Eşim telefonu elinden bırakmıyor..

ben bir defasında o kadar sinir oldum ki madem telefon benim önüme geçiyor ona daha çok zaman ayiriyorsun.
Bugünden itibaren söyle o telefonuna
Aranızdan çekiliyorum.
Yemeğini o yapsın bulasiğını o yıkasın utunu o yapsın haa istersen yatağının yanına koy birlikte sarılarak uyuyun.

Yeter dedim.

1 hafta tlf na ilgisi azaldi.

Sonra tekrar başladı.

Bu sefer 2. Taktik :

Kendime oyun yükledim. Adam işten geliyordu. Masada yemeği hazir ben diger odada.
Oyun oynadım.
Gece o 12 de yatiyorsa ben saat 1 de yattım.
Onu yatakta da beklettim.
7 gün sonra bana bir bağırdı

Yeter bu ne ya sen iyice bağımlı oldun onla yatıyor onunla kalkıyorsun.
Yüzüme bakmaz oldun

Demesin mi

Intikam süpermiş

Sonra ikimizde oyunlari silip dünyaya döndük ❤❤❤

Yaaa cidden süpermiş bak bende bnu yapabilirim

6 aylık evlilikte anneniz neden yanınızda anlamadım. Sıkıcı geçiyordur akşamlar sıkılınca da iyice telefona sarmıştır. Alternatif bişiler bulun desem bulamayacaksınız anneniz oldugu için. Annenizi yollayın konuyu sonra değerlendirin bence.

Annemden önce de böyleydi değişen bir şey yok. Annem abimn yanında rahat değil eşimde çağırdı üstüste gel diye eşim annem iyi anlaşır rahatlar

Siz de oyun oynayın. Bı ara eşim takmıştı. Ben bunaldım. Ben de taktım. Onunlq oynadım durdum. Sonra anlamaya başladı. Bazen ayna tutmak lazım.

Bu arada yeni evlilikte kv olmaz. Kimin annesi olursa olsun. Bir süre annesinizi gönderin derim. Bu şekilde daha eş olamadan evlilikteki sevgi biterr.

Ayni dert bendede var yeni evliyken sadece film izlerdi ama surekli hic bisey duymadan dunyadan baglantisini kesmis bi sekilde zamanlada telefona donustu
Yemek yerkende tv bakar ama oyle boyle bi bakma degil kaybolur icinde
Bende biktim evde ama evde kesinlikle degil dunya ile baglantisi kesiliyo cunku
Benim duzeltebilecegim bisey kesinlikle degil
Dr. Fln gorunmesi lazim ama kabul etmiyor
Koca bir sacmalikla yasiyorum yani
Ya onu gectim neye baktigininda onemi yok haber cizgifilm herhangi 10000000 defa izledigi bisey onune ne cikarsa yani

Siz de oyun oynayın. Bı ara eşim takmıştı. Ben bunaldım. Ben de taktım. Onunlq oynadım durdum. Sonra anlamaya başladı. Bazen ayna tutmak lazım.
O aynayı bende tuttum o oynuyor ben oynuyorum değişen bir şey yok hakları bitince gelir öper biter . Tlfn sürekli yanında en son dayanamadım karın gibi sürekli yanından ayırmıyorsun dedim bşy demiyor. Önceliği tlfn

Bu arada yeni evlilikte kv olmaz. Kimin annesi olursa olsun. Bir süre annesinizi gönderin derim. Bu şekilde daha eş olamadan evlilikteki sevgi biterr.
Annem geçici olarak yanımda zaten gidecek eşim kendi göndermiyor

Cocuk olunca da ayni olacak emin ol. Adami telefonuyla bas basa biraktim cocugu asagi indirdim hava almaya. Cocuklara da yazik oluyor. Erkekler kendi keyfinden baska bir sey dusunmuyor

Cocuk olunca da ayni olacak emin ol. Adami telefonuyla bas basa biraktim cocugu asagi indirdim hava almaya. Cocuklara da yazik oluyor. Erkekler kendi keyfinden baska bir sey dusunmuyor
Evt maalesef öyle bencillik işte. Varsa yoksa kendileri. Ailesiyle ilgili en ufak iyi bir şey dahi söylesem hemen savunmaya geçiyor sonra aa evet diyor bozuluyorum söyledim kaç defa alışkanlık diyor beni bu kdr savunuyormudur ailesine karşı acaba

