Esim tarafından terkedildik

Yaşadıklarınız hiç kolay değil Allah yardımcınız olsun.

Benim fikrim yanınıza bir aile büyüğünü de alıp babanız anneniz amcanız vs olabilir, İstanbul'a eşinize baskına gidin. Orada göreceğiniz her ne ise yanınızda şahit olur. Ayrıca Allah korusun şiddet uygulayamaz. Kötü bir tablo ile karşılaşırsanız da ailenizin desteğini almış olursunuz. Mahkemede elinizde güçlü koz olur.

İstanbul'da hem kira hem yiyecek hem giyecek hem yakıt hem okul masrafını kaldırmanız çok zor. Ayrıca memlekete ziyaretleriniz dahi pahalı olur. Üç kişilik uçak bileti hayli masraflı.

Sahi......n adlı siteden Erzurum-Kars gibi şehirlerdeki eşyalı kiralık ev ilanlarına bakabilir fikir edinebilirsiniz. Diğer illere de bakabilirsiniz, fikriniz olur.

Bizim buradan aile dinamiklerinizi bilmeden yaptığımız yorumlar bir nebze gerçekçi. Avukatınıza her şeyi anlatmış olacaksınız. Yeni yaşam hakkında avukatınıza da danışabilirsiniz.

konu baya detaysız. ben daha önceki konunu hatırlıyorum. kesinlikle boşanmalısın.
zaten mahkeme de hakime 1,5 yıldır ayrı yaşıyoruz. beni ve çocuklarını ailesinin evine terk etti gitti. hiçbir hakkı yok üstümüzde. çocuklarımın psikolojisini bozdu falan desen hemen boşarlar. çocukları da baya sınırlı gösterirler o mahlukata.

amaaaa ağrıdan çıkıp İstanbul' a kime gideceksin, paran var mı, çocuklar kaç yaşında, çalışacak mısın, çalışırsan çocuklara kim bakacak??
bunlar önemli yani.
mesela işin olsa, biraz paran olsa, kalacak yerin olsa, çocuklarına bakacak birileri olsa her yerde yaşanır.

Bende böyle bir ihtimal olmasını Diledim yazılan yorumları okurken.. konu Sahibi çocukları alıp başka şehirde hayat kurmaya cesareti var ama eşi giderken bu çocukları ben babamın evinden getirmedim demeye o giderken belki bi saat sonraki araba olur peşine düşüp gitmeye cesareti yok diye anladım...

Hakkında en hayırlısı olsun ama sen istanbula çıkıp gidince eşinin aklı başına gelip sizi yanına almasını ister konunun bu şekilde tatlıya bağlanmasını dilerim..

+1000

Başka bir kadın var büyük ihtimal hayatında

Size cok tsk ediyorum peki kararimi nasil buldunuz abartıyor olamam dimi
Şimdi hanımefendi ben durumunuzu tam olarak bilmiyorum, şartlarınızı bilmiyorum , yorum yapmam doğru olmaz. Öncelikle bence olaya mantıklı yaklaşın, duygusal yaklaşmayın. İki çocuğunuz, maddi durumu iyi ılan ama size bunu kullandırtmayan bir eşiniz var. Avukatla konuşup boşanma sonunda muhtemel kazanımlarınız ne kadar olacak gerçekçi bir şekilde öğrenin derim. Nafaka, tazminat falan bazen çok az olabiliyor, iki çocuk büyütmek için iyi bir geliriniz olsun..
Ben de buradakilere katılıyorum aile büyüğünüzü alıp gidin istanbul’a Yanına bakalım neler oluyormuş orda.. babanıza söyleseniz ikiniz alıp gitseniz, babanız onunla konuşsa nasıl olur? Şart koşsun, ailene ayda şu kadar para vereceksin çocukların eşin için, onları yanına alacaksın diye.. gerçi anlamadım bekar evi varsa sizi niye almıyor oraya..gidin görün o ev bekar evi mi değil mi?
Ama ne olursa olsun sefil bir halde çekyat köşelerinde beklemeyin daha fazla..
Bu konuda abarttığınızı düşünmüyorum. Ne olacaksa olsun birşeyler yapın yeter ki. Eski konunuzu da bildiğim için bu yorumları yapıyorum.

Bakin soyle bir durum var evet maddiyati cok iyi ama resmi olarak adina bir mal yok hepsi abilerinin adina ortaklar zaten.bizi yanina goturmek icin hicbir bahanesi olamaz 1.5 yil bekledik sizcede bundan sonrasi boylemi olmaliydi onun kendi kendine biseyler yapması gerekiyordu hala oturdugu yerden daha isimi haledemedim diyor boyle bir rahatlik cocuklarima hakarettir haksizliktir

İstanbul’da yaşamak için çok iyi bir gelire ihtiyacınız var. 2 çocukla yaşayacağınız bir semtte en aşağı 1500 lira kira ödersiniz. Ulaşım, gıda hepsi çok pahalı. Önce işinizi bulun, ona göre nerede yaşayacağınıza karar verin. Ama istanbul gerçekten çok iyi bir geliri gerektirir.

Eş demeyin o adama, eşlik babalık böyle olmaz sizi atmış başından keyfine bakıyor ağa!! Defet gitsin zaten varlığıyla yokluğu bir.

İstanbul cok pahali bir sehir 2 cocukla cok zorlanirsiniz,adina kayitli hicbirsey yok mu en azindan banka hesabı vs incelenmesini talep edin.

İstanbul yerine Adana Mersin gibi daha ucuz illeri düşünün derim.

Düğünde takilan altinlariniz siz de mi eger sizdeyse bozdurun degilse mahkemede soyleyin size verirler bozdurulmussa bile alirsin dugun videosu,resim bunlar delil olur altin icin

Lise mezunusunuz da , İş tecrübeniz var mı yoksa ki eğer asgari ücretle İstanbul'da yaşamayı planlıyorsanız kısa sürede Ağrıya geri dönüş yaparsınız..Sağlam bir Av.tutup haklarınızı öğrenip kendinizi ve çocuklarınızı garantiye alıp bu şekilde göç ediniz.
İstanbul umutları çabuk söndüren şehir...

Kredi karti harcamasi oldukca yüklü buna dayanarak belki iyi nafaka alirim diye dusunuyorum ya aylik 2 bin ondan alsak yine istanbul olmasa bile idare ederim calismadan

Kredi karti harcamasi oldukca yüklü buna dayanarak belki iyi nafaka alirim diye dusunuyorum ya aylik 2 bin ondan alsak yine istanbul olmasa bile idare ederim calismadan
Istanbul u gözünüzde çok büyütmeyin bence istanbul un her semti ayrı bir şehir gibi taksim de İstanbul un Alemdağ Çekmeköy de..
Ki ille istanbulda olacağım derseniz Çekmeköy çocuk yetiştirmek için tek başına çalışıp is bulmak için yaşamak için çok uygun bi semt kV Alemdağ da orası da güvenilirlikten önce sakin bir kasaba gibi sizin tercihinize bağlı zor veya kolay olması..
aktif ve hareketli çalışabilecek bi kapasiten elin hızlı ise is bile önerebilirim ( eski çalıştığım yeri)

Evet elim cok hizli nasil bir is

Evet elim cok hizli nasil bir is
Dişçi de banko görevlisi randevu ayarlamalar falan ama dişçi 2 katlı toplam 10 Dr falan çalışıyordu ben varken biraz karışık ama zevkli bir iş.. (yapabilirsen diş hekimi yanında asistanlik daha yorucu olsa da güzel) en son ikisine de ihtiyaç vardı asistan hep lazım banko görevlisi bulunmuş olabilir

Ev olarak düzen kurduktan gerisi zorlamaz bence 2 kız kardeşim var biri A101 de diğeri tedi mağaza var onda ikisi de lise mezunu ve uzun süredir çalıştıkları için saatleri kendi ayarliyorlar nerdeyse.. ( ama ben esinle aranın tatlıya bağlanması taraftariyim o çocuklar baba sevgisi ne de muhtaç inşallah her şey gönlünce olsun ama sen her şeyi düzene koyduktan sonra bile barışın isterdim- fazla hayalperestim kabul ama tatlıya bağlanması daha mutlu sonuç verir)

Canım neden İstanbul.yani bende demek isterim git yaparsın olur filan ama ülkemizin durumu ortada lise mezunu olarak en fazla askari ücretle iş bulabilirsin.iki çocuğun var yaşları kaç.onlara bakacak kimsen varmı.istanbulda ev kiraları malum.hayat izlediğimiz dizilerdeki gibi masum değil maalesef.insanlar acımazsın.hayat acımasız.çocuklarınla perişan olma.daha küçük bi şehirde ev kiralarının daha uygun olduğu bi şehirde yaşamak daha kolay olur bence.iyi düşün.allah yardımcın olsun.

Istanbulda yasama derim istanbulda akraban falan yoksa yutar sizi maf olursunuz ben gurbetci olarak calismaya gitmistim bekarken basima gelmeyen kalmadi tunerciler kovaladi o dar sokakta dolmuscular zorla assagi indirdiler beni tacize ugradim diye adamin kafasina cantayi indirdim diye benden soylemesi cok pahali bir sehir kopruden kopruye gecene kadar paran cebinde olur eve gidene kadar o oara biter

Bu asistanlık isini yapabilmeyi cok isterim ama isi bilmiyorum sadece yeteneğim oldukca fazla sadece gosterseler yeterli olur mu oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…