Eşim telefonu elinden bırakmıyor..

öyle deme mesela ben emekli olup dünya turu istemem diyorum

bu da hayal, maksat muhabbet olsun

mesela oğlum 10 yaşında, 10 yıl sonraya dair hayallerimiz var emeklilik vs değil daha yakın vade

kim öle kim kala bilinmez ama insanı dinç tutuyor :)))

Daha yeni evli sayılırsınız.
Bu yasa kadar alışmış adam telefonda takılıp kendini orda mutlu etmeye.
Bi nevi bağımlılık.
Sizin aktivite koyarak , ilgisini cekerek onu telefondan koparmaniz lazım..
Mesela film geceleri yapın; bir gün o bir gün siz seçin filmleri. Mesela dışarı çıkın (koronada mümkün değil ama) . Mesela ne bileyim işte üretin birşeyler.
Zamanla belki bi nebze hafifler bagimliligi.

Seninle bir iki saat ayiriyorsa birak bence çünkü onlarinda kafa bosaltmaya ihtiyaclari var. Desarj oluyorlar. Ama tabi sadece oyunsa bir iki saat.
Yok nerede gelir yanıma iki öper o kadar 5_10 dk içinde sonra köşesine çekilir elde tlfn göz tvde o kadr

Yaparsin diyorum ya ama sureklı konusulacak sey degil. 10 yillik evlilikte kac kere konuşulur. Kisa vade planlar ayrı . Onlar değişkenlik gösterir. 10 yil sonraki hayallerini misal kac kez soylersin ki? Bir sure sonra temcit pilavi gbi.
Yapmiyor muyum? Yapiyorum. Misal bebegimiz hakkında konuşuyoruz 2 aksamda bir falan ama bazen ben bile sıkılıyorum. Bu pandemide etken tabi disari cikip nefes almak icin zaman yok

Yok nerede gelir yanıma iki öper o kadar 5_10 dk içinde sonra köşesine çekilir elde tlfn göz tvde o kadr
Her zaman mi? Yemekte falan misal nasil oluyor o zaman konu açın yavas yavas ileri dogru tasirsiniz
Benim esim tv izlerken ses ettirmezdi yavas yavas normalestrdim misal. Simdi kendi de konusuyor

Dediğim gibi normalde bu saydıklarımı çocuklar için kullanıyor millet. Çocuklar tv, bilgisayar bağımlısı olmaya doğru giderken kullanılan yöntemler.

Kocanın ilgisini çekme işine gelince günde belli bir süre ilgi bende olsa bana yetiyor sanırım diğer zamanlar herkes takılsın kafasına göre. Bizdeki telefon meraklısı benim zaten

Her zaman mi? Yemekte falan misal nasil oluyor o zaman konu açın yavas yavas ileri dogru tasirsiniz
Benim esim tv izlerken ses ettirmezdi yavas yavas normalestrdim misal. Simdi kendi de konusuyor
Yani yemekte annem fln var kalıyo ama o hızlı yediği için kalkıyo tabağını alıp böyle gitmek için fırsat kolluyor resmen annem yokken de öyleydi dün aksam işle ilgili sorun anlatacaktım kalktı hemen Ya dur dedim tlfnu şarj a takacam hayatım dedi ya bekle ne olur kapansın ne olur 2 dk ben anlatınca tak yok öncelik o

Bu bence bagimlilik
Bu adam 40 yaşına kadar telefona yapisik mi yasamis da evlenince bırakamıyor
Evlenmeden önce nasil vakit geciriyordunuz?

Etkinlik zamanı mı diycen sanki anaokulu

Buda güzelmiş

Ben iki tane telefonunu kırdım eşimin ama halen aynı
Huy demdkki bak az önce beraber çay içtik hesap yaptık ev için şimdi kahvaltı hazırlıycm diye mutfağa girdi telefonla ama önce vcye gitti tlfnla yanımda oyuna bakamadı çünkü allahım yeminle çocuk

Bu bence bagimlilik
Bu adam 40 yaşına kadar telefona yapisik mi yasamis da evlenince bırakamıyor
Evlenmeden önce nasil vakit geciriyordunuz?
Nişanlıyken fln bakmazdı çok. Yani evde olmadığım için görmezdim . Ama bencede bağımlılık anlamda veremiyorum

Benim eşimde aynı. Oyun oyun oyun. Ne söylesemde bırakmıyor kavga ediyorum 2 saat almıyor eline sonra yine aynı malesef,

Benim eşimde aynı. Oyun oyun oyun. Ne söylesemde bırakmıyor kavga ediyorum 2 saat almıyor eline sonra yine aynı malesef,
Tek değilmişim akşam baktım tlfbu eline alıyor gel de az sarılarak tv izleyelim dedi hemen geldi izin vermedim kalkmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…