1 milyon bu bildiğimiz günümüz parasıyla olan 1 milyon hani eskinin trilyonu ?! ohaaa!
eşin yetişkin,niye sen dr götürüyorsun,niye sen ilaçlarını veriyorsun.kendisi niye bunları yapmıyor.ayrıca onun kırdığı telefonu niye siz alacaksınız.eşiniz çalışmıyormu:26:
eşiniz yetişkin,niye siz dr götürüyorsunuz,niye siz ilaçlarını veriyorsunuz.kendisi niye bunları yapmıyor.ayrıca onun kırdığı telefonu niye siz alacaksınız.eşiniz çalışmıyormu:26:
siz 1 milyon liraya yada en pahalısından aldığınız telefona değil eşinizin rahatsızlığına üzülün bence.
madem durumunuz iyi maddiyat yerine gelir önemli olan eşinizin sağlığı ..ne yapıp edin tedavisini yaptırın
Ama benim yarım gün bulmam mucize, tip fakültesinde bir Prof varmış, yine bu forumda okudum ona götürürsem ama fırsatım olmadı. Aylardır da hiç bir şey kırmıyor. En son bir şey kırmaya kalktığında ben halıya ketcap sıkmıştım. Ders olmuştu kirmiyordu ama bugün babası çok doldurmuş..
işin zor arkadaşım bence ilgilenme fazla bazen erkekler fazla ilgiden de böyle oluyor
canımcım.iyide bu kırma dökmenin sonu gelmezki..her sinirlendiğinde yapacak demekki.
kendi gidemiyorsa mecburen sen götüreceksin..
malesef mucizeleri yaratmak biz kadınlara düşüyor.
ilaçları yüksek dozdan mı bir doktorla konuşsan belki farklı ilaç kullanmalısınız.benim eşimde kırar döker sinirlenince işin kötüsü hakikaten gittikçe artar bunlar
Evet götürücem bir aksilik çıkmazsa salı gunü kesin, pazartesi hem duruşmam var hem de verdigim randevular. Ne zor kadınların isi ya
Yok canım başka Dr.a gidecek o yüzden aramıyorum Dr.unu. Aylardır kirmiyordu, hiç beklemiyordum telefonumu kırmasını. Bütün gün çalışıyorum canım çıkıyor, yarın yine çalışacağım ama kırıp dökerse ben nasıl para yetiştireyim. İnsan kendi malına zarar verir mı hiç?
normalde size davranışları nasıl? birlikte nasıl vakit geçiriyosunuz, eğlenebiliyomusunuz, sohbet edebiliyomusunuz, cinsel sorunlarını var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?