Eşim tokat attı

Cogu zaten "belki bebek olunca degisir/evli oldugunu anlar/cocugunun annesi oldugum icin saygi duyar..." gibi sebepler yüzünden yapiyor. Ben kimsenin bu durumda "Ben bu adama asigim, bu askin bebeyi olmali" diye evlat sahibi oldugunu zannetmiyorum. Korunmayan kisim da var tabi

Bu adamda öfke kontrolü yok, en ufak bir yanlış olarak düşündüğü şeyde vurma ve hakaret huyu devam edecek ve artarak devam edecektir, eğer psikologtan öfke kontrolü terapisi almazsa, hem sana hem çocuğuna bir ömür eziyet edecektir, öfke kontrolü terapisine başlamazsa boşan.

Neden şok oldunuz anlamadım bu adamın size el kaldıracağı o kadar belli ki. Bugün olmasa yarın olmadı birkaç sene sonra yapacaktı. Daha yaşınız çok genç hem erken evlenmiş hem hemen çocuk sahibi olmuşsunuz. Ne yaparsınız bilmiyorum ama bugün buna susarsanız yarın daha büyük bir şiddet ile karşılaşacaksınız. Aileniz arkanızda mı? Duvarlara dokunamadığınız kendi evinizde şiddet görmeseniz bile mutlu mesut mu yaşıyordunuz sanki?

Canım bu ilk şiddet değil sen zaten sistematik psikolojik şiddet görüyorsun ki. Tek sorununuz bu tokat değil , bence gerçekten boşan

Konu sahibi umarım şu akılcı yorumları okuyosundur.Hislerini yazıp cıkıosun gibi geldi bana.

Kendini yaşadığın travmaya teslim etme. O evden en akilci şekilde çık ki hem kendi hem de çocuğunun hakkına sahip çıkabilesin.Kendine gel.Olan oldu artık.Bundan snra en doğru nasıl davranırıma odaklan.

İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamazmış....sizi üzmek kurmak daha da moral bozmak istemiyorum.... Yoksa sağlam yazacaktım.... Sizin yerinize koyuyorum kendimi ve anlıyorum.... Hatta ne yapacağınızı tahmin ediyorum..... Sizden tek bir ricam var size bir daha vurmasına engel olun siz güçsüz kimsesiz çaresiz bir insan değilsiniz o çöp yada tıpa şişe yada bilmemne her neyse..... Bunlar sadece laf.... Bunlar vuracak insanın bahanesi... Bir dahaki sesini yükseltin olur.... Şu an devam edeceksiniz çünkü eşinizi seviyorsunuz zaten.... Bu da yazdıklarınızdan belli..... Atıp değil ayrıca.... Tutku bazen bizi kör edebilir.... Lakin bakın bu olay ayda bir kaç tokatla devam ederse..... Sizde ne o sevgi kalır.... Ne aynaya bakıp kendine saygı duyan kadın kalır... Sadece acır insanlar size yada öfkelenir.... Çünkü siz artık ilk tokadı yediniz ve bunu sineye çektiniz... Gerisi gelir katlanırsanız insanlar sadece iyi madem der geçer..... Ben umutlu olduğunuzu ve iyi olmasını istediğinizi biliyorum inşallah da öyle olsun mutlu olun lakin o kulakda o küpe olsun tedbiri elden bırakmayın ve sakın bir da hasına katlanmayın.. Sizi kırdıysam sert yazdıysam özür dilerim eşinize çok gerildim ne hakla....

Sizce hiç buradaki yorumları okuyor gibi bir hali var mı? Bence yok. Bu muameleye maruz kalan biri bu kadar sakin olamaz yaaa. Cidden eve gelen kasap sünnetçiye bile evet demiş

Sakın seni sindirmesine izin verme. Geçmişte sinmiş biri olarak yazıyorum bunları kendi hayatımın 16 yılını heba etmişim. Sonuç ne peki koca bir SIFIR!!! 4 çocuğumla boşanıyorum...
İyi düşün seçim senin bir psikopatla ömrünü tüketmek mi yoksa yeni ve güzel bir başlangıç mı?

