Esim telefonumu kırdı, sinirimden üzüntümden uyuyamiyorum..

Evlenirken ne deniyor iyi ve kötü günde hasta oldu diye adam ve kadın boşanılmaz,allah herkese vicdan versin, kadın hiç mi hastalanmasın,? Hemen kaldır at yenisini al! Tüketim toplumuyuz ya!

Ben boşanmaya geleni yolluyorum bir hafta duşun, bir ay duşun bilmem ne diye. Hemen boşanmak artistlerin ısı bence..

esinizin iyi taraflari agir basiyormus,buda onun bir kusuru.olsun o kadar.her iyi erkeginde bir kusuru vardir.zaten e$ demek bu degilmi?hayatimiz zindana cevrilmiyorsa kusurlarimizla idare edecegiz birbirimizi.
Maddi durumunuz da varmis.yenisini almak zor olmaz sizini icin.düsünsenize,maddi durumunuz iyi olmasaydi ve esiniz evde herseyi kirsaydi.o zaman gercekten bu durum cekilmez olurdu.
ama siz esinizin arkasinda olun bu rahatsizligini yenmesi icin.belki bir gün tamamiyle gecer

Canım çok sagol, benim hatam iyileşti sanmak oldu zaten. Seninle aynı fikirdeyim evlilik Gül bahçesi değil. Kimse anne babamiz gibi olamaz, birbirimizi idare etmek zorundayız tabi.

Maddi konuları ben zaten çok kafama takiyorum, avuç avuç saclarım döküldü yakın zamanda. Durumumuz olmasaydı Allah korusun o zaman çok zor olurdu tabi.

geçen haftada benim telefonum parçalandı eşim tarafından biliyorsun canım üzülme boşver...ALLAH sabır versin hepimize ağlama yıpratma kendini...şuan bende okadar doluyumki herkese ağlamaktan gözlerim şişti...yarın son mülakatım var yeni bi olay yani konumu biliyosun en çok seninle dertleşmiştik bu konuda...

1 milyon tl...
O nasıl bir borç ya?
Borç yapmayı biliyorsa ödemeyi de bilsin...

Gözlerim balonum gibi oldu ağlamaktan, nasıl cikicam insan icine bilmiyorum. Buraya yazınca rahatladım da öyle uyudum. Sen git canım mülakatına, umarım harika gecer, iyi haberlerini bekliyorum..

1 milyon tl...
O nasıl bir borç ya?
Borç yapmayı biliyorsa ödemeyi de bilsin...

Canım kayınpederimin 2 milyon tl borcu var, umurunda değil. Her şeyi hacizli, esim de üzülüyor ama kayınpeder ödemeyi düşünmüyor. 10 yıllık amerika vizesi aldı, esim verse 1 milyon tl gidecek hemen..

ne cefakar bir eşsiniz;

üstelikki bir mesleğiniz ve iyi bir kazancınız varken

eşinizi bu zor günlerinde bırakmıyor aksine sahipleniyorsun

ve bundan hiç HAYIFLANMIYORSUN

eşin telefonu kırdı diye üzülüyorsun haklı olarak

sanırım bunu istem dışı yapıyor,ilaçlarını düzenli almıyor

evet çok zor , gerçekten...

eşim benim kalbimi kırıyor...telefon nedir ki..

işallah eşin tedavi olur ve düzelir...

en önemlisi umarım bu emeklerin boşa değildir...

güzel şeyler hakediyorsun..

Çok teşekkür ederim canım güzel mesajin icin. Hep kırılıyor kalplerimiz, biz affetmeyi bilmek zorundayız. Yoksa hep huzursuzluk hep kavga ile yaşanmaz ki, zaten ben bütün gün kavga gürültünün içindeyim is olarak. Bir de evde huzur olmazsa nAsil yasarız ki..

Kızmayın ama avukatlarda aşık olurlarmıydı bu kadar duygusal olurlarmıydı? çok şaşırdım
size akıl vermek gibi olmasın ama erkekler zorda kaldıklarında kırma vurma gibi davranışlar zaten yaparlar bide sizin eşiniz zaten rahatsızmış istemeden elinde olmadan yapmıştır kendinizi bukadar üzmeyin ilaçlarını kullanır inş düzelir yaptığının farkına varır kallbinizi geri kazanır
kayınpederinizin sorunu daha zor Allah kimseyi vardan yoka düşürmesin

Canım çok geçmiş olsun.Benzer sorunla bende karşılaştım.Eşimin öfke kontrolü sorunu var.Ancak o sadece işle ilgili sorunlara karşı kendi telefonunu kırmak ,kendi arabasının navigasyonunu kırmak ve kendi ofisindeki süs objesinden çıkardı şimdilik...Yani evde görmedim ama bana anlattığı bunlar ben sadece telefonunu sinirle fırlattığını gördüğümde;sakince sinirinin geçmesini bekledim ve öfke kontrolü sorunu olduğunu anlattım ve dr a gitme teklifime ne dedi inanamazsın;sen git kendin anlat zamanım yok :)Düşün o kadar rahatki dr a gitmeyi bile bana yüklüyor.Benim eşimde ilacını bile eline vermesen içmez,aşırı rahata alıştırdım sanıyorum. O günden sonra artık iş yükü dahil eve dair çok fazla sorumluluk aldığımı bu yükümüm bir kısmını ona vermem gerektiğini farkettim.Son 1 yıldır kırma dökme öfke kontrolü sorununu atlattı ben görmesemde o zaten olsada olmasada anlatıyor.Ben hiç şahit olmadım.Ben tabiki dr a danışarak farkettim öfke kontrolü olduğunu;stresten uzak endişesiz bir hayat yaşaması gerekiyor ama stres ve endişe eşimin karakter yapısı gibi,ben sadece ona telkinlerde bulunuyorum rahatlaması için...Sana tavsiyeme gelincede dr değiştirmesi yada ilaçlarını kullanması konusunda ısrarcı olmalısın,birşekilde tavrını koy;çünkü herşeye yetişmeye çalışan mükemmel kadınlar olmaya başladıkça eşlerimiz daha fazla beklentili oluyor.Kusurlu ol herşeye yetişme...İlgiye ve yardıma ihtiyacın yoksa bile varmış gibi yap.Ona bazı şeyleri hatırlat...Herşeyden önemlisi giden maddi şeyler bir şekilde geri gelir ama kendine huzurlu alanlar yarat ve eşinle paylaşmaya devam et..Evlilik iyi kötü herşeyi paylaşmaktır.

Canım kızar miyim ask olsun.. Esimi çok seviyorum,bu kadar asık olmasam hayatta evlenmezdim. Nebiye bir problemi olduğunu. Ne de babasının böyle sorunları olduğunu bilmiyordum, esim de bilmiyordu. Babasının borçlarını her seye haciz gelince öğrendik. Kayınpederime çok üzülüyorum, evet Allah kimseyi düşürmesin. Aylık 4bin tl geliri var, kira ve faturalardan sonra eline 2500 tl kalıyormuş, geçinemiyormus. Herkes geçiniyor o paraya bir de cocuk okutuyor insanlar, ya durumu olmasa her ay ben yardım ederim. Bir kisiye ayda 2500 tl harçlık yetmez mı, 70 yasında..

evet canım;
insan böyle olgunlaşıyor,tecrübe ediniyor,
herşey yolunda gitse bu hayatta ,acı olmasa,dert olmasa,nasıl yoğrulur insan..

mühim olan savaşmak..yeterki bu mücadeleye değsin...

Teşekkür ederim canım, her seye yetişmeye çalışmak beni en çok yipratan. Mükemmel olacağız diye kendimizi paraliyoruz..

aylık 2000 liaraya biz geçiniyoruz ve çocuk okutuyorum tabi ekonomik olarak çok iyi durumda yaşamaya alışmış birisi için hiç bişe değil ama 70 yaşındaki birisi için yeterli olması gerek
kayınpederin borcunu ödemek istememkte haklısınız sonuçta bu borcu bilmeden evlenmişsiniz böyle bir sorumluluğunuzda yok

Zaten o da borcunu ödemek icin değil, harcamak icin istiyor parayi..

Bu arada çok ama cok sagolun arkadaslar,buraya yazinca rahatladım da uyuyabildim. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler..

Son düzenleme:
bence hayatınızdaki tüm pürüzleri şu şekilde temizleyin:
1) kayınpedere verin 1milyonu gitsin 10 yıllık ABD vizesi ile oraya. nasılsa 10 yıl yaşayamaz. 70 yaşındaymış. 500 binini harcasa, geri kalan 500bin miras olarak geri gelir.
2) önce biraz ofisteki eski telefonu kullan, sonra yatak odasında abajur yerine beyaz ampul veyahut o da olmadı gaz lambası kullan. (böylece belki evindeki eyaların değerini bilir)
3) eşin tamamen iyileşene kadar eve yeni bir eşya alma, alsan da çok pahalı ve trend eşyalar olmasın, yerine kolay konuabilecekleri tercih et.

ancak lütfen bütün bu işlere önce eşinin bir şekilde tedavi olmasına ikna ederek başla. Yatarak mı olur, çok iyi bir hoca (tıbbi anlamdı prof/doc gibi) ile sıkı takip ile mi olur bilemiyorum. Ancak ilk önceliğin o olmalı.

Bugün eşyaları kırıyor, yarın ya sana gösterirse o şiddeti?

Son düzenleme:
Bence artık babanızın duymasında fayda var.Tabiki üstü kapalı bir şekilde adamcağızın yüreğine indirmeyecek şekilde anlatmalısınız.

Ama bu kırık dökme de nedir arkadaşım.Çocukmusun sen...İyi oldu hepimz sinirleniyoruz ediyoruz bizdemi bişiler kıralım .Sende sınırlen anacım sende onun kafasında kır diyeceğim de sevıyosun kocanıda.

Yada artık anlaması için o kırmayamı başladı sen de al elıne bardak bak oyle kırılmaz böyle kırılır de kır gözünün önünde nevrin dönmüş gibi yap bakalım.Nasıl oluyormuş görsün..

Babasının tavrı da hiç hoşuma gitmedi.Ne demek şu kadar para ver de defol git hayatımdan.Bir kere paranın tutarıda önemli değil.1 tl de olur 1 milyonda olur.Tavrı hiç hoşşş değil yaaa.

Adam akıllı söyler konuşulur edilir tabiki ailesiniz zor durumda olsa vermeyecek değilsiniz ama bu şekilde bırı bana yaklaşsa değil 1 tl sümüğümü bile atmam.Haddini bilecek herkes..

aaaa nasıl sinirlendim sabah sabah... Allah sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…