Esim tarafından terkedildik

Hayir cok haklisin belkide bize cektirdigi zorluklara inat oraya yerlesmeyide dusunuyor olabilirim.ama nerde olursa olayım duzenimizi kurunca ilk ona cocuklarimin yataginin resmini atip altinada bak yapmak isteyince oluyormuş diyecem

Tabikide yok hepsi bahaneleri.ya onun yasadigi hayati görseniz birde cocuklarinin yattigi yeri görseniz keske.
Ya kaç ay oldu sen diğer konuyu açalı...hala neyi bekliyorsun,...
Anneme gezmeye gittiğimde bile cekyatlar yatmaya tahammülüm yok benim..

Sen hala bekliyorsun, Hızır bekleme, gelmeyecek, sen birseyler yapacaksin...

Ya kaç ay oldu sen diğer konuyu açalı...hala neyi bekliyorsun,...
Anneme gezmeye gittiğimde bile cekyatlar yatmaya tahammülüm yok benim, sen hala bekliyorsun, Hızır bekleme, gelmeyecek, sen birseyler yapacaksin...
Ailem bana inansin arkamda dursun diye bekledim

Ailem bana inansin arkamda dursun diye bekledim
Ailen sana inansa ne olur inanması ne olur, bu hayatı yaşayan sensin...

Şunu unutma; annen bile olsa senin yaşadığını senin gibi anlayıp hissedemez...artik birşeyler yapma vakti....her gecen gun senin ve çocuklarının hayatından gidiyor..

İstanbul’da yaşayan biri olarak çok zor burda geçim
Çocuklar okula gidiyorsa daha zor
En az kira 1000 e sizin alacağınız ortalama asgari ücret
İyi düşünün derim İstanbul konusunu

Lüften ya lüften okuduklarıma inanamıyorum adamın umurunda bile değilsiniz seni geçtim çoluklarını bile takmıyor. Senin desteğe ihtiyacın Yok kadınlar BM’yle düğüne düşüne hep kaybeder sen yeter ki iste bal gibide kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin bide nafaka alırsın adamı soğan gibi soysan yeridir.
Sadece İstanbul’u önermem cidden. Hele ki orada yalnız çoçuk büyütmek tehlikeli olabilir kimsrn yoksa. Bursa İzmir gibi şehirleri düşünsen en azından bi başlangıç için?
Ne olursa olsun kimsenin lafına sakın bakma onlara konuşmak kolay ama bu senin hayatın sen böyle bir hayat yaşamak için mi dünyaya geldin? Lütfen kendi değerini kendin ölç onlara ölçtürme

Buralarda boyle.ailem arkamda durmasa asla bosanamam orda beklerdim taki pesime gelene kadar

Emin ol detaylı 7 yilimi yazmamis halim..

Elinden geleni yap duam seninle. Allah utandırmasın.
Not: çocukların başarılıysa MEB ya da özel vakıfların bursları ya da bursluluk sınavları oluyor bunları sakın kaçırma. Ayrıca olurda İstanbul ya da büyük ilker olursa burada ücretsiz birçok müze, sinema, tiyatro ve etkinlikler oluyor çocuklar için fırsatın olursa kaçırma derim çocuklarını götür. Yine bir çok ilde ikinci el eşta satan dükkanlar oluyor hatta netten bile bakıp yaşadığın ile göre orada bulabilirsin. ekonomik başlangıçlar için ufak tefek öneriler.

Cok sagol cnm bak simdi bu bizi magdur biraktigi kanitlandi ya sansim biraz daha yuksek

Seni hatirladim
Esin istanbulda aramaz sormaz gelme sizi de istemez yaninda
Siz Agrida yasiyirsunuz kv ile.
O zmaan da soylemistim muhtemelen esinizin hayatinda baska bir kadin var

Cesaretini topla ve bosan
Ailen ne diyor?

Allah kolaylık versin. Adam çoluğunu çocuğunu görmeye gelmemiş, dövmeye mi gelecekmiş...Umarım bir an evvel kurtulursunuz. Ancak İstanbul zor bir şehir. Daha iç Anadolu da çalışma imkanı olan bir şehir tercih etseniz. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bir fabrika da işe girseniz yol ve yemek masraflarınız da karşılanır. Kayseri, Konya vb illerde hem iş imkanı daha geniş hemde İstanbula göre daha uygun ev bulabilirsiniz.

Konunuzu hatirladim hic düsünmeden bosanin bi kadin isterse herseyin ustesinden gelir ama neden istanbul özel bi nedeni yoksa daha küçuk bi sehir seçin hakkinizda hayirlisi olsun

Seni hatirladim
Esin istanbulda aramaz sormaz gelme sizi de istemez yaninda
Siz Agrida yasiyirsunuz kv ile.
O zmaan da soylemistim muhtemelen esinizin hayatinda baska bir kadin var

Cesaretini topla ve bosan
Ailen ne diyor?
Ailem sonunda inandi bana hak verdi herkez.o kadarini beklemezdik dediler

Konunuzu hatirladim hic düsünmeden bosanin bi kadin isterse herseyin ustesinden gelir ama neden istanbul özel bi nedeni yoksa daha küçuk bi sehir seçin hakkinizda hayirlisi olsun
Ya abilerim.babam.istanbulda teyzem var ya o bahaneyle gidebilirim baska illere tek gidemezsin derler

Öncelikle bir tarih belirle. Bu tarihe kadar arayıp sormazsa ya da bir eve yerleştirip her ay düzenli para göndermezse davanı mutlaka aç. Hem aileni de arkana almış olursun. İstanbul'da masrafın çocukların okuluyla 3.000 TL'yi bulur. Diğerlerinin aksine ben İstanbul'u daha mantıklı buluyorum çünkü iş imkanı daha çok. İlk boşanma sürecin netleşsin alacağın paraya göre yolunu çizersin. Yerleşirsen ilk işin valiliklere yardım için başvurmak olsun. Sonrada derneklere çocuklara burs için başvurursun. Umarım daha fazla çirkefleşmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…