eşim tazminatımı istiyor??

ne babalar var ya.
o kadar zenginsinde oğlundan paramı istiyorsun.
borcunu öde.
sanki oğlu kırk kat el.
hani fakir olsa derim ihtiyacı var.
ee oda yok.
nedir bu para hırsı.
insan oğlunun,rahat etmesini istemezmi,zorlanmamasını,.
hibe eder ya baba olacak kişi.
çok ayıpladım babayı.

zaten etik olarak vermek zorunda olduğumuzun farkındayım. eşime kızıyorum çünkü benim parama güvenipte 1 yıldır bu parayı ödememesi. çalışırken bütün paralarıma el koyardı. işsiz kaldığımda işsizlik maaşımın hepsini 10 ay kendisi aldı. tazminatımı aldı. şimdi bunuda istiyor. ben erkek olsam böyle karım olsa daha ne isterim:(
eşimin ailesi ile işi ortak ve durumları inanılmaz iyi. ama eşim hala beni sömürmeye çalışıyor.

bu son yazdığınız işi farklı bir boyuta taşıdı. :1no2:

Belki babası parayı istemiyor aslında.?:))))
Eşi paraya konmak için babam istiyor demiş olamaz mı?
Sonuçta para gördü mü el koymadan edemeyen bir koca var ortada:)

(her türlü ihtimali düşünmek zorunda olan üye smilii:)))))))))))))

Tabi ki borcun ödenmesi gerekir ama hep mi bayanın üzerinden. Kendi kazandığı parayla ödesin. Bence vermek zorunda değilsin. Zaten vereceğin kadar vermişsin. Dediğin gibi böyle karısı olsa insanın daha ne ister.

esininizin durumu iyi olmasina ragmen sizin paralariniza goz dikmesi cok igrenc bir durum bence .... bence kesinlikle verme parani.. nasil aldiysa babasindan odesin. borc ikiisinin arasindaki borc..

şimdiii eşinizle aranıza senin paran benim param mevzusu giriyorsa orada bi terslik var bence.Asıl sorun paranızı verip vermemeniz değil yani.

peki kocan kendi kazandigi parayi ne yapiyor
borcu ödemedi ssk yi ödemedi cocuk odasi da yapmiyor
ne yapiyor bukadar parayibilmiyorumkismile
kirada vermiyorsunuzdur siz

Belki babası parayı istemiyor aslında.?:))))
Eşi paraya konmak için babam istiyor demiş olamaz mı?
Sonuçta para gördü mü el koymadan edemeyen bir koca var ortada:)

(her türlü ihtimali düşünmek zorunda olan üye smilii:)))))))))))))

süperaklinialirimsmile
madem işleri ortak kazancından bi miktar borca sayılsın meblağ dolunca ödenmiş olur
bu kadar sıkıldınsa dile gel sende aynı buraya yazdıklarını yaz bakalım adamın suratı nası oluyo? asıl borçlu kim kimeymiş dersin, git altın hesabı falan açtır bi dayanağın olsun emeğin o para senin yazık değilmi şimdiye kadar yaptıklarına erkek adam hanım paraına mı guvenır

peki kocan kendi kazandigi parayi ne yapiyor
borcu ödemedi ssk yi ödemedi cocuk odasi da yapmiyor
ne yapiyor bukadar parayibilmiyorumkismile
kirada vermiyorsunuzdur siz

Heeee..napıyor bu paraları istif mi ediyor..Yoksa har vurup harman mı savuruyor..

Ayrıca dükkan kirası niçin senin hesabına yatmıyor?..Madem çalışmıyorsun..Vaktin var, git ssk primini ,kendi elinle, gözün görerek öde..

Eşin hakikaten parayı ve sömürmeyi seven bir insan imajı çizdi.Allah kolaylıklar versin..

Dükkanı üstüne yaptırmışssın sonrada eşim paralarımı aldı diyosun.eşin parayı yememişki sana mal yapmış sen 5000 in hesabını yapıyosun .hastaysanda paranın içinden al hastaneye git kim ne diyebilirki kalanını verirsin.

Eşin dükkanı üstüne yaptıysa, yarısını da veriyorsa aman aman bir problem yok demektir. ıpler senin elinde, çek çevir canımcım.

Vallaha arkadasim bence verme o parayi esine...
O para senin kenarinda kösende dursun....ne olur ne olmaz hesabi.:kahve:

Anladigim kadariyla esin cok uyanik bir adam....dikkatli ol.CADIARZU

Ama sanada kizmiyor degilim....biraz fazla saf girdin olaylara, hem neden hesap kitap sormuyorsunki esine? Su para nereye gidiyor? Ne yapiliyor? Kac para var? Kac para yok.....

Iplerini onun eline vermisin simdide yakiniyorsun.....olmazki ama...

Sende ilgilen sor sorustur....Senin bunca yillik emegin var ortada.:delphin:

Emeğimi kayınpederime vermek istemiyorum diyorsun ama sonuçta borç almışsınız...
Almasaydınız vermezdiniz ama borç sonuçta, baştan düşünmeliydiniz...

madem eşin seni sömürmeye çalışıyor,verme sende,eşin uğraşsın didinsin bi yerden bulsun ödesin,borcu alırken sana mı sormuş,benim sevgilimle bile aramda para mevzusu yoktur birbirimizin borcunu öderiz ama eşinizin herşeyiniz ortak olduğu halde sizi sömürmesi çok ilginç böyle evlilik mi olur,sanırım ondan çok maaş alıyorsunuz,bence siz onunla berabr o işi kurarken hata yaptınız keşke o parayı kendiniz için kenara atıp başka işe girseydiniz..

benim borcum olsa zenginler demem,istemeselerde vermek isterdim..esiniz alirken size sormamista,simdi istemeye gelince mi borcu soyluyor..dukkan uzerinize oldugundan borclardan sorumlu tutuyor sizi anlasilan.aklinialirimsmile

borcunuzu ödemeniz gerekir.ancak eşin nasılsa çalıyor senin parana güveneceğine azar azar ödeseymiş babasına borcunu.ne demek kadının parasına güvenip dükkan almak,borca girmek,elinden maaşını almak.tamam ailesiniz ancak bunun yöntemi bu değil.çalışıp kazandığınız parayı çocuk gibi elinizden alması çok çirkin

eşiniz borcunu kapatmak ıcın ıstememıs mıı??

bence zengınlık fakırlık meselesı deıl bu bı erkegın babasına karsı guclu durusudur borcunu odemesı. benım dedemde cok zengındır bugunlerde diş yaptırcak cok asırı sıkısık zamanımız (kaza yaptık haber vermedık uzulmesınler dıye 10 bıne yakın masrafımız cıktı) ona ragmen babam dedeme dıslerını ben yaptırırım dedı. ve gercekten babamın ne kadar da guclu durdugunnu farkettım. bence esınızın kendını ıyı hıssetmesını saglıycaktır. tabı karar sızın ama ben olsam verırdım.

Son düzenleme:
canım ben verme derim o kadar vermişsin dükkanıda almışsınız tamam o parada sana kalsın ileride lazım olur eşin babası ile borcunu anlaşsın ödesin mademki parayada ihtiyacı yokmuş sen kendi geleceğini düşün

valla sanırım eşin aileden zengin olduğu için hazır para yemeye alışmış o yüzden devamlı sizin paranızı yemeye çalışıyor benim asıl merak ettiğim bu süre içinde dükkan kirasnı size verdi mi eğer vermediyse hele bide dükkanı kendiüzerine yaptıysa vermeyin artık eşinize para filan derim

Back
X