- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
yani bende biraz bu konuda geniş düşünemiyorum bişi yapmayacağını bilsem bile kabullenemiyorum
ailesinden biriyle gitsin günü birlik gitsin amenna ama 3 gün olunca dikenlerim çıkıyor sanki
Sen yine de pek güvenme. Erkek milleti birbirine yardımcı:) olmaya pek meraklıdır. Evli bekar farketmez. Kocanın seni ( lafın gelişi seni dedim, umarım hiç karşılaşmazsın böyle birşeyle) aldatmaya yüzü kızarmayacak da arkadaşım ya da akrabam dediğin adamın mı kızaracak. Biz ne arkadaşlar gördük.benim için fark eder
evli arkadaşları evime girip çıkan insanlar oldugu için hepsini tanırım
hepsiyle aynı köylü oldugumdan öyle bi haşt yiyemezler
hatta en yakın arkadaşı akrabambundan dolayı evlilere evet
bekarlara hayırrrrrrrrrrr
Sen yine de pek güvenme. Erkek milleti birbirine yardımcı:) olmaya pek meraklıdır. Evli bekar farketmez. Kocanın seni ( lafın gelişi seni dedim, umarım hiç karşılaşmazsın böyle birşeyle) aldatmaya yüzü kızarmayacak da arkadaşım ya da akrabam dediğin adamın mı kızaracak. Biz ne arkadaşlar gördük.
ciddi olduğunu anladıktan sonra tamam git hem banada biraz ara iyi gelicek biraz kendimle kalayım düşüneyim hem bende yalnız takılmayı özlemişim falan derdim maksat içinde şüphe olsun, gittiğindede arama hiç, o seni merak etsin beni niye aramıyo diye kudursun
arkadaşlar şu mübarek günde sinir etti beni eşimle iyi giden 3 yıllık evliliğimiz var eşimin arkadaş çevresinin ekseriside bekar
şimdi neymiş çok bunalmış arkadaşlarıyla 3 günlüğüne tatile gitcekmiş.hayır dedim sen evlisin onlar bekar sana eşinle gitmek yakışır
diyo sen başka onlar başka bi daha gidemem vs.en son ben gitcem dedi sen istesende istemesende bende razı değilim evliliğimizi mutsuzluğa sokcaksan git dedim gitcem dedi
sizce napayım eşim güvenilir temiz biridir aldatmak aklınıza gelmesin arkadaşlarıda tanıdık lakin eşi olarak beni ezerek onlarla gidiyor.
küserek konuşmayarakta nereye varılırki siz ne yapardınız
aklına gelırse
izin vermezdim , üstünkörü düşünürsen tmm ne olcakki dersin , ama evde otururken geçen zamanla, bu fırsat ele bir kez geçer mantığıyla geçen zaman çok farklıdır bence, detayları düşününce izin verilecek bi durum değil bence, tadını bir alınca böyle şeyler hoş gelir bence insana , eşinizle ilgili değil genel söylüyorum , ççünki eşinizi tanımıyoruz huyunu bilmiyoruz vebalini alamam ama benm şahsi fikrim , benim eşimde bazen başka şehirlere göreve gidiyor kalıyorlarda , bende gittiği kişileri tanıyorum eşleriyle arkadaşız da, yapmıcanı bildiğim halde soru işareti kalıyor insanın aklında gündüz aramam nasılsa çalışıyor diye ama akşam bi iki kere farklı saatlerde bi bahaneyle ararım :) akşamları boş oluyorlar ve genelde tatil beldeleri gibi rahat bölgelere denk geliyor bazen de dağlık taşlık ilçe oluyor , hatta bi keresinde dedim kiaşkım sana 1 hafta izin git istediğinle istediğini yap kendine vakit ayır arkadaşlarınla kafa dinle hiç bişy düşünmeden insanın ihtiyacı oluyor dedim hep iş ev dedim beraberiz nolcakki dedim, bi şok oldu düşündü şöyle bir inanamadı yavrum hahaha sonra dedi ki yok aşkım saol ben hayatımdan memnunum :) gerek yok dedi, yok dedim ısrar ettim , yemedi , e dedi diyelim ki gittim sen napcan dedi , e canım bende evdemi oturcam bende bekar arkadaşlarımla takılcam özledim gırgır şamata olur dedim , marmariste didimde çok arkadaşım var biliyor , gitcemden mi hayır :) zarf attım sadece , ama yok dedi ben seni gönderirmiyim , hiç gerek yok ben çok memnunum hayatımdan gitmiyorum bi yere sen de gitme dedi ,,,,,,,,, kısacası madem ben olunca ihtimaline bile tahammül edemiyor ben niye bırakıyım ipleri ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?