ESIM TARAFINDAN TATİLE DİYE GONDERİLİP KANDİRİLDİM. .

Oyle bi anlatiyorsun ki, gercekten iki masum asigi kotu kaynana ayirdi diye inaniyor gibisin.. Anlattiklarina dayanarak, esin ne masum ne de asik.. Boyle inanıp kendine eziyet etmekten vazgec.. Ne kotulukler yapmis sana, gururunu kirmis, ailesine bolca firsat vermis, ayrilir ayrılmaz da ailesini yanina almis.. Sen daha ne diyosun.. Kaynana dunyanin en kotusu de olsa, esin sahip cikip arkanda dursa,bsy yapamazdi..

Aminn canm..çok tşk ederim..namazlarımı ihmal ettim çok buraya geleli ve evlilik süresince baskının yoğunlaştığı o evreler de kilamadim doğru dürüst. .orada tutamadigim oruclarimi3 memlekette tutuyordum ayrılık lafları edince bn yorgun düştüm aylarca kendimde değildim. .kaza orucumu tutamadim. .Rabbim sorsun ne diim..

Çok haklısın kendimi kandiriyorum. .soyledikleriniz bir tokat gibi geliyor..kendime geliyorum..sağolun. .

İnşallah Rabbimin izniyle her şey guzel olsun..o her şeye kadir..binlerce şükür. .

ayy inanırmısın benim kayınvalidemde aynı çok mutsuz sürekli millet giyinip giyinip gezdi ben evde kaldım deyip duruyor. en son oğlu patladı yeter anne bunun suçlusu ne benim ne kardeşim nede gelinlerin babam öldü allah rahmet eylesin bizim elimizden başka bir şey gelmez. ben eşimi istediğim yere istediği kıyafetiyle götürürüm kimsede laf edemez dedi. ve bunlar 12 yılın sonunda geçen hafta oldu canım :) yani 12 yıl dinledim. düşün eşime aşkım diyorum diye sinir oluyordu :) aşkım aşkım diyo her dediğini yaptırıyor diyordu gülermisin ağlarmısın. sonuç pazartesi günü çocukları annelerini psikoloğa götürecekler bu mutsuzluk hali için. çünkü mutsuzluk bulaşıcıdır tıpkı mutluluk gibi :) sen mutlu ol bak nasıl etrafın gül olacak gülistan olacak. :)

Aminnn arkadaşım ..çok zorr çokk. .omrunden her şeyinden gidiyor bir hastalık gibiv bitiriyor seni..

Çok sansliymissin diyecem ama Allah in taktiri. .benim yaşamam gerekiyormuş. .oyle bir ese sahip olduğunuz için sukredin Allah a..Rabbim daha da mutlu etsin yuvanizda. .boyle insanlara fırsat vermesin. .

Ne ekersen onu biçerler sen hic merak etme Rabbim yaptıklari goruyor. Senden baskasimi alirlarsa o gelinde aynisimi yapar sabret allaha havale et. Zaten ben bu dünyada etme bulma dinyasi olduğuna imaniyorum
İçimi sadece inançlı olmam rahatlatiyor. .diyorum Rabbim içimi bilensin her şeye gücü yetensin çok canımi yaktılar sen bile affederken sanki ben sorumluymusum gibi onlar beni affetmedi. .sana sığınıyorum sana havale ediyorum diyorum. .

Çok haklısın. Ben böyle bir şey yapamazdm ömürlük cile cekecektim ..Rabbim e çok şükür. .

Çok sansliymissin diyecem ama Allah in taktiri. .benim yaşamam gerekiyormuş. .oyle bir ese sahip olduğunuz için sukredin Allah a..Rabbim daha da mutlu etsin yuvanizda. .boyle insanlara fırsat vermesin. .
ah canım iyi yüreklisin çok teşekkür ederim. Allahım sana da güzel yazılar yazsın inşallah.

Haklısın arkadsm ..Sağol

O zulumlere boyun egmeseydim keşke. .ben ona telefonda yalvarrken biraz gururlu ol demişti. .Bunlar bana çok büyük bir ders oldu..Bundan sonra kimsenin bana saygısızlık yapmasına izin vermeyeceğim. .ilk önce kendim ..sonra diğerleri. .ben hep o kırılmasın bu kırılmasın diye diye paramparça oldumm. .artık kendim olmak istiyorum. .insanın kendine saygısı varsa ona göre yön verir hayatına. .kendimi uzdugum hirpaladigim için en çok kendimden Özür diliyorum.

Sizinle konuşmak çok iyi geldi..dışardan görüp yorumlamak çok ayrı bir şey. .bnm için çok önemliydi. .Çünkü bn doğruyls yanlısı ayirt edemeyecek hale geldim. .PsikolojiM iyi değildi normal düşünemiyordüm ama şimdi sizlerle paylaştıkça daha iyi oluyorum. .Bu arkadaşlarıma paylaşırken de böyleydi anlık rahatlamalar oluyordu sonra yine aynı hüzün oluyordu ama şimdi daha iyiyim ama..Rabbim güç veriyor. .

Haklısınız derken ne demek istediniz anlamadım

Haklısınız, beni sevmiyordu, sevseydi vurmazdı mı demek istediniz?
O ruj hali bambaşka oluyor..insan sevdiğini yeri geldi kırıyor da..ama bu şekilde bir ayrılık ve olaylar birbirine zincirleme bağlı ..Planlı ve programlı yapılan bir şey kesinlikle..beni halden düşürüp gitmemi istedi..ben gitmeyince boyke bir yolu seçti. .dediğiniz gibi insan önce kndinj sevip saymali. .hiçbir kadın yerlere atilip tekmelenmeyi haketmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…