- 3 Şubat 2018
- 25.889
- 111.383
- 598
Konu sahibi gitmeyecek arkadaşlar . Annesi gelecek dünürlerle anlaşacak, adam bir daha vurmam diyecek konu sahibi bir daha sesim çıkmaz diyecek. Kp nin , dünürünü arayıp şikayet etmesinden sistemleri belli zaten. Ayrıca konu sahibi de herşeye susup , saçma noktalarda atar gider yapar biri benim gözümde. Sanki adam sabahtan akşama böyle oldu. Zaten arızaymış çocuğu neden yaptın diye sorarlar ama kk da sorulmuyor. Keyfimizin kahyası mısın deniliyor ...
Konu sahibi umarım şu akılcı yorumları okuyosundur.Hislerini yazıp cıkıosun gibi geldi bana.Ekliyorum
Annneniz "Cumartesi günü emzirirken tokat yediğinizi, eşinizin evin anahtarını alıp sizin çıkmanıza engel olduğunu ve sizi zorla köye götürdüğünü, öldürmekle tehdit ettiğini" söylerse geç kalmış bile olsanız darp raporu alabilirsiniz...
Darp raporu alırsanız, nafaka üstüne tazminatta alırsınız
Ek olarak polis nezaretinde çıkmanın avantajida olacak.
"Evi kendi kendinize terkedip gittiğinizde boşanma davasına aleyhte başlarsınız...
Polis nezaretinde çıktığınızda zaten şiddet ve alıkoyma kaynaklı can güvenliğinizin olmaması nedeniyle çıktığınız belli olacağı için avantajlı olacaksınız
Sizce hiç buradaki yorumları okuyor gibi bir hali var mı? Bence yok. Bu muameleye maruz kalan biri bu kadar sakin olamaz yaaa. Cidden eve gelen kasap sünnetçiye bile evet demişKonu sahibi umarım şu akılcı yorumları okuyosundur.Hislerini yazıp cıkıosun gibi geldi bana.
Kendini yaşadığın travmaya teslim etme. O evden en akilci şekilde çık ki hem kendi hem de çocuğunun hakkına sahip çıkabilesin.Kendine gel.Olan oldu artık.Bundan snra en doğru nasıl davranırıma odaklan.
Iz var mi yuzunuzde ,nasil bir tokat bu ?
İz kaldıysa rapor alsın diye yazmıştır.Bu nu da sormazsın ya böyle bir durumda yani.
Ha iz yoksa bişey olmaz sesini çıkarma otur diye dememiştir. Darp raporu için sormuştur.Bu nu da sormazsın ya böyle bir durumda yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?