ESIM TARAFINDAN TATİLE DİYE GONDERİLİP KANDİRİLDİM. .

İnşallah Hakettiğini bulur. .bn belki de güzel bir yuva kuracaktim. .beni kandirdi. .benimle oyun oynadı. .dayanılir gibi değil. .

Bu insan is yerinde seviliyor. .birden çok yüzü var..Onun avukatı dilekcede çok naif biri diye bahsetmiş. .kendini çok güzel çok sakin çok kibar biri gösteriyor. .o kadar uyanık o kadar sinsi ki..beni inandirdi kendine..co güzel oynadı ..iyi bir senaryo hazırladı. .kurban bendim..inşallah vicdanli bir hakime denk gelirim. .Onların kuruslari bile çok önemli. .her şey para onlar için. .para talep etmm canlarını fazlasıyla yakacaktir bundan çok eminim. .tedbir nafaka si isteyecegim. .Allah im doğru olanı bilir ..inşallah benim için hayırlısını istiyorumdur. .

Adam zaten kendini belli etmiş. Teyzesi de tam bir ayı.
Ben yalnız kaldım. .ailede sürekli onlar gibi görüştüğü biri olsa en azından onlarla vakit geçirip stres atardim. .ama onlara çok uzaktı cokk..halalarina yenge sine. .sadece anne ve anne tarafı onun için. .Kadın onu oraya çekmiş. .uzak büyütmus. .ben sizi baktım evlenmedim bırakıp gitmedim deyip duruyomus. .esim bir keresinde bir arkadaşına paylaşırken duymuştum esime haklısın desem kendini bir yerden atar..böyle diyorm us kendimi atarım bir yerlerden deyip korkutuyormus. .Eyyy yüce Rabbim diyorum. .senin tokat in hiçbir şeye benzemez..sen buyuksun. .

Size yaptığı kötülüklerden söz etmişsiniz. İyi günlerin aklınıza gelmemesi lazım.
Erkekcikler o şekilde ayrılır zaten. Adam değilmiş.
Sizde ki duygu özlem değil,terk edilme duygusu.
Çocuğunuz olmaması onunla baginizin olmaması demektir. Artık yeni bir hayat yeni bir aşkin hayatınıza girmesinin daha kolay olması demektir.
Destek almalısınız.

1 senedir ayrisiniz. Dava dilekcenizde ne yazıyor ? Tedbir badanası neden şimdiye kadar talep etmediniz ? Evden kovulma var. Tazminatın alasını isteyebilirsiniz.

Çok tşk ederim arkadaşım. .içim rahatliyor..her birinizi çok çok tşk ederim

Bu "egitilmis yuksek derecede duyarli " gorunumlu cinsten o kadar cok psikopat var ki, ve bunlari anlamak , ayirt etmek (eger safsaniz) kadar zor ki... Kadinlara siddet olayinin buyuk bir yanli soldugu anlatilmadigi icin anlayamiyor kadinlar, zannediyor ki elini kaldiran hakli! Kadin camiasi olarak muthis bir algi operasyonuna ve bilinclenmeye ihtiyac var. Bu adamdan uzak durun ve kendinize yepyeni bir dunya bir yana "evren" yaratin.

1 senedir ayrisiniz. Dava dilekcenizde ne yazıyor ? Tedbir badanası neden şimdiye kadar talep etmediniz ? Evden kovulma var. Tazminatın alasını isteyebilirsiniz.
Hasta olduğumu ve evinin huzurunu hiç yasayamadigini çok titiz ve kıskanç olduğumu dugunde takılan Takıları düğün sonrası hiç görmediğini benim toplum içerisinde onu asagiladigimi faln yazmış. BeniM ruh sagligimla oynayan kendileri..burnunu karistip sigara kullugune bırakan yine kendisi mutfak lavobasina tükürük ağzını calkalsyan yine kendisi burnunu karıştırırken eline pecete sıkıştır an ben pecete yle burnunu silen yine ben..Arkadaşlarının yanında ilgilenmefigi onlarla ilgilenen onlarla yaptığı sohbeti ve o içten gülümsemeyi benle yapmayan kendisi ..gecenin bir saati kızlarla konuşan saatlerce sohbet eden yinr kendisi ..beni baba evine gonderip araba alma planı yapıp tam bileziklerimi bozdurma günü evime giden bn altınlarimi isteyip kötü olmamak için kendi elimde verdiğim 50 tl yanlışlıkla gonderemefigim için bana telefonda kızıp bağıran. .5.400 tl para saydığım. .araba alıp annesinin üzerine yapan yine kendisi. .huzursuzluk olmasın diye Susan yine ben....

