- 23 Şubat 2018
- 615
- 3.499
- 113
- 34
- Konu Sahibi Kirmizikafa
-
Bende böyle bir ihtimal olmasını Diledim yazılan yorumları okurken.. konu Sahibi çocukları alıp başka şehirde hayat kurmaya cesareti var ama eşi giderken bu çocukları ben babamın evinden getirmedim demeye o giderken belki bi saat sonraki araba olur peşine düşüp gitmeye cesareti yok diye anladım...İlk konumuza göre yazıyorum sizi terk etmemiş ki iş kurmaya gitmiş biz Akdenize taşınmıştık, babam emekli olunca iş yapmak istedi olmadı sonra İstanbulda eski bir ahbap bir iş olduğu söyledi babam İstanbulda biz akdenizde 4 sene yaşadık.,izinlerinde geldi hemen bizi götürmedi hem birikim yoktu hem de emin olmak istedi özel sektör olunca kalıcı mı değil mi sonra da biz geldik böyle olabilir mi sizin de?
+1000Yaşadıklarınız hiç kolay değil Allah yardımcınız olsun.
Benim fikrim yanınıza bir aile büyüğünü de alıp babanız anneniz amcanız vs olabilir, İstanbul'a eşinize baskına gidin. Orada göreceğiniz her ne ise yanınızda şahit olur. Ayrıca Allah korusun şiddet uygulayamaz. Kötü bir tablo ile karşılaşırsanız da ailenizin desteğini almış olursunuz. Mahkemede elinizde güçlü koz olur.
Başka bir kadın var büyük ihtimal hayatındaMerhaba arkadaşlar disardan takipcinizdim fakat benimde bir derdim olunca sizlerle paylasmak istedim.7 yillik evliyim 2 cocugum var esim 1 yildir is kuruyorum bahanesiyle bizden ayri yasiyordu bu yil son caremizdi bizi yanina almayınca bosanmaya karar verdim.lise mezunuyum cocuklarimi almak istiyorum daha oncelerdede bir konu acmistim hatirlamisiniz bilemedim..sizce kararım ne derece dogru yasadigim toplum baskici ve sindirilmis olunca insan tedirgin oluyor 2 cocukla istanbula yerlesmeyi dusunuyorum yapabilir miyim..
Not..profilimde izmir yazmisim yanlislikla nasil duzeltecem bilmiyorum agriliyim agrida yasiyorum
Şimdi hanımefendi ben durumunuzu tam olarak bilmiyorum, şartlarınızı bilmiyorum , yorum yapmam doğru olmaz. Öncelikle bence olaya mantıklı yaklaşın, duygusal yaklaşmayın. İki çocuğunuz, maddi durumu iyi ılan ama size bunu kullandırtmayan bir eşiniz var. Avukatla konuşup boşanma sonunda muhtemel kazanımlarınız ne kadar olacak gerçekçi bir şekilde öğrenin derim. Nafaka, tazminat falan bazen çok az olabiliyor, iki çocuk büyütmek için iyi bir geliriniz olsun..Size cok tsk ediyorum peki kararimi nasil buldunuz abartıyor olamam dimi
Bakin soyle bir durum var evet maddiyati cok iyi ama resmi olarak adina bir mal yok hepsi abilerinin adina ortaklar zaten.bizi yanina goturmek icin hicbir bahanesi olamaz 1.5 yil bekledik sizcede bundan sonrasi boylemi olmaliydi onun kendi kendine biseyler yapması gerekiyordu hala oturdugu yerden daha isimi haledemedim diyor boyle bir rahatlik cocuklarima hakarettir haksizliktirŞimdi hanımefendi ben durumunuzu tam olarak bilmiyorum, şartlarınızı bilmiyorum , yorum yapmam doğru olmaz. Öncelikle bence olaya mantıklı yaklaşın, duygusal yaklaşmayın. İki çocuğunuz, maddi durumu iyi ılan ama size bunu kullandırtmayan bir eşiniz var. Avukatla konuşup boşanma sonunda muhtemel kazanımlarınız ne kadar olacak gerçekçi bir şekilde öğrenin derim. Nafaka, tazminat falan bazen çok az olabiliyor, iki çocuk büyütmek için iyi bir geliriniz olsun..
Ben de buradakilere katılıyorum aile büyüğünüzü alıp gidin istanbul’a Yanına bakalım neler oluyormuş orda.. babanıza söyleseniz ikiniz alıp gitseniz, babanız onunla konuşsa nasıl olur? Şart koşsun, ailene ayda şu kadar para vereceksin çocukların eşin için, onları yanına alacaksın diye.. gerçi anlamadım bekar evi varsa sizi niye almıyor oraya..gidin görün o ev bekar evi mi değil mi?
Ama ne olursa olsun sefil bir halde çekyat köşelerinde beklemeyin daha fazla..
Bu konuda abarttığınızı düşünmüyorum. Ne olacaksa olsun birşeyler yapın yeter ki. Eski konunuzu da bildiğim için bu yorumları yapıyorum.
Eş demeyin o adama, eşlik babalık böyle olmaz sizi atmış başından keyfine bakıyor ağa!! Defet gitsin zaten varlığıyla yokluğu bir.Bakin soyle bir durum var evet maddiyati cok iyi ama resmi olarak adina bir mal yok hepsi abilerinin adina ortaklar zaten.bizi yanina goturmek icin hicbir bahanesi olamaz 1.5 yil bekledik sizcede bundan sonrasi boylemi olmaliydi onun kendi kendine biseyler yapması gerekiyordu hala oturdugu yerden daha isimi haledemedim diyor boyle bir rahatlik cocuklarima hakarettir haksizliktir
İstanbul cok pahali bir sehir 2 cocukla cok zorlanirsiniz,adina kayitli hicbirsey yok mu en azindan banka hesabı vs incelenmesini talep edin.Bakin soyle bir durum var evet maddiyati cok iyi ama resmi olarak adina bir mal yok hepsi abilerinin adina ortaklar zaten.bizi yanina goturmek icin hicbir bahanesi olamaz 1.5 yil bekledik sizcede bundan sonrasi boylemi olmaliydi onun kendi kendine biseyler yapması gerekiyordu hala oturdugu yerden daha isimi haledemedim diyor boyle bir rahatlik cocuklarima hakarettir haksizliktir
Kredi karti harcamasi oldukca yüklü buna dayanarak belki iyi nafaka alirim diye dusunuyorum ya aylik 2 bin ondan alsak yine istanbul olmasa bile idare ederim calismadanİstanbul cok pahali bir sehir 2 cocukla cok zorlanirsiniz,adina kayitli hicbirsey yok mu en azindan banka hesabı vs incelenmesini talep edin.
İstanbul yerine Adana Mersin gibi daha ucuz illeri düşünün derim.
Düğünde takilan altinlariniz siz de mi eger sizdeyse bozdurun degilse mahkemede soyleyin size verirler bozdurulmussa bile alirsin dugun videosu,resim bunlar delil olur altin icin
Istanbul u gözünüzde çok büyütmeyin bence istanbul un her semti ayrı bir şehir gibi taksim de İstanbul un Alemdağ Çekmeköy de..Kredi karti harcamasi oldukca yüklü buna dayanarak belki iyi nafaka alirim diye dusunuyorum ya aylik 2 bin ondan alsak yine istanbul olmasa bile idare ederim calismadan
Evet elim cok hizli nasil bir isIstanbul u gözünüzde çok büyütmeyin bence istanbul un her semti ayrı bir şehir gibi taksim de İstanbul un Alemdağ Çekmeköy de..
Ki ille istanbulda olacağım derseniz Çekmeköy çocuk yetiştirmek için tek başına çalışıp is bulmak için yaşamak için çok uygun bi semt kV Alemdağ da orası da güvenilirlikten önce sakin bir kasaba gibi sizin tercihinize bağlı zor veya kolay olması..
aktif ve hareketli çalışabilecek bi kapasiten elin hızlı ise is bile önerebilirim ( eski çalıştığım yeri)
Dişçi de banko görevlisi randevu ayarlamalar falan ama dişçi 2 katlı toplam 10 Dr falan çalışıyordu ben varken biraz karışık ama zevkli bir iş.. (yapabilirsen diş hekimi yanında asistanlik daha yorucu olsa da güzel) en son ikisine de ihtiyaç vardı asistan hep lazım banko görevlisi bulunmuş olabilirEvet elim cok hizli nasil bir is
Istanbulda yasama derim istanbulda akraban falan yoksa yutar sizi maf olursunuz ben gurbetci olarak calismaya gitmistim bekarken basima gelmeyen kalmadi tunerciler kovaladi o dar sokakta dolmuscular zorla assagi indirdiler beni tacize ugradim diye adamin kafasina cantayi indirdim diye benden soylemesi cok pahali bir sehir kopruden kopruye gecene kadar paran cebinde olur eve gidene kadar o oara biterMerhaba arkadaşlar disardan takipcinizdim fakat benimde bir derdim olunca sizlerle paylasmak istedim.7 yillik evliyim 2 cocugum var esim 1 yildir is kuruyorum bahanesiyle bizden ayri yasiyordu bu yil son caremizdi bizi yanina almayınca bosanmaya karar verdim.lise mezunuyum cocuklarimi almak istiyorum daha oncelerdede bir konu acmistim hatirlamisiniz bilemedim..sizce kararım ne derece dogru yasadigim toplum baskici ve sindirilmis olunca insan tedirgin oluyor 2 cocukla istanbula yerlesmeyi dusunuyorum yapabilir miyim..
Not..profilimde izmir yazmisim yanlislikla nasil duzeltecem bilmiyorum agriliyim agrida yasiyorum
Bu asistanlık isini yapabilmeyi cok isterim ama isi bilmiyorum sadece yeteneğim oldukca fazla sadece gosterseler yeterli olur mu oyle.Dişçi de banko görevlisi randevu ayarlamalar falan ama dişçi 2 katlı toplam 10 Dr falan çalışıyordu ben varken biraz karışık ama zevkli bir iş.. (yapabilirsen diş hekimi yanında asistanlik daha yorucu olsa da güzel) en son ikisine de ihtiyaç vardı asistan hep lazım banko görevlisi bulunmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?