Aynen adamlar 8 de falan yatıyorlarmis ki hala yatıyorlar koylerde yani sabahta tarla bag bahce nerdeee oyle aktiviteyeni çağ insanı istekleri bunlar. Güzel mi coook. Ama işte olmayinca kötü oluyor. Eksik gibi görünce hele hepten aile faciasina dönüşüyor.
Yeni evlendigim de alismissin tabi sevgjliyken habire bir eksın ,bir muhabbet. Ne oluyor ya falan oldum. Depresyona girebilirdim yani. Sonra dedim hayatin gerçekleri bisade 7-24ne konusacaksin.
Hayalden falan bahset diyorlar. Durumlar malum ne hayalionu geçtim 1 konuşursun 2 konuşursun adam 7-24 ne hayali konuşsun. Sanki emekli olup dunya turu yapabiliriz gibi
Yok nerede gelir yanıma iki öper o kadar 5_10 dk içinde sonra köşesine çekilir elde tlfn göz tvde o kadrSeninle bir iki saat ayiriyorsa birak bence çünkü onlarinda kafa bosaltmaya ihtiyaclari var. Desarj oluyorlar. Ama tabi sadece oyunsa bir iki saat.
Yaparsin diyorum ya ama sureklı konusulacak sey degil. 10 yillik evlilikte kac kere konuşulur. Kisa vade planlar ayrı . Onlar değişkenlik gösterir. 10 yil sonraki hayallerini misal kac kez soylersin ki? Bir sure sonra temcit pilavi gbi.öyle deme mesela ben emekli olup dünya turu istemem diyorum
bu da hayal, maksat muhabbet olsun
mesela oğlum 10 yaşında, 10 yıl sonraya dair hayallerimiz var emeklilik vs değil daha yakın vade
kim öle kim kala bilinmez ama insanı dinç tutuyor :)))
Her zaman mi? Yemekte falan misal nasil oluyor o zaman konu açın yavas yavas ileri dogru tasirsinizYok nerede gelir yanıma iki öper o kadar 5_10 dk içinde sonra köşesine çekilir elde tlfn göz tvde o kadr
Dediğim gibi normalde bu saydıklarımı çocuklar için kullanıyor millet. Çocuklar tv, bilgisayar bağımlısı olmaya doğru giderken kullanılan yöntemler.Kocanin ilgisini cekmek için aktıvıte yaratma fikri bana konu aç kadar çiğ geliyor afedersin
Yapmiyor musun dersen yapiyorum ya konu acarim ya ilgilenecgimiz bir sey bulmaya calisirim arada. Mecburuz artik
Bu beynimizi surekli surekli mesgul tutma isteği hastaligi bu yuzyilda bas gosterdi malesef cogumuzda da var.
Telefonda, sosyal medya da surekli uyaran oldugu ıcın beyin alisiyormus ve surekli istiyormus. Ne kadar kotu degil mi?
Yani yemekte annem fln var kalıyo ama o hızlı yediği için kalkıyo tabağını alıp böyle gitmek için fırsat kolluyor resmen annem yokken de öyleydi dün aksam işle ilgili sorun anlatacaktım kalktı hemen Ya dur dedim tlfnu şarj a takacam hayatım dedi ya bekle ne olur kapansın ne olur 2 dk ben anlatınca tak yok öncelik oHer zaman mi? Yemekte falan misal nasil oluyor o zaman konu açın yavas yavas ileri dogru tasirsiniz
Benim esim tv izlerken ses ettirmezdi yavas yavas normalestrdim misal. Simdi kendi de konusuyor
Hemen hemenSizinde mi eşiniz böyle
Bu bence bagimlilikYani yemekte annem fln var kalıyo ama o hızlı yediği için kalkıyo tabağını alıp böyle gitmek için fırsat kolluyor resmen annem yokken de öyleydi dün aksam işle ilgili sorun anlatacaktım kalktı hemen Ya dur dedim tlfnu şarj a takacam hayatım dedi ya bekle ne olur kapansın ne olur 2 dk ben anlatınca tak yok öncelik o
Neler neler yaptım söyledim sohbet edelim dedim. İlgilendim tlfnu güzellikle elinden aldım benmle ilgilen dedim ne yapayım her aksam tlfnu elinden alayım güzellikle şimdi birlikte tv izleme zamanı diyeyim evde oyun durumu yok . .
Aynı kitaptan 2 tane alın okuyun sonra onun hakkında konusun
Buda güzelmişEsimde arada bir oynar ama allahtan bağımlı gibi degil. Benim cok canımı sıkarsa ben telefondan oyunu siliyorum. Hic umrumda degil. Indirsin tekrar en bastan başlasın istiyorsa. Ama esim sildim diye benimle kavga etmez bagirmaz kızmaz. Biraz soylenir o kadar. Sonra bir sure oynamaz iyi oldu der. Aklina gelince tekrar baska oyunlar indirir
Huy demdkki bak az önce beraber çay içtik hesap yaptık ev için şimdi kahvaltı hazırlıycm diye mutfağa girdi telefonla ama önce vcye gitti tlfnla yanımda oyuna bakamadı çünkü allahım yeminle çocukBen iki tane telefonunu kırdım eşimin ama halen aynı
Nişanlıyken fln bakmazdı çok. Yani evde olmadığım için görmezdim . Ama bencede bağımlılık anlamda veremiyorumBu bence bagimlilik
Bu adam 40 yaşına kadar telefona yapisik mi yasamis da evlenince bırakamıyor
Evlenmeden önce nasil vakit geciriyordunuz?
Ay güldürme...Türk erkeklerinin cogu en son zorunlu ders kitabını okumustur, cogu kitap kapağı açmadan sınava girmiştir hatta
Tek değilmişim akşam baktım tlfbu eline alıyor gel de az sarılarak tv izleyelim dedi hemen geldi izin vermedim kalkmasınaBenim eşimde aynı. Oyun oyun oyun. Ne söylesemde bırakmıyor kavga ediyorum 2 saat almıyor eline sonra yine aynı malesef,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?