Bebeğinize ve size çok üzüldüm malesefki psikolojik şiddet fiziksel şiddet bi kere başladımı devamı geliyor hiç bir zaman düzelmiyorlar en yakın Zaman da gücünüzü toplayın ailenize anlatın bu durumu evdede huzur vermiyor size tehdit var işin içinde erkek şiddeti kadınlar üzerinde ölü toprağı etkisi yaratıyor sessiz kalmanız bu yüzden ama susmayın sustukça normal görüp hep üzerine daha fazlasıyla gelecektir Allah yardımcınız olsun

Yanlıs anlamayın da sizin gibi kadınlar da bana ınandırıcı gelmıyor.bırılerı;kv, koca va ısrar etsın de affedelım dıye beklıyorsunuz.
nasıl kabul edıyorsunuz. Size insan gibi davranmayan hep tehdit eden bağıran kole gibi istedigini yaptıram bırını? Tabı kı cekil gitmelisiniz. Kendınıze saygınız barsa.kımse vazgecılmez degil.yemısım oyle kocayı.anasına yerlessın orada yasasın zaten bakıyormua da onlara..

Ben bu evliliğin geleceğini iç açıcı görmüyorum. Hani öfke kontrol sorunu vardır pişman olur vb, o da iyi bir şey değil ama, bir pişmanlık belirtisi bile yok diyorsunuz. İleride çocuklarınızın önünde şiddet uygulayan ruh hastası bir adam canlanıyor gözümün önünde. Babasına da söyleyin, ailenize de söyleyin ve ayrılın bence de.

Aman Allah'ım tüm mesajlarınızı okudum.Aileniz bugün eve gelecek sanırım.Lütfen çok dikkatli olun.Öfke problemi olan bu adamla ailenizin sağlam bir ilişki kurabilecegini sanmam.Çocuğu kaybetme korkusuyla size ve ailenize zarar verebilir.Ailenizle beraber bir avukata görüşmenizi tavsiye ederim.Evden kaçmış ve çocuğu babasından kaçırmış görünmemek için.Hem bir avukatla görüşürseniz boşanma durumunda esinizden daha iyi bir pozisyonda olursunuz.Ben ailenizle gittikten sonra tekrar bu adama dönmenizi tavsiye etmem.Merhametsiz insan herşeyi yapabilir.Kaldı ki pişman olmayacaktır.Size karşı öfkesi daha da katlanacaktır.Lütfen kendinize çok dikkat edin

Sakin olup olmadigimi yazdiklarimdan nasil yansitabilirim ki? Yasadiklarima dair utanc, pismanlik, korku, kaygi bircok duyguyu yasiyorum. Duygy kargasasi icinde donuk bir haldeyim. Bir taraftan da sönük olmamak icin fevri sacma girisimlerde bulundum bana yakismayacak seyler yaparak. Ilk defa esimden tokat yedim.. Ve o korkuyla cocugu alir gotururum hazirlanmazsan lafina dahi inanip gittim. Yapamazdi, suan biliyorum ki yapamazdi. Ama olmasi gerekiyodu, demek ki oraya gidip bir seyleri gormem gerekiyordu. Her seyin kafamda netlesmesi gerekiyordu. Biz daha once coknsiddetli kavgalar ettik. Fiziksel olarak degil ama sinir krizleri gecirdigim anlar oldu. Birbirimize soylenmiyecek laflar ettik. Saygiyi coktan yitirdik. Uzun suredir aramiz bozuktu. Ust uste ona hakaretler etmistim "bu bebek iyi ki var ama keske senden olmasaydi, sen adam degilsin, insan degilsin" gibi... hepsinin patlamasi tokat oldu. Ve asla kabul edilebilir bir durum degil. Hic kimse yetiskin bir insana tokat atamaz, annem dahi. Tehditlerine asla inanmiyorum devlet memuru ve paraya tapan biri. Memuriyetinin elinden alinmasi ölümle es deger. Sadece caresiz, sinirli ve ondan korkacagimi dusunup de bu laflari soyluyor. Ama gram korkum yok. O yuzden geldimnburaya ve sakin bir sekilde bekliyorum. Sakin bir sekilde de konusup bitirmek istiyorum, annem geldikten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…