ESIM TARAFINDAN TATİLE DİYE GONDERİLİP KANDİRİLDİM. .

BiBisey erskcok
evlenmeden önce baya bi sene birlikte olmssunuzhiç mi anlamdınuz ailesinin kendisinin böyl e insanlar olduğunu niye evlendiniz
Ailesini tanıma evresinde gördüm 2 gün kaldık ama bilemeyiz ki..esim dışardan çok olgun mütevazı görünüyordu. .ama beni çok yipratiyordu. .çok degiskendi. .agresifti erken sikiliyordu. .ama bn bilemedim bunların ilerde büyük bir sorun olacağını. .Anne ve babasıyla ilgili ayrıntı vermedi ..birbirine saygı duyuyorlar dedi ..ama tam tersi kadın adama eziyet ediyor..böyle insanlara kimse dayanamazdi. .

Ne dediğini anlamadim bence sen de benim dedigimi anlamadin

Diyorum kiii çaresiz görünme esine karşı ne kadar çaresiz olursan ol mutlu gibi davran okumuyosan okumaya istegin varsa oku sosyal hayat edin kendine daha cok bakmaya başla esinle konusmaya baslarsanizz off çok üzülüyorum neden böyle oldu diye sizlanma kırıldim haksizliga ugradim ama güçlüyum Üzgün degilim o senin sorunun beni kaybeden sensin pozlarina girip kendini Yücelt onu sucla ama bunu ona fark ettirmeden yapp ki kendini suçlu seni masum görsün ben neleri kaçırdım desin. Ben kimin bekleyeni miyim onu anlamadım. 23 yaşındayım mutlu bir iliskim varr sevgilim bi odundu ve onu bayagi bir yonttum inşallah ileride de sorunlarimiz olmaz:)

Ne dediğini anlamadim bence sen de benim dedigimi anlamadin
Ne anlamami bekliyordun. .o zamn yanlış ifade etmişsiniz. .bnm de mesleğim var dışardan görüntü olarak da beğenilen bir insanım. .görenler şaşırıyor. .senden nasıl vazgecti diyorlar..ama güzellikte değil başarılı olmakta da değil. .bn is hayatına geç atılmış olabilirim çünkü benim hareket alanımi kisitladi. .polislige girebiliyordum istemedi. .Mali müşavir de calismaya gitcem ilk günüm henüz. .teyzesindeyiz araba bulamiycaz gidelim diyorum gelmiyor bir gün gitmesen de olur diyor..kendi işine gösterdiği hassasiyeti benim işime göstermiyor. .bn mülakatta yalnız birakip teyzesine gidiyor..hiç mücadele etmiyor çaba sarfetmiyor destek hiç olmuyor..ikimizde öğrenciydik tanisirken. .o da işsiz di bn de ..evlendikten bir ay sonrası işsiz kaldı. .o zamn evlenmeseydi benimle. .ki kendi de boşta. .o haliyle onunla evlenecek başka birini bulsaydi..keşke bulsaydi. .ben suan çok iyi yerlerde olurdum..haram olsun iyi niyetim...benim ruh sagligimi bozan kendileri. .Bu insanlarla nasıl güçlü durulabilir. .siz yazdıklarımı okumadan yorum yapmışsınız anlaşılan. .

Şimdi daha iyi ifade ettiniz. .tşk. ederimm..ister istemez duygulaniyorum. .ablam kanser hastasi ..iki küçük yavrusu var..Biri 10 yaşında diğeri 5 ..onlarla ilgileniyorum..Şuan isimde olsaydım ablam hasta olmasaydı. .daha erken toparlanabilirdim. .Ama ilk günlere göre çok çok iyiyim. .çok şükür. .sizin de gönlünüzce olsun..bn kimsenin uzulme sini istemiyorum..kusura bakmayın. .

Aynen arkadaşım. ..boşver demek çok kolay..

hakim ne dedi merak ettim

bence bu konuyu kapat ve bosuna sunu yapti bu oldu diye yazma. sen hic evlilkk yasamamisinki kurtulduguna dua et önune bak.yine evlenirsin bosuna gecmisi kurcalama
Yazılanlari okumak İyi geliyor..dertler paylasildikca azalıyor gerçekten de...kendimi daha iyi hissediyorm

ya resmen kalbim yerinde çıkacaktı kardeşim ne diyosun sen kurban falan kes ALLAH aşkına kurtuldum diye geçeçek emin ol geçeçek gerekirse doktor yardımı al bunlara rağmen özlemen normal değil lütfen topla kendini

çok zor bir durum ama bunda da bir hayr var diceksin

senin için şer gibi görünen bu durum hayr olarak karşına çıkacak

beraber olsaydınız nereye kadar böyle dengesiz bir erkekle ve kayınvalide ile ömür geçirecektiniz giden yıllarınız ve emekleriniz onların gözlerine ve dizlerine dursun inşallah sen gönlünü ferah tut ve Allaha sığın , unutma evresi zaman alır ancak böyle düşenerek kendini Allah korusun hasta edersin tez zamanda toparlanmalısın bırak Allahından bulsun

Valla ne eşiniz ne de ailesi kandırmış sizi.
Aksine ne mal oldukları hep ortadaymış zaten.
Siz kendinizi kandırıp kendinize eziyet etmişsiniz.
Aç doyurun, fukara giydirin, çocuk okutun, lokma döktürün, hatta yeni kimliğinize kavuştuğunuzda "hayata, bekarlığa merhaba" partisi falan düzenleyin.
Geçmiş olsun.

Bu ayın 19 u mahkeme var ..hak talep edeyim mi?Uzamasini istemiyorm. .1,5 sene oldu evimden çıkalı. .daha da bnden çalsın istemiyorum..babamla az önce konuştum. .o da istemiyor..onun soyadindan kurtul diyor. .Bir yandan sen bilirsin diyor. .ne yapmalıyım?

Dr yardımı alıyorum. .bir ara bırakmak istedim..Dr bu süreçte bırakma dedi ..bn de devam ediyorum. .Çok sağol arkadaşım. .ilaç gibi geliyorsunuz. .

Çok sağolun. .haklısınız. .insanın kendine yaptığını bir ordu yapamaz. .çok şükür diyorum..özellikle bu yorumları okuyunca. .iyice kendime geldim. .bn kör olmuşum. .acincak haldeymisim. .

AMİN arkadaşım inşallah. .bazrn beddua ediyorum. .sonra diyorum Rabbim bn sana bıraktım. .sen en doğrusunu bilensin diyorum..beddua etme diyorlar. .Allah a bırak o en iyisini bilir diyorlar..Rabbim sorsun..aklımı iyice karistirp BeniM ruh hastası yapacaklardi. .bi de durup dururken kimseye güvenme bana da güvenme diyordu. .aklımı karistiriyordu. .bir iyi bir kötü. .disaridaysa arıyor umursamaz ve tavırla konuşuyor. .eve gelince de hiçbir şey olmamış gibi davranıordu. .Bu beni çok hassaslastiriyordu. .Yüce Rabbim sorsun. .ne diim arkadaşım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…