- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi MelisaMelisa
Vallaha arkadasim bence verme o parayi esine...
O para senin kenarinda kösende dursun....ne olur ne olmaz hesabi.
Anladigim kadariyla esin cok uyanik bir adam....dikkatli ol.CADIARZU
Ama sanada kizmiyor degilim....biraz fazla saf girdin olaylara, hem neden hesap kitap sormuyorsunki esine? Su para nereye gidiyor? Ne yapiliyor? Kac para var? Kac para yok.....
Iplerini onun eline vermisin simdide yakiniyorsun.....olmazki ama...
Sende ilgilen sor sorustur....Senin bunca yillik emegin var ortada.![]()
Gülsümcüm bu yorumuna şaşırdım doğrusu.
Arkadaş saf saf girmemiş olaya, 15000 TL tazminat almış, eşi arabasını satmış bir dükkan almış ve arkadaşın tazminatından o dükkana giden para 10000 TL geriye 5000 TL si kalmış. Dükkan arkadaşın üstüne yapılmış, kiranın yarısını arkadaş alıyor ve arkadaş çalışmıyor. Şimdi eşi sıkışmış ve babasından borç almış ödemesi gerekiyor ve bunun içinde eşim dediği güvendiği kişiye başvuracak değil mi? Adam arabasını satıp dükkanı 55000 TL ye alıp bunun 10000 TL sini sen verdin onun için dükkan benim üstüme olacak dememiş, kiranın tamamını almamış, eeee zor günde bu benim param vermem benim güvencem derseniz evlilik birliği ne işe yarayacak. Adam dükkan için senin paran benim param olayı yapmamış.
Valla ben arkadaşı baştan sona haksız gördüm, birde arkadaşa onay verenleri de haksız gördüm, eşimizin parası bizim paramız bizim paramız gene bizim paramız zihniyetinde olmamak lazım. Arkadaş o parayı verirse ortada kalacak değil çünkü bir dükkanın tapusu üstünde.