Eşim tokat attı

Boşanmak istediğimi Zaten söyledim eve gidince detaylı bir şekilde daha konuşacağım Annem de abimle birlikte beni almaya gelecek. Bundan haberi yok engel olmaması için söylemedim
Ev de yalnızsınız mümkünse ayrılmak istediğinizi söylemeyin annenler gelene kadar konuyu açmayın esiniz pek sağlıklı değil onun için bekleyin sakin olun

Adama bak kocanı dinlemelisin oldu esiriz ya şansı haketmiyorlar ve oğullarını tasvip edyrlar her hafta gitmekte ne ya

Sonuna kadar haklısınız, olan bitenide herkese anlattınız ama eşiniz çocuğu kucağınızdan her aldığında, öfke ile herkesin içinde bağırmaktan vazgeçin çünkü haklı iken haksız duruma düşüyorsunuz.

Çok korkutmuş sizi, gitmeyecektiniz o halde kv ye

O na eş denmez.Pislik adam .Emziren kadına vurmak vicdansızlığın kaçıncı leveli?Kaç yıllık evlısınız?

Boşanmak istediğimi Zaten söyledim eve gidince detaylı bir şekilde daha konuşacağım Annem de abimle birlikte beni almaya gelecek. Bundan haberi yok engel olmaması için söylemedim
Annenler gelene kadar konuşma. Oğlun zaten sünnet olacak onunla ilgilen
. Annenler gelidkten sonra konuşman daha iyi olacak.. yoksa hem oğlunuzun durumu hem siz daha kötü olabilir..

Ailenin geldiğini söyleme zaten, kendi ailesi de cümbür cemaat gelip kavga çıkarmasınlar

Lütfen ailen gelene kadar şu adamla tek kelime konuşma

Canının sağlığından korkuyoruz, lütfen

Asla geri adım atmayın. Şiddet sadece tokatla da olmaz. Adam zaten size psikolojik şiddet uyguluyormuş ne zamandır. İnsanın eşinden korkması kadar anormal bir durum yok

Eve geldik. Oglum sunnet oldu. Suan onu emziriyorum. Esimle konusmuyoruz
Hayırlı olsun canm. Konuyla alakalı değil ama nasl geçti benm bebeğimde haftaiçi olacak.. Annen gelene kadar konuşma normal davran

Adam resmen hakimiyet kurmuş, ve sizde kölesi olmuşsunuz.
Neden gittiniz ki bugün, gitseymiş çocuğu alıp tek başına. İnan ki gidemezdi.

Evinizde resmen misafir olmuşsunuz.
Kendisizi lütfen saydırın.
Sizi saymıyorsa da kendinizi bu azaptan kurtarın.

Nerden buluyorsunuz böyle hanzoları gerçekten bilmiyorum.Eğer düşünebilme yetiniz hala yerindeyse boşanın hemen.çünkü ilerde o da kalmıyor.

Tövbe estağfurllah iyi sabır baciko ben olsam bir tokatta ben patlatırdım deli deliyi görünce değneğini saklarmış bu seni sessiz gördü ezmeye sindiremeye çalışıyor bence papuç bırakma

Konu sahibi gitmeyecek arkadaşlar . Annesi gelecek dünürlerle anlaşacak, adam bir daha vurmam diyecek konu sahibi bir daha sesim çıkmaz diyecek. Kp nin , dünürünü arayıp şikayet etmesinden sistemleri belli zaten. Ayrıca konu sahibi de herşeye susup , saçma noktalarda atar gider yapar biri benim gözümde. Sanki adam sabahtan akşama böyle oldu. Zaten arızaymış çocuğu neden yaptın diye sorarlar ama kk da sorulmuyor. Keyfimizin kahyası mısın deniliyor ...

Son düzenleme:
Eğer siz bu adamı kabul ederseniz tüm ailesinin gözünde küçüldükçe küçülürsünüz.Kimse bundan sonra sizi iplemez.ezik gelin ezik yenge modelinde kalırsınız.O küçük görümce bile size aşağılık insanmışsınız gibi davranır.

Annenize yarın söyleyin gelmeden önce bir karakola gidip polis nezaretinde sizi almaya gelsin. Aksi takdirde çocuğu size vermeyip tehdit edeceğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Polis ile gelinirse hukuki olarak çocuğun velayetinde öncelik sizde olduğu için hiçbir şey yapamaz.

Bencede doğrusu susmaniz ya en baştan tepkili olacaktiniz içeri girip sen insanmsn vs gerek yoktu bence. Ya çocuğunu alıp gidecektn yada anneni bekliyp gelince gideceksn ama hakarete ne gerek var ailemi yaninda yani

Ekliyorum

Annneniz "Cumartesi günü emzirirken tokat yediğinizi, eşinizin evin