Evlenirken ne deniyor iyi ve kötü günde hasta oldu diye adam ve kadın boşanılmaz,allah herkese vicdan versin, kadın hiç mi hastalanmasın,? Hemen kaldır at yenisini al! Tüketim toplumuyuz ya!
eşiniz yarın telefonun aynısını alsın size abajurunda yoksa barışmayın bence...
esinizin iyi taraflari agir basiyormus,buda onun bir kusuru.olsun o kadar.her iyi erkeginde bir kusuru vardir.zaten e$ demek bu degilmi?hayatimiz zindana cevrilmiyorsa kusurlarimizla idare edecegiz birbirimizi.
Maddi durumunuz da varmis.yenisini almak zor olmaz sizini icin.düsünsenize,maddi durumunuz iyi olmasaydi ve esiniz evde herseyi kirsaydi.o zaman gercekten bu durum cekilmez olurdu.
ama siz esinizin arkasinda olun bu rahatsizligini yenmesi icin.belki bir gün tamamiyle gecer
geçen haftada benim telefonum parçalandı eşim tarafından biliyorsun canım üzülme boşver...ALLAH sabır versin hepimize ağlama yıpratma kendini...şuan bende okadar doluyumki herkese ağlamaktan gözlerim şişti...yarın son mülakatım var yeni bi olay yani konumu biliyosun en çok seninle dertleşmiştik bu konuda...
1 milyon tl...
O nasıl bir borç ya?
Borç yapmayı biliyorsa ödemeyi de bilsin...
ne cefakar bir eşsiniz;
üstelikki bir mesleğiniz ve iyi bir kazancınız varken
eşinizi bu zor günlerinde bırakmıyor aksine sahipleniyorsun
ve bundan hiç HAYIFLANMIYORSUN
eşin telefonu kırdı diye üzülüyorsun haklı olarak
sanırım bunu istem dışı yapıyor,ilaçlarını düzenli almıyor
evet çok zor , gerçekten...
eşim benim kalbimi kırıyor...telefon nedir ki..
işallah eşin tedavi olur ve düzelir...
en önemlisi umarım bu emeklerin boşa değildir...
güzel şeyler hakediyorsun..
Kızmayın ama avukatlarda aşık olurlarmıydı bu kadar duygusal olurlarmıydı? çok şaşırdım
size akıl vermek gibi olmasın ama erkekler zorda kaldıklarında kırma vurma gibi davranışlar zaten yaparlar bide sizin eşiniz zaten rahatsızmış istemeden elinde olmadan yapmıştır kendinizi bukadar üzmeyin ilaçlarını kullanır inş düzelir yaptığının farkına varır kallbinizi geri kazanır
kayınpederinizin sorunu daha zor Allah kimseyi vardan yoka düşürmesin
Çok teşekkür ederim canım güzel mesajin icin. Hep kırılıyor kalplerimiz, biz affetmeyi bilmek zorundayız. Yoksa hep huzursuzluk hep kavga ile yaşanmaz ki, zaten ben bütün gün kavga gürültünün içindeyim is olarak. Bir de evde huzur olmazsa nAsil yasarız ki..
Canım çok geçmiş olsun.Benzer sorunla bende karşılaştım.Eşimin öfke kontrolü sorunu var.Ancak o sadece işle ilgili sorunlara karşı kendi telefonunu kırmak ,kendi arabasının navigasyonunu kırmak ve kendi ofisindeki süs objesinden çıkardı şimdilik...Yani evde görmedim ama bana anlattığı bunlar ben sadece telefonunu sinirle fırlattığını gördüğümde;sakince sinirinin geçmesini bekledim ve öfke kontrolü sorunu olduğunu anlattım ve dr a gitme teklifime ne dedi inanamazsın;sen git kendin anlat zamanım yok :)Düşün o kadar rahatki dr a gitmeyi bile bana yüklüyor.Benim eşimde ilacını bile eline vermesen içmez,aşırı rahata alıştırdım sanıyorum. O günden sonra artık iş yükü dahil eve dair çok fazla sorumluluk aldığımı bu yükümüm bir kısmını ona vermem gerektiğini farkettim.Son 1 yıldır kırma dökme öfke kontrolü sorununu atlattı ben görmesemde o zaten olsada olmasada anlatıyor.Ben hiç şahit olmadım.Ben tabiki dr a danışarak farkettim öfke kontrolü olduğunu;stresten uzak endişesiz bir hayat yaşaması gerekiyor ama stres ve endişe eşimin karakter yapısı gibi,ben sadece ona telkinlerde bulunuyorum rahatlaması için...Sana tavsiyeme gelincede dr değiştirmesi yada ilaçlarını kullanması konusunda ısrarcı olmalısın,birşekilde tavrını koy;çünkü herşeye yetişmeye çalışan mükemmel kadınlar olmaya başladıkça eşlerimiz daha fazla beklentili oluyor.Kusurlu ol herşeye yetişme...İlgiye ve yardıma ihtiyacın yoksa bile varmış gibi yap.Ona bazı şeyleri hatırlat...Herşeyden önemlisi giden maddi şeyler bir şekilde geri gelir ama kendine huzurlu alanlar yarat ve eşinle paylaşmaya devam et..Evlilik iyi kötü herşeyi paylaşmaktır.
evet canım;
insan böyle olgunlaşıyor,tecrübe ediniyor,
herşey yolunda gitse bu hayatta ,acı olmasa,dert olmasa,nasıl yoğrulur insan..
mühim olan savaşmak..yeterki bu mücadeleye değsin...
Canım kızar miyim ask olsun.. Esimi çok seviyorum,bu kadar asık olmasam hayatta evlenmezdim. Nebiye bir problemi olduğunu. Ne de babasının böyle sorunları olduğunu bilmiyordum, esim de bilmiyordu. Babasının borçlarını her seye haciz gelince öğrendik. Kayınpederime çok üzülüyorum, evet Allah kimseyi düşürmesin. Aylık 4bin tl geliri var, kira ve faturalardan sonra eline 2500 tl kalıyormuş, geçinemiyormus. Herkes geçiniyor o paraya bir de cocuk okutuyor insanlar, ya durumu olmasa her ay ben yardım ederim. Bir kisiye ayda 2500 tl harçlık yetmez mı, 70 yasında..
aylık 2000 liaraya biz geçiniyoruz ve çocuk okutuyorum tabi ekonomik olarak çok iyi durumda yaşamaya alışmış birisi için hiç bişe değil ama 70 yaşındaki birisi için yeterli olması gerek
kayınpederin borcunu ödemek istememkte haklısınız sonuçta bu borcu bilmeden evlenmişsiniz böyle bir sorumluluğunuzda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?