eşim ters ilişki istiyor ama ben istemiiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz daha bir faydalarını görmedik sadece düğünü yaptılar benim ailem herşeyimizi aldı ev veriyor bir sürü altın taktılar yinede eşimin gözünde ailem kötüler sizce ne yapmalıyım
Bu adamlara otur konuş iki güne yine aynılar ne diyim bilemedim.
Allah yardımcın olsun

• Beğen
Reactions: Jou
gerçekten kanun da yeri var mı? bilmediğim için soruyorum. yani hakime ters ilişki istiyor dediğimizde boşuyor mu hemen? 🤣

yasaklı kelime kullanma hapse girersin valla 🤣🤣
Komik birşey yok malesef, evet boşanmak için bir sebep. Erkek kusurlu oluyor.

neden kusurlu oluyor ki zorla olmadığı sürece? insanların cinsel zevkleri sonuçta ne kadar iğrenç bulsak da
Zorla olduğu için mahkemeye taşınıyor. Yoksa sizin cinsel hayatınızdan mahkemeye ne?

gerçekten kanun da yeri var mı? bilmediğim için soruyorum. yani hakime ters ilişki istiyor dediğimizde boşuyor mu hemen? 🤣

yasaklı kelime kullanma hapse girersin valla 🤣🤣

Var hatta eskilerde kadınlar utanır söyleyemezmiş. Ayakkabılarını çıkarır ters bir şekilde yere koyarlarmış hakim anlarmış.

eşim ters ilişki istyor ben istemiyorum bu yüzden bana soğuk davranıyor sinirleniyor bazen ilişkiye girerken laf söylüyor bitirmeden arkasını dönüp yatıyor bu arada 2 senelik evliyiz hâla kaynanam gille yaşıyoruz daha bir faydalarını görmedik sadece düğünü yaptılar benim ailem herşeyimizi aldı ev veriyor bir sürü altın taktılar yinede eşimin gözünde ailem kötüler sizce ne yapmalıyım
Sen neyse de, ailen niye bu kadar verici, altından mı bu adam, seni mi savmışlar ne yani anlamadım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X