• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ters ilişki istiyor ama ben istemiiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinede Allah akıl fikir versin otur konuş nekadar günah oldugunu acıkla dicem kale almaz nedicegimi bulamadım😮😮
Screenshot_20210611-231954_Chrome.jpg

Konu inandırıcı değil çünkü kadın tarzı değil, duygu içermiyor.
Ters ilişki istemiyorsanız pes etmeyeceksiniz. Benden bu kadar beğenmiyorsan boşa beni babamın kapısı açık dersiniz. Boşarsa da sülaleye rezil edersiniz. Anlaşılan ailenizin maddi durumu çok iyi, bundan faydalanamak için olsun boşamaz sizi dediğinizi yapar.
Sakın çocuk yapmayın. O adama karşı otoriteniz sıfır değil mi, eşi değil cariyesi gibi yaşıyorsunuz, sizi insan yerine bile koymuyor. Çokngenç ve cahilsiniz ama varsınız. Var olduğunuzu, söz hakkınız olduğunu ispatlayın. Tavrınızı koyup düşüncenizi söyleyin yeri geldiğinden

Boşanma sebebi diyecem de boşan diyen tayfa geldi diye yorum yapılacak afedersin ama benim basur başlangıcım var ve birazcık zorlandım mi onun ağrısını 1hafta çekiyorum üstüne oturamiyorum onun agrisi bile çok fazlayken ilişki olarak düşünemiyorum bile alın karşınıza adam akıllı konuşun günahı geçtim sağlık açısından çok sıkıntıli tuvaletinizi tutamayacak duruma gelebilirsiniz

• Beğen
Reactions: Jou
eşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz
Konu kuşa dönmüş yalnız, tepki geldiköe düzenliyor konuyu, kızım yapma bak ceza yiyeceksin

Ters iliskiden altinlara nasil gectiniz?

Konu inandirici degil.
Zaten isim soy isim olunca acabami dedirtiyor. Gerçek isede sen eşine sor bakalim önce ben bir sende dedim sen zevk alirsan demekki zevkliymis bende cesaretlenirim ölürmüsun bee de .... b.k var sanki dicem o yerde de 😈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X