Eşim telefonu yüzüme kapattı, ne yapmalıyım?

elftkn28

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
3
1
6
33
İZMİR
Merhaba arkadaşlar,
eşimle tartıştık saçma sapan bir konu yüzünden. Sonra telefonu yüzüme kapattı. Sabaha kadar açmadı. Ben de tabi bir kaç defa aradım kapalı. Mesaj attım kapalı. Tabi bu arada eşim bir görev dolayısıyla şehir dışında. Ben de annemlerdeyim. Ben de en sonunda mesaj attım. Telefonu yüzüme kapattıysan bir daha arama beni dedim. Ama ertesi gün konuştuk. Sinirm geçmedi benim. Ona yemin ettim. Telefon bir daha yüzüme kapatılırsa seni dönüp aramam bil. Bir kaç gün sonra da gelip bizi alma lütfen dedim. Tamam dedi. Sonra konuşurken tartışma uzayınca kapatırım telefonu dedi. Kapatamazsın sonu kötü olur dedim. Tamam dedi. Kapattı. Ben de aramadım tabi. Eşim inatçı biri. Sizce burnumun dikine gitmeli miyim? Eşimi seviyorum ama bazı çocuksu davranışları yüzünden ondan soğuyorum. Bu bir boşanma sebebi değil elbet ama beni de evliliğimden soğuttu.

Merhaba arkadaşlar,
eşimle tartıştık saçma sapan bir konu yüzünden. Sonra telefonu yüzüme kapattı. Sabaha kadar açmadı. Ben de tabi bir kaç defa aradım kapalı. Mesaj attım kapalı. Tabi bu arada eşim bir görev dolayısıyla şehir dışında. Ben de annemlerdeyim. Ben de en sonunda mesaj attım. Telefonu yüzüme kapattıysan bir daha arama beni dedim. Ama ertesi gün konuştuk. Sinirm geçmedi benim. Ona yemin ettim. Telefon bir daha yüzüme kapatılırsa seni dönüp aramam bil. Bir kaç gün sonra da gelip bizi alma lütfen dedim. Tamam dedi. Sonra konuşurken tartışma uzayınca kapatırım telefonu dedi. Kapatamazsın sonu kötü olur dedim. Tamam dedi. Kapattı. Ben de aramadım tabi. Eşim inatçı biri. Sizce burnumun dikine gitmeli miyim? Eşimi seviyorum ama bazı çocuksu davranışları yüzünden ondan soğuyorum. Bu bir boşanma sebebi değil elbet ama beni de evliliğimden soğuttu.
Adamin huyunu bile bile neden inatlasirsin ki. Simdi ne yapacaksn donup 1 aramazsa. Sonunu dusunmeden hareket etme . benim de esim cok inatcidir. Ne zaman Inadina devam edecgni bilirim hic konusunu etmem . buyuk lafda etmem yaparsan soyle olur boyle olur die. Bilirim cnku dersem inatlasacak. Ne gerek vardi buna .
Yersiz huzursuzluk. Inatlasma . erkeklee bunugurur meselesi yapar . hic olmamis gibi ara sor konus. Dun kocamladehset bi kavga ettim. Bana yaptigi tostu kopege verdim. Sinirden dedim ki birdaha sdnin elinden bise yersem soyle olim boyle olim dedim. Bgn Uyandim kahve yaptaicelm dedim. Yanisozlerimizi yutmak zorunda kaldgmz zamanlar olyo. Bosuna agir konusma. Donup lafini yutmak zOrnda kalma.

Aslında çok tatlı. Ama evlilikte olur böyle. Sizde biraz onun yaptığını yapın inatlaşin bakalım gerçekten inat bir yere belki sevgisi daha ağır basar. Ararsa bundan yüz bulup da tekrar inatlasma. İnatçı erkek çok fena. Huyunu biliyorsun. Seviyorsun deli gibi belli. Ama yıpranan sen olursun.

cevaplar için teşekkür ederim kızlar. Henüz aramadım bakalım o da aramadı. Eşim gerçekten çok inatçı bir insan ben onun sevgisini hissetmek istiyorum. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım. Aslında hiç bir şey olmamış gibi knuşmak da istiyorum ama tükürdüğümü yalamak da istemiyorum.

cevaplar için teşekkür ederim kızlar. Henüz aramadım bakalım o da aramadı. Eşim gerçekten çok inatçı bir insan ben onun sevgisini hissetmek istiyorum. Gelişmeleri sizinle paylaşacağım. Aslında hiç bir şey olmamış gibi knuşmak da istiyorum ama tükürdüğümü yalamak da istemiyorum.

Biraz sabret, lafının arkasında dur. Düzelincede Bir daha bu duruma gerirtme.

Aşkta gurur olmaz..heleki bu eşinse ..heleki seviyorsan..aşkta gurur olmaz..şeytan boş durmaz :silah:

Eşin gorevde ve yeterince stres yaşıyor lütfen bir dert de sen katma canım.
Yani belki biraz ağır olacak ama siz konuşmayacağım filan derken Allah korusun ölüm haberi gelse ne hissedersiniz?

Senlafi cok uzatmissindir.esin de kendini ifade edememekten yorulmustur .sen kafanın dikine dümdüz gidiyosundur.kavga daha da buyumesin diye telefonu kapanmıştır.uğraşmak istememistir yani.o sırada mücadele edecek gucu yoktur bence.9 yıldır evliyim ikimiz de 1 er kez bu şekilde telefonu kapatmak durumunda kaldık ama olsun onu çoook seviyorum

nişanlıyken yaptım bn bi kere kapattım yüzüne burnumdan geldi çok kızmıştı hiç sevmediği bişeymş. bi kerede evliyken yaptım :) bide onun için ayrıca kavga etmiştik. oluyor böyle şeyler ya uzatmayın bencee

Hlala aramadi mi ki?
Eşim aradı kızlar. Kusura bakmayın geç yazdım ama. Ertesi gün aradı ama kavga çıkmasın diye kapatmak zorunda kaldım gibi bir şeyler söyleyerek gönlümü aldı. Ben bir daha kapatmam söz veriyorum ama sen de kavganın uzayacağı yerde durmayı bil dedi. İnşallah ikimiz de görevimizi layıkıyla yerine getirebiliriz.:-)

Back
X