Esim telefonumu kırdı, sinirimden üzüntümden uyuyamiyorum..

allah sabır versin cok zor durum ama sana zarar vereceğine mala zarar vermesı daha ıyı senn bi yerini kırsa dovse allah korusun yani

pardon "ben nasil para yetistireyim?" demenizi anlayamadim.
1milyon ytl borc istenecek kadar butceniz yokmuydu zaten?
o kadar paralamayin kendinizi para yetistiricem diye...

Esimin babası borç istemiyor. Bana bir milyon tl ver hayatımdan defol diyor..

Esim daha once aracımın on konsolunu kırdı ve değiştirdim..

Esimin babası borç istemiyor. Bana bir milyon tl ver hayatımdan defol diyor..

Esim daha once aracımın on konsolunu kırdı ve değiştirdim..

demek istedigim bu kadar buyuk bi meblaya sahipsiniz zaten
para yetistirecem diye parcalamayin kendinizi diyorum
esinize de gecmis olsun.

allah sabır versin cok zor durum ama sana zarar vereceğine mala zarar vermesı daha ıyı senn bi yerini kırsa dovse allah korusun yani

Evet tek tesellim bu ama hatırladıkta ağlıyorum. Korkuyorum da beni dövmeye kalkarsa diye babam duysa ya kalp krizi geçirir ya öldürür esimi. Zaten ilk rahatsızlığını duyunca yani kırma huyunu söyledi esime alırım kızımı diye. Çok korkar babamdan ama babam bu olayi duysun üzülsün istemiyorum..

Sağl canım, ben artık atlattık gecti sanıyordum rahatsızlığı, hatta iki gün once çok iyi olduğunu konuşmuştuk. Ben de geçsin bitsin istiyorum, haklisin kabullenmek gerek.

hasta olmak başka bişey sorumsu olmak başka bişey ilaçlarını almıyo doktora gitmiyo kendi problemli ailesi problemli araba kırıyo telefon kırıyo kusura bakmayın ama herşey aşkla sevgiyle bitmiyo yarın öbürgün çok daha feci şeyler yapabilir tehlikeli olabilir zaten karısını biraz sevse tedavi olmak için elnden geleni yapar. böyle bi kocayı boşamakta bence çok kolay ben olsam bir saniye katlanmam ayrıca bayan avukat ruh ve sinir hastalıkları hekimi değil kendi hayatını mahvetmekten başka biye değil böyle bi adama katlanmak.

Son düzenleme:
erkekler biraz ole kırıp dokmeyı sevıyolar o sınırlenınce yanından uzaklas sus baska odaya gıt kırsın rahatlasın sonra uzulup yaptığına pişman olup ozur dilyomu

boşa gitsin ya işin mi yok Allahını seversen tek celse..

Biliyor musun esim bana hayata seninle tutunuyorum diyor, annesi babası ve o başka kimsesi yok. Benim ailemi yeğenlerimi ailesi kabul etti. Kuzeni dahi yok esimin. Hayattası tek yakını benim, rahatsız diye mı boşayayım, Allah korusun sakat olsa boşamam..

tabiki..dediklerine katılıyorum..
ama genede biraz mücadele etmek taraftarıyım..
hani sen elinden geleni yapta olmuyorsa olmaz ..

çok üzüldüm canım eşinede sanada,1 milyon rakamını yanlış yazmış olabilirmisin..1 milyarmı istedi babası

Rahatsız olduğu için değil seni düşünmediği için. sen söylüyosun ilaçlarını almıyo doktora gitmiyo diye. seni bira düşünse sana yaptığı eziyetlerin farkına varır da tedavi olur benim rahmetli babacığım felç geçidikten sonra çok sinirli olmuştu kendi diyodu yavrum biriniin kalbini kırmadan sakinleştiricimi verin diye. yarın öbür gün telefonu kırdığı gibi senin kafanı gözünü kırsa baban duyup kalp krizi geçirse yada ailenden biri eşine geri dönülmez bi zarar verse daha mı iyi...

erkekler biraz ole kırıp dokmeyı sevıyolar o sınırlenınce yanından uzaklas sus baska odaya gıt kırsın rahatlasın sonra uzulup yaptığına pişman olup ozur dilyomu

Canım bir anda oldu, dedim ya ilaçları vermiyorum diye sanırım. Yoksa zaten kızdırmam ki.. Evet özür diler affedeyim dye türlü saklabanliklar yapar. Bu gece kötü durumdayken kullanılan ilaçlarını verdim, bir de kayınvalidemi çağırdım. Esim çok mahcup oldu. Hemen uyudu annesi varken..

kızlar evlenirken iyi ve kötü günde diye evleniyoruz..hem eşi tedaviyi kabul ediyormuşki..

Düşündükte fena oluyorum. Bir sürü telefon numarası, fotograf hepsi de uçtu gitti.. Bir de çok kişisel bir şey kırdığı, o sinirle geldi yata odasındaki abajuru attı kırdı. Günlerce aradım o abajuru ben ama ona uzulemedim telefondan. İki tarafta biliyor ama tedavi oluyor esim, babası tedaviye de karsı ona gore normal çünkü..

Evlenirken ne deniyor iyi ve kötü günde hasta oldu diye adam ve kadın boşanılmaz,allah herkese vicdan versin, kadın hiç mi hastalanmasın,? Hemen kaldır at yenisini al! Tüketim toplumuyuz ya!

eşiniz yarın telefonun aynısını alsın size abajurunda yoksa barışmayın bence...

Milletin kocasının ahi beni tutuyor galiba..

Canım iyileşir belki diye direniyorum. Esimi bıraksam babası nesi var nesi yok satırip yiyecek. Esim sokaklara düşer, o kadar düşkün babasına. Babası evlenmesini bile istemiyordu bir tek benim icin rest çekti babasına.. Bir kere terk etmeye kalktım, annemi aradım hemen gel dedi, çıktım yola deli gibi arıyor. En sonunda actım, dedi ki beni zor günümde bırakma, kıyamamış esime o kadar sevgiye muhtaç bir çocuk gibi. Ben uğraşmak zorunda kalıyorum, ilacı ile Dr. İle. Yalnız esim grip olsada ayinine Dr.a ben götürürüm, ilacı ben alır düzenli içiririm.. Bana eziyet olsun diye icmiyor değil yani, öyle iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…