Bazı yorumlarda şunu görüyorum ben eşime güveniyorum yapacak insan burada da yapar diyorlar evet bu konuda çok haklılar yapacak insan her yerde yapar. Fakat kaç tane erkek vardır karısını bekar kız arkadaşlarıyla tatile gönderen, sayıları eminim çok azdır. Peki bu durumda madem iş güvende bitiyor o zaman beyler bekar arkadaşlarıyla tatile gitmek istediklerinde eşinin de bekar bayan arkadaşlarıyla tatil gitmesine de izin vermeli. Neticede güven çift taraflı olmalı.
arkadaşım sana da katılıyorum fakat günümüzde eşinin bayan arkadaşlarıyla tatile gitmesine izin verecek erkek sayılıdır bence, aslında olsa ne güzel ama öyle bi erkek yok bence de, sen izin vermezsin 'bana güvenmiyor musun' derler, sen gitmek istersin izin vermezler bi de bunun güvenle ilgisi yok derler:)
arkadaşlar şu mübarek günde sinir etti beni eşimle iyi giden 3 yıllık evliliğimiz var eşimin arkadaş çevresinin ekseriside bekar
şimdi neymiş çok bunalmış arkadaşlarıyla 3 günlüğüne tatile gitcekmiş.hayır dedim sen evlisin onlar bekar sana eşinle gitmek yakışır
diyo sen başka onlar başka bi daha gidemem vs.en son ben gitcem dedi sen istesende istemesende bende razı değilim evliliğimizi mutsuzluğa sokcaksan git dedim gitcem dedi
sizce napayım eşim güvenilir temiz biridir aldatmak aklınıza gelmesin arkadaşlarıda tanıdık lakin eşi olarak beni ezerek onlarla gidiyor.
küserek konuşmayarakta nereye varılırki siz ne yapardınız
arkadaşlar şu mübarek günde sinir etti beni eşimle iyi giden 3 yıllık evliliğimiz var eşimin arkadaş çevresinin ekseriside bekar
şimdi neymiş çok bunalmış arkadaşlarıyla 3 günlüğüne tatile gitcekmiş.hayır dedim sen evlisin onlar bekar sana eşinle gitmek yakışır
diyo sen başka onlar başka bi daha gidemem vs.en son ben gitcem dedi sen istesende istemesende bende razı değilim evliliğimizi mutsuzluğa sokcaksan git dedim gitcem dedi
sizce napayım eşim güvenilir temiz biridir aldatmak aklınıza gelmesin arkadaşlarıda tanıdık lakin eşi olarak beni ezerek onlarla gidiyor.
küserek konuşmayarakta nereye varılırki siz ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?