- 28 Şubat 2014
- 3.973
- 3.746
- 333
- Konu Sahibi asii nuran
-
Vayy çok zekiceOdada x beyle kaldım gözlüğümü unuttum bakabilir misiniz deyin oda numarası sormayın. Tamam deyip odaya bakarsa bingo. Ben odayı hatırlamıyorum. Siz bi zahmet bakıverin deyin.
Geçmiş gitmiş olsun canım.Okuyunca buz kestim,seni düşünemiyorum bile.Mail sifresini bildigimden, kredi karti ekstrelerinde oteli fark edince, dankk etmisti bana..
Oteli aradim, su tarihte otelinizde kaldik lakin fiyatta farkli bir yansima olmus kartimiza dedim.
Beni muhasebe depertmanina aktardilar.
Hodugun ismini soyledim ve 2 kisilik odaydi dedim.
Telefondaki bayan, suphelendigim ismi telafuz edince....mahvolmustum
Bu aradigim otelin disinda bir otele daha gidilmis, onu da aradim ayni sekilde lakin onlar yemedi, bilgi veremeyiz vs vs
Oteli aradiginda cok rahat konusmalisin, suphe cekersen asla bilgi paylasmazlar.
Yok arkadasi telden aratmista, yok otelden buna konum atmislarda yersenn hepsi bir kilif lakin uymamis.
Ben eski koca beni aldattiginda oteli aradim.ve 3 ay once otelinizde kaldik.cok begendik.ayni odayi tekrar istiyorm..ama numarasini hatirlamyrm dedim.isim rica edeyim dedi....kocanin adini verdim.evt kalmissiniz dedi...3 ay once degilmi dedim evt dedi.bayanla mi dedim.anladilar....mahkeme karariyla gelin ogrenin hanimefendi dedi.Bende çok okuyorum. Erkek aramasına gerek yok. Kendisi arayıp, aynı oda müsait mi rez. Yaptıracağım odayı hatırlamıyorum diyebilir Başkasını karıştırmamış olur.
Canım ne dediler , bu erkeklerin topuna kibrit suyuAradim otel
Ben eski koca beni aldattiginda oteli aradim.ve 3 ay once otelinizde kaldik.cok begendik.ayni odayi tekrar istiyorm..ama numarasini hatirlamyrm dedim.isim rica edeyim dedi....kocanin adini verdim.evt kalmissiniz dedi...3 ay once degilmi dedim evt dedi.bayanla mi dedim.anladilar....mahkeme karariyla gelin ogrenin hanimefendi dedi.
Telefonda hicmi normal diyalog mesajlari yok.20 gundur evde yokmus adam.arama kaydi watsap messenger hicmi bir ipicu yok.ne bileyim anlik gelismis birsey gibi duruyor.
Atıyolar ya bize bi kac defa attilarOtelmiş diyor konu sahibi ama oteller genelde öyle whatsapptan konum falan atmazlar garibime gitti. Navigasyona yazsan bile gideceğin oteli bulursun.
Kanitlayamiyorum yarin oteli tekrar arayacagimÇok düşük de olsa aldatilmiyor olabilirsiniz, ama olasilik sıfıra yakin gibi duruyor burdan.
Numarayı Google da arattınız mı ?bazen nereye ait olduğu çıkıyorOtel değil de daha cok günlük daireler gibi aradim acmadilar ama teli kaydettim whatsap fotoda günlük daire veren yer gibi duruyo
BosanacagimBide konu sahibi eger aldatıldığını kanıtlarsan boşanacak mısın? Yoksa hiç kurcalama bence,kendine hayatı rezil edersin
Numarayı google yazsanıa birşey çıkacak mıBosanacagim
Cikmadi hic biseyNumarayı google yazsanıa birşey çıkacak mı
Tamam işte normal bildiğimiz bir otel değil büyük ihtimal , bir kadın konum attı bulunduğu yerden .. gitti gitmedi , bilemeyiz ama konu kabaca bu şekilde diye düşünüyorum ..Cikmadi hic bisey
Atıyolar ya bize bi kac defa attilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?