eşim tatilde

Zaten esımın aılesıne karsı ofkelıyım.
Hele de kız kardesıne!
Sımdı senın gorumcene patlayacagım.

yanlış...

nerde nasıl olacağı çok önemli değil ama bence tatilinizi birlikte geçirmelisiniz..

sen başka yerde o başka yerde..

olmaz..

kayınvaliden kızını düşünmüş...kızı çok sıkıldıysa kayınvaliden kendisi gezdirsin kızını..
evli oğlunun görevi değil bu..
haa sen de olursun hepbirlikte orası ayrı o zaman olur tabii..

eşinin bunu sana söylemesi de çok saçma..

böyle birşeye müsade edersen bunun arkası gelir, yarın başka şeyler çıkar..

demedi deme...

onunla değil hep kendimle ilgilenicem diye düşünerek yamıştım ama gitmiyommuşşşş son karara göre bende onu ne görme isteği ne dokunma isteği ne konuşma isteği var. bir an önce bu dananın kuyruğunu koparmak istiyorum.

ben yanlışmı anladım sizde giderseniz görümcenizle aynı odada kalacaksınız,eşinizde liseden kız arkadaşıylamı kalacak?bunu size hangi cüretle söylüyor.normal olan sizin eşinizle aynı odada kalmanız değilmi?adamdaki pişkinliğe bak ya.planları suya düştü parayı bahane edip vazgeçti.

ayh bırak nereye gidiyorsa gitsin ardından kafasına bir çift boynuz takıverirsiniz hak etmiş valla

Canim merhaba..Oncelikle kizkardesiyle birlikte Amerika'ya gitmeye karar vermek de ne demek onu cozemedim ben..Hangi curetle!!Ikisi bagimsiz olarak hicbir seye karar veremez,cunku esin seninle evli,siz en ufak bir konuda karar alirken dahi birbirinizden sorumlusunuz..Kizkardes de kim oluyor,esinle birlikte Amerika'ya gitmeye karra veriyor,seni resmen hice saymaktir,kisi yerine koymamaktir..Cok sinir bozucu bir olay bu..Sen agirligini koy,tepkini acikca goster..Biletler alinmis yazmissin,eger dogru anladiysam bu nasil olabilir,aklim almiyor..Gorumceni guzel bir sekilde payla,haddini bilsin..Esini de daha cok payla,ailesine nasil bu derece taviz verebiliyor,demiyor mu ki ben evliyim,ben sorumlu oldugum bir insan var bir ev var ben nasil burdkai hayatimi esimi sorumluluklarimi birakip uzaklara giderim,hem de senin onayini tam olarak almadan karar veriliyor..Ben boyle birsey duymadim,hepsinin de guzel bir paylanmaya ihtiyaci var..Sakin taviz verme,birak Amerika'ya,senden habersiz arkadasinin evine dahi gidemez,sana haber vericek,senin onayini alicak,ayni sekilde sen de oyle,evlilik budur,karsilikli onay alarak,anlasarak herseye karar verilir..Haddini bilmeyen ne kadar cok insan var,sabir versin diyorumm ve de umarim sorununuzu kolayca cozersiniz..Esinize ve de ailesine ayri biryerlere gitme konusunda ne kadar kati oldugunuzu gosterin ve de bir yere tatile gidilecekse birlikte gidin asla yalniz diil..Kolay gelsinn..a.s.

senin eşin kafayı yemiş

soylenecek en dogru soz bence de...
bu adam kafayi yemis, sacmaliyor...
ben boyle bir adamin soylediklerine kulak asmam, 2 gun ayni evde durmaya katlanamam bile ama siz onunla evlisiniz kafamçokkarıştı

Allah peygamber sabri versin ya da tez zamanda kurtarsin sizi :Saruboceq:

yok öyle değil ya karısı gelmezse görümce bu kız bide eşi aynı odada kalcak . ama eşi ben gelirsem eğer 2 ayrı oda tutarız biz beraber kalırız diyor eşine eşide pahalı olur diyor konu sahibi ben gelmezsemdee 2 ayrı oda tutulcak sen ayrı kalcan diyor eşide hiç gitmiyorum diye trip atıyor

canım seni sabrından dolayı tebrik ediyorum ben olsam yıkardım ortalığı evde ne geçirsem elime fırlatırdım tepesine al sana tatil bide tanımadığın kızla aynı odada kalcan he sonrada eşyalarınla beraber sokağa

valla dumur oldum okuduklarım karşısındasengözlerimebaksanab
eşim kkızkardeşi ve başka bir kız aynı odadaaakötükedihüso
saving yapacaklar göyaa oda fiyatındanklava:

yok canım sen yanlış anlamışsın. 2 oda tutulsun diye uğraşıyordum çünkü ben gelsem de gelmesem de kız arkadaşının ayrı odada yatmasını istedim. onlar tek odada 3 kişi diye düşündeü çünkü.

çok güzel yazmışsın canım. çok doğru ama malesef eşim bunu anlayamıyor. amerikaya kardeşi araştırma için gidecek korktuğu için anne ve babası benim eşime masrafların bizden sende git kardeşine göz kulak ol, demişler eşime . bana korkuyor kardeşim diyor, kardeşimle gitmek benim sorumluluğum, görevim falan falan. ama şimdi ben de geleyim 2 oda tutulsun diyorum, para harcayacaksınız diye abi sen gelme ben yalnız giderim, diyor. anlamıyorum bu işi.

tmm işte olay çözülmüş eşin gitmior kardeşi küsmemiş
sizde kendi bütcenizle beraber biryerlere gidin
kaynannlar laf sölersede ben kardeşiyle gitmesine bişi demdim
sorun başka bir kızla aynı odada kalacak olmasıydı dersin
hem kocmın biriyle aynı odada kalacak olmasındansa kaynanamla tartışmayı yeğlerim ben açıkcasıı

kocana ne diyim bilmiyorum yaaa hakkatten tahtaları eksik yanii pessslmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:lmaz::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

tamam canım ozamn o lisedeki kız arkadaşı nerden çıkıyor.
Sen görümcene desene ben kocamın başka kızla aynı odada kalmasını istemiyorum.
İki Kardeş gitsin madem hayret bişi

benimki kıza zamanında gitcez diye duyurmuş. kız da ben hiç görmedim diye tatilini bunlara göre denk getirmiş. ama benim adıma benim eşim konuşup benim hanım ne dicek yahu demiş.

iki kardeş gitsin tamam. ama kız bileti almış. olaya bak sen anladın mı. bilet alınınca da ben 2 oda diye tutturdum bu sefer kız kardeşi çok borca sokcam ben abi sizi diyip üzülüp ağlamış. sen gelme abi demiş.

zaten kaynanalar kızın aynı odada kalacağını bilmiyormuş. şimdi öğrendilerse bilemem. bu adam ömür boyu beni suçlayacak, öyle bi yapısı var. bilmiyorum ne olcak ama bana değer veren adam baştan bu şekilde düşünemez ya...düşünce farkı var aramızda. bide tartışma anımızda bana şöyle dedi:

zamanında çok fırsatım oldu keşke o kızla yapsaymışım, şimdi görüşmüyor olacaktım ve bu tattışmalar olmayacaktı. ben de içinde kalmış senin hemen yap içinde kalmasın. bundan sonra sana güvenmeyeceğim. dedim.

bu tartışmanın tek sorumlusu kendisi.ailesine yetiştirdi herşeyi onlarda kabarmış hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…