı bulunduğu yerden .. gitti gitmedi , bilemeyiz ama konu kabaca bu şekilde diye düşünüyorum ..
Bir de alkolü almışlar , 20 gündür evine gitmeyen bir adam, bu otel işini arkadaşı bile ayarlamış olsa takılıp gitmez mi ? Bence gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…