Dediğiniz gibi olunca da yani son zamanlarda o oyun oynarken ben umursamıyorum anlıyor herhalde tlfnda oyun durumları bitince geliyo öpüyp sarılıyo çocuk gibi gazımı aldığını düşünüyor sonra geri çekiliyor 5 dk sonra tlfn gene elinde bu yatana kdr böyle yatakta beni bekliyor ben gelene kdr haberlere bakıyor sonra yatıyoruz gece kalktı diyelim vcye gidecek önce tlfna bakıyor öyle gidiyor

2. Taktik güzelmiş ama ben eşimi yatakta bekletsem beni beklerken uyur sonra artık ne zaman wc ihtiyacı gelir o zaman olmadığımı fark eder gelir .. zaten bende uyumuş olurum bi yerde ..çalışıyorum o anlayacak diye tlfnla uğraşamam ki

Aynen devam o zaman. Sunu hissetmeli; siz baska seyleri ona tercih ediyorsunuz. Demissiniz ya cocuk gibi gelip benim gazimi aliyor diye hıh iste o hala sizin ondan ilgi beklediginizi ona trip attiginizi saniyor. Aksine onun artik sizin ilgi alaniniz disinda kaldigini hissettirmeniz lazim. Laftan anlamayana mecbur boyle

Valla ben bnu tlfnu elime alarak değilde tv izleyerek yada başka şeylerle oyalanarak yapıyorum. Cunku baktım ben yıpranıyorum Adam bu yapacak bir şeyim yok olan bana oluyor. Kendi ailesi ile konu açılıyor annesi kardesi için iyi bir şey söyleyeceğim pat diye yok onu öylesine demiştir diyo susuyorum aaa haklısın diyor 5 sn sonra dank ediyor ne dediğim.. Bu da çok üzüyor beni gecen aldım karşıma sordum güzellikle üzüldüm ve kendmi dışlanmış hissediyorum dedim yok öyle bir şey dedi. Uzatmadım ister istemez yansıyor eskiden olsa pat pat söylerdim Yeter ya derdim tartışma çıkardı şimdi sessiz kalıyorum Adam eve bana alışacak diye kendmi paralıyorum ve üzülüyorum yapım bu. Belki benm ailemle aram pek iyi değil ailesine düşkün olması güzel ama o arada beni el gibi görmesi koyuyor ama iş yatağa gelince aşkım bebeğim.. Dediğiniz gibi kendi halinde takılmak en iyisi .. Bir şey demekten yoruldum çunku söylemeden kendi haline bırakacağım ..

Ciftlerin birbirini yatakla cezalandirmasini dogru bulmuyorum ama bana el gibi davranan adama da sıcak davranamam yani

Ciftlerin birbirini yatakla cezalandirmasini dogru bulmuyorum ama bana el gibi davranan adama da sıcak davranamam yani
Yatakta cezalandırmıyorum ama el gibi davranması koyuyor apaçık böyle olunca da üzülüyorum kırılıyorum ve kendmi çekiyorum. Ben adamın soyismini taşıyorum ee neden taşıyorum o zaman

Yatakta cezalandırmıyorum ama el gibi davranması koyuyor apaçık böyle olunca da üzülüyorum kırılıyorum ve kendmi çekiyorum. Ben adamın soyismini taşıyorum ee neden taşıyorum o zaman
Pardon ben eksik yazmisim biraz mesafe mi koysaniz demek istedim cok dogru bulmamakla birlikte. Cunku benim icin iliski her anlamda bir butun. Bir yerden kirilinca yeri geldiginde goz ardi edemiyorum.

Pardon ben eksik yazmisim biraz mesafe mi koysaniz demek istedim cok dogru bulmamakla birlikte. Cunku benim icin iliski her anlamda bir butun. Bir yerden kirilinca yeri geldiginde goz ardi edemiyorum.
Yüzyüze konusunca da sıkıntı hemen tartışma çıkıyor tamam beni düşünür eder ama bu hep böyleydi. Soyadım belli artık ben aileden değilmiyim kendmi dışlanmış hissediyorum diye msj atasım var . Cunku yuzyuze konusunca off diyip kalkıyo daha çok üzülüyorum tavrına değişecek mi değişmeyecek sonra kendmi geri çekip susasım var.. anladım benim adam çok söyleyince anlamıyor ama 1 kere söyleyip susunca belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…