eşim tek başına tatile gitcekmiş/ siz ne yapardınız

yani bende biraz bu konuda geniş düşünemiyorum bişi yapmayacağını bilsem bile kabullenemiyorum
ailesinden biriyle gitsin günü birlik gitsin amenna ama 3 gün olunca dikenlerim çıkıyor sanki

için rahat degilse gönderme canım

eşim tatile gittiğinde,aramayıp merakta bırakmam,yada tavır takınıp hayatı orda ona zindan etmem,gideceği arkadaşı bildiğim biri,o konuda rahatım,bir dediğimi iki etmeyen adam 11 yıl sonra 3 günlüğüne tatile gitmek istemiş ne varki bunda,

aldatacaksa tatile ne gerek var buyursun şimdi aldatsın,

hem ben 2 sene önce 1 gece 2 günlüğüne şehir dışına çıkmıştım,kızımada eşim bakmıştı,toplu gezi amaçlı bi yerdi,sizce eşimde ben onu aldattım orda diye düşünmüşmüdür.

canım boşver gitsin eşin ne olacakki.belki arkadaslarıyla takılmak istiyordur.eger birşey yapacak olsa yanındaykende yapar.ben karışmazdın canım.arkadaşlarıylada gezmeye hakkı var.hep ben olamam yanı..... bırak kafa dağıtsın arkadaslarıylaaaaaaaa

Sen yine de pek güvenme. Erkek milleti birbirine yardımcı:) olmaya pek meraklıdır. Evli bekar farketmez. Kocanın seni ( lafın gelişi seni dedim, umarım hiç karşılaşmazsın böyle birşeyle) aldatmaya yüzü kızarmayacak da arkadaşım ya da akrabam dediğin adamın mı kızaracak. Biz ne arkadaşlar gördük.

tabikide tek başına tatil yapmaya hakkı var biz kadınlar malesef biraz vesveseli oluyoruz bu durumlarda kimimiz çapkınlık yapıcak diye düşünüyo kimimiz beni değilde arkadaşlarını tercih etti diyo ama belkide adamcağız sadece arkadaşlarıyla geyik yapıp eğlenmek istiyo , hayatta herkesle paylaşılabilicek şeyler farklıdır. Bence çok normal hatta her iki tarafında zaman zaman ayrı vakit geçirmesi daha sağlıklı ilişkiler için
siz en iyisimi hiç bozuntuya vermeden gayet cool bi tavırla fevri çıkış yaptım diyip konuyu kapatın :) madem eşiniz bir şekilde gidicek o tatile bari cool tavrınızdan ödün vermeyin boşu boşuna :)

benimkide 11 yıldır atlıyacağım arabama akdeniz turu yaspacam der ama sadece der durur ben asla göndermem gezecekse beraber gezelim evli adam niye tek başına tatil yapsın ki eşi çocuklarımı onu bunaltıyorben arkadaşlarımla tatile çıkacam sen çocuklara bak desem beni asla göndermez bu boşanma sebebimiz bile olabilir o bana anlayış göstermiyorsa kusura bakmasın bende ona gösterememsende ne yap et gönderme canım tatlı dille ikna etmeye çalış beraber tatile çıkalım ben mi seni bunaltıyorum de umarım başarılı olursun

orasıda öyle
heralde benim rahatlıgım eşimin ben olmadan tatile gitmeyeceginden kaynaklanıyor bu rahatlık

Ben göndermezdim..Evli barklı adam tatile gidecekse alsın karısını çocugunu öyle gitsin..

Tamam arkadaşlarıyla eğlenebilir buluşabilir ama tatil no no no !

keşke benimki de gitse de bende kızkıza 3 gün tatil yapsam :) çok eğlenceli olur
bu açıdan bakmak lazım kötülük yapacak olan her yerde yapar

aklına gelırse

sıkıyosa git derim, bende giderim kız arkadaşlarımla bu kadar normalse derim ben

yorumları okumadım ben sadece kendi fikrimi söyleyeceğim, başıma geldiği için biliyorum, eşim çok iyi bir insandır, eskiden çalıştığı işte arkadaş çevresi hep bekardı, arada onlara takılırdı kötü bişey yaptıklarından değil elbette ama sonuçta evli erkekle bekarın hal ve hareketleri bir olmuyordu, belli bi zaman sonra eşim onlara fazla takılmaya başladı, tatil muhabbeti oldu, şirketteki erkekler tatile gideceklerdi, ben çıngar çıkarttım gidemedi, benim fikrim bu tabi

ben izin veremezdim sanırım eşim de bana izin vermez zaten bu konuda eminim. biz her şeyi beraber yapıyoruz alışveriş dışarda yemek gezme tozmavs vs vs . benim çok bekar arkadaşım var ama onun pek yoktur. evde çocuğuyla ailesiyle zaman geçirmeyi daha çok seviyor çok şükür. Allah dağına göre kış verirmiş başka zevkleri olsa kabul edemezdim zaten. tatile de beraber gidilir bence:)

izin vermezdim , üstünkörü düşünürsen tmm ne olcakki dersin , ama evde otururken geçen zamanla, bu fırsat ele bir kez geçer mantığıyla geçen zaman çok farklıdır bence, detayları düşününce izin verilecek bi durum değil bence, tadını bir alınca böyle şeyler hoş gelir bence insana , eşinizle ilgili değil genel söylüyorum , ççünki eşinizi tanımıyoruz huyunu bilmiyoruz vebalini alamam ama benm şahsi fikrim , benim eşimde bazen başka şehirlere göreve gidiyor kalıyorlarda , bende gittiği kişileri tanıyorum eşleriyle arkadaşız da, yapmıcanı bildiğim halde soru işareti kalıyor insanın aklında gündüz aramam nasılsa çalışıyor diye ama akşam bi iki kere farklı saatlerde bi bahaneyle ararım :) akşamları boş oluyorlar ve genelde tatil beldeleri gibi rahat bölgelere denk geliyor bazen de dağlık taşlık ilçe oluyor , hatta bi keresinde dedim ki aşkım sana 1 hafta izin git istediğinle istediğini yap kendine vakit ayır arkadaşlarınla kafa dinle hiç bişy düşünmeden insanın ihtiyacı oluyor dedim hep iş ev dedim beraberiz nolcakki dedim, bi şok oldu düşündü şöyle bir inanamadı yavrum hahaha sonra dedi ki yok aşkım saol ben hayatımdan memnunum :) gerek yok dedi, yok dedim ısrar ettim , yemedi , e dedi diyelim ki gittim sen napcan dedi , e canım bende evdemi oturcam bende bekar arkadaşlarımla takılcam özledim gırgır şamata olur dedim , marmariste didimde çok arkadaşım var biliyor , gitcemden mi hayır :) zarf attım sadece , ama yok dedi ben seni gönderirmiyim , hiç gerek yok ben çok memnunum hayatımdan gitmiyorum bi yere sen de gitme dedi ,,,,,,,,, kısacası madem ben olunca ihtimaline bile tahammül edemiyor ben niye bırakıyım ipleri ayol

Bazı yorumlarda şunu görüyorum ben eşime güveniyorum yapacak insan burada da yapar diyorlar evet bu konuda çok haklılar yapacak insan her yerde yapar. Fakat kaç tane erkek vardır karısını bekar kız arkadaşlarıyla tatile gönderen, sayıları eminim çok azdır. Peki bu durumda madem iş güvende bitiyor o zaman beyler bekar arkadaşlarıyla tatile gitmek istediklerinde eşinin de bekar bayan arkadaşlarıyla tatil gitmesine de izin vermeli. Neticede güven çift taraflı olmalı.

birde eşimin gözüne gircem , onun nezdinde anlayışlı olcam puan toplicam diye niye evde çıldırıp kudurayım ki :) dert sahibi olur insan kura kura :) eşime güveniyorum ama bazı kadınlara hiç güvenmiyorum , ne sütü bozuklar var birisi eğlence diye düşünür ama bi başkasının tüm hayatına mal olur yuvası yıkılır , ortam anlayışlı olacak kadar temiz değil bence bu da bir gerçek kabul etmek lazım.

aynen katılıyorum bunun güvenle iyilikle ilgisi yok, bence de gitmemeli,

Sonrasını bılemem ama cok sukur esım bu gune kadar bensız bır yere adım atmaz ... Ne ıckısı , ne sıgarası , ne arkadas ortamı var ...

Oyle bırsey oldu dıyelım ızın vermezdım

Hele kı bekar arkadas ortamı ıle gıtmesı hıc dogru degıl

Sızın rızanızı almadan gıdecegım dıye dıretmesı de hos degıl

Son düzenleme:
anneyim83 ün dediği gibi bizde de durum herşeyimizi beraber yapıyoruz , yetiyoruz birbirimize çok şükür , heyecan aramaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…