Hakime hanim doğum iznine çıkmış dedi Avukatim. .İkinci mahkeme 19 ocak o zamn isteyecegim. .her türlü hakkımı talep edecegim

Eğitimli olanın cahilinden korkun derlerdi. .gerçekten öyle. .Rabbim e çok şükür. .sadece ilklerimi aldı. .ona çok üzülüyorum. BeniM için çok önemliydi. .onun bana dediği. .Bunlar normal şeyler demesi..Namussuz biri için önemsiz seylerdi çünkü. .eminm ki dışarda ki bir çok kızdan daha namusluyum. .gelinligimle çıktım. .ama ılkti bedenim duygularımı o insanlara kirletmenin hüznü var..

[QUOTE="..Namussuz biri için önemsiz seylerdi çünkü. .eminm ki dışarda ki bir çok kızdan daha namusluyum. .gelinligimle çıktım. .ama ılkti bedenim duygularımı o insanlara kirletmeniniz. in hüznü var..[/QUOTE]
Lutfen namus kavramini kendi degerinizi olcmek icin kullanmayin. Namus yuzeysel ve sig bir kavramdir halk arasinda. Namusun bekcileri erkek oldugu icin bir kadinin tertemiz yuregini kendileri olcup bicerler. Bu kadar adaletsiz ve ahlaksizdir kendileri. O sisteme boyun egmeyin. Siz saf ve temiz insansiniz, hala da oylesiniz, o kotu adamin yaptiklari sizin ruhunuzu veya bedeninizi kirletemez. Sizin ruhunuzu kirabilir ki asil kotusu bu. Siddete ugrayan insan omur boyu tasir bu kirginligi. Siz asil ona onem verin, manevi veya fiziksel siddetin ozguveninize etkilerini nasil yenebilirim diye ugrasin.

Bir iki hafta öncesinde tartışmamız olmuştu ama ben çok aglamıştm. .o da Tamm deyip sarılmışti. .normal hayatımıza devam ediyorduk. .ben öyle sanmışım. .

Belki esiniz güçlü akıllı kendini seven bir kadın istiyodur sizin güçsüzlügunuz onu sizden sogutmustur

BiBisey erskcok
evlenmeden önce baya bi sene birlikte olmssunuzhiç mi anlamdınuz ailesinin kendisinin böyl e insanlar olduğunu niye evlendiniz

Lutfen namus kavramini kendi degerinizi olcmek icin kullanmayin. Namus yuzeysel ve sig bir kavramdir halk arasinda. Namusun bekcileri erkek oldugu icin bir kadinin tertemiz yuregini kendileri olcup bicerler. Bu kadar adaletsiz ve ahlaksizdir kendileri. O sisteme boyun egmeyin. Siz saf ve temiz insansiniz, hala da oylesiniz, o kotu adamin yaptiklari sizin ruhunuzu veya bedeninizi kirletemez. Sizin ruhunuzu kirabilir ki asil kotusu bu. Siddete ugrayan insan omur boyu tasir bu kirginligi. Siz asil ona onem verin, manevi veya fiziksel siddetin ozguveninize etkilerini nasil yenebilirim diye ugrasin.[/QUOTE]
Haklısınız. .inşâllah o güvenimi geri kazanacagim. .gerekirse yalnız yuruyecegim bu yolda..şunu anladım ki şiddet bir kere eve girdi mi devamı geliyor..Allah böyle insanlara fırsat vermesin..dışardan insanlar evlenip ayrilanlara farklı gözle bakıyorlar. .artık evlenip ayrılmış insanla evlen. .bekar biri olmasın o seni anlamaz ve yüzüne vurur bu durumu diye yorum yapanlar oluyor..seçeneğin yokmuş mecburmusum gibi konuşanlar oluyor. .bn ayrilmak için evlenmedim. .benim en güzel caglarim elimden alındı ağladım defalarca..korktum yine dayatmalardan bir kere baş egmistjm çünkü. .elalem ne der diye düşünerek gecirttiler. .bir on senem daha yok kimseye vereceğim. .yaşam enerjimizi aldılar. .yavaş yavaş toparlanip Unutma liym. .daha emin adımlarla yurumeliyim. .

Belki esiniz güçlü akıllı kendini seven bir kadın istiyodur sizin güçsüzlügunuz onu sizden sogutmustur
Öyle bir kadını sevdi zaten..Bu noktaya getiren kendisiydi..yoksa siz o kadın misiniz diyesim geldi.. yoksa siz de oylelerinin bekleyeni misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…