eşim tek başına tatile gitcekmiş/ siz ne yapardınız

evli adamın bekar arkadaşı olmaz!!!!!!!!

Erkekler bir araya gelince sanıyor musunuz ki işten güçten bahsedecekler? Bir yerden sonra hepsinin gözü bir yerlere takılmaya, birilerini kesmeye ve cinsel içerikli sohbetler etmeye başlayacaklar. Üstelik gittikleri yerlerde Türk, Rus, yabancı vs. bir sürü kız olacak. Malum yaz, giyinmiyorlar resmen çıplak geziyorlar. Barlar, eğlence klüpleri vs. Bir şey yapmasına gerek yok bakması bile yeter. Bunlar insanı paranoyadan mahveder.

Ya sizi de kız arkadaşlarınızla tatile göndersin ya da gitmesin o da. Madem bekarlarla takılmak istiyordu evlenmeseymiş o zaman hayret birşey. Evli adam karısından ayrı gider miymiş? Arkadaşları onu bekar hayatına özendiriyor herhalde.

8 Yıllık evliyim.

8 yıldır eşimin öyle bir talebi olmadı, ailesi ile yapması gerekenleri ve arkadaşları ile yapması gerekenleri bilir ve birbirine karıştırmaz.

Bizi evde bırakıp arkadaşları ile keyif yapmak onu mutlu etmez.

Ama böyle bir durumla karşılaşsam gitmesini istemediğimi söylerdim, eğer beni dinlemeyip gidiyorsada yapabileceğim bişey olmazdı. Ellerini kollarını bağlama ihtimalim yok.

Güzellikle anlatmaya çalışın, ikna etmeye çalışın, baktınız yinede gidiyor sizde kendinize güzel bir plan ve program yapın sizde eğlenmenize bakın.

evli adamın bekar arkadaşı olmaz!!!!!!!!

O zaman evli kadının da bekar kız arkadaşı olamaz ama var şimdi ne yapcaz evlendik diye bitsinmi dostluk. Böyle dar düşünmeyin evlilik kölelik değil paylaşımdır. Bu şekilde sıkarsanız gizli gizli yapacaktır ve dahası kendine daha özgür bir sevgili bulacaktır Valla ben 15 gün memleketine gönderdim 4 gün kimisi bekar kimisi evli arkadaşlarıyla orman tatili yaptılar o mutlu oldukça stres artıkça ben burda huzur buldum. Ben eşimi seviyorum onun sevdiği şeyleride seviyorum.

canım bence hiççç küsme güzel canını da sıkma akşam geldiğinde söyleyiver.. hayatım sen git bende acaba falancayla şuraya mı buraya mı gitsem de.. bakalım ne olacak

Tatile gitmesinde sorun yok, tabiki bende evde kös kös oturup onu beklemeyeceksem. :)
Gerekli maddi desteği bana da sağlayıp, tatiline gidebilir.. :)
Bu işin şaka kısmı tabiki. :) Beni evde tek bırakıp gitmeye gönlü el veriyorsa gidebilir.. :)
Ancak; sen ne yaparsan yap ben giderim kısmı; boşanmaya kadar sürükler..
Biraz terbiyesizce bir yaklaşım olmuş ve ben terim yerindeyse bu tatilden 'kıllanırdım.'
Ne yani? Altı üstü tatil, karısına bu kadar rest çekecek ne olabilir ki ucunda?

Ay tavrı sinir bozucu bence neden ılımlı bir şekilde açıklamayıp inatlaşıyor ki
Çok mu sıkıyorsunuz eşinizi acaba?
Yani gitsin sorun yok da tavrı sinir bozucu, ben inada bindirirdim büyük ihtimal böyle yaklaşsa

Büyük ihtimalle siz bu zihniyette olduğunuz sürece eşiniz de bir ömür sizi sevecektir
Erkekleri sıkıştırarak akıllarına birçok şeyi biz sokuyoruz
Anlayışlı olsak zaten mutlu oluveriyor sıpalar öyle biz gibi komplike istekleri yok
Ne diyolar eline birayı, kumandayı tutuştur, tvnin önünden çekil

iliskilerde kisilere alanlar acilmali. hele evlilik gibi iyice rutine baglamis durumlarda bir sure sonra insan rutini bozma ihtiyaci hissediyor. ileride boyle bir seye sizin de ihtiyaciniz olabilir. guveninizi gosterin ve riza verin bence. bu size hicbir sey kaybettirmez aksine zaferle cikarsiniz .

Canim birak gitsin maden guveniyorsun ,aldatacagini dusunmuyorsun,senin guvenin altinda ezilip zaten birsey yapmaz.Simdi arkadaslari dalga gecer diye gurur yapmistir kesin o yuzden inat yapiyor.Zamani gelince sende belki gidersin tatile kizlarla,kimbilir?

kendimi sizin yerinize koyuyorum, hiç beni rahatsız etmiyor bu fikir. güveniyorsanız, aldatmaz diyorsanız bence çok üstüne gitmeyin. evlenmek tüm hayatını ve hayatındakileri unutmak demek değil ki? ne olur siz de bir plan yapın o üç gün için. güveniyorsanız tabii ki. yok ben güvenemem diyorsanız da sizi çiğneyip giderse de napacaksınız? evlenince niye insanların hayatlarını eşten ibaret sanıyorsunuz ki? siz de 3 gün arkadaşlarınızla geçirin. kafanızı dinleyin. aldatacak adam tatilde değil dibinde de bulur bir yer. sizi de çiğnemiyor, güzellikle söylemiş izin vermemişsiniz o da ısrar etmiş.

Son düzenleme:
özlemiş olurdum.. işime gelirdi bence içinde kalmasın.. arada erkek erkeğe ve kadın kadına kalmak lazım hem.. evliliğe can bile gelir.. zaten güven söz konusu olmamalı bile. insan gözü kapalı güvenmeli eşim dediği insana.. içinde varsa gerek yok gitmesine, her yerde yaratır fırsatını.. allah şaşırtmasın..

ben olsam yuuuuh derdim evlenmeseymiş bekar kalsaymış yok böyle birşey asla kabullenilemez

ben olsam göndermezdim. ne ben eşimden ayrı, sadece arkadaşlarımla tatile gitmeyi isterim, ne de onun arkadaşlarıyla gitmesini. aynı şeyi biz teklif etsek, benimki de dahil bir çoğu kıyameti koparır. o üç gün evde yalnız kalacak olana nasıl zor gelir tahmin bile edemiyorum. işte böyle olaylarda ortak çözüm noktası bulunmuyor, üzücü olan bu. erkek tatile gidecek, eşi evde üzüldüğüyle kalacak. oldu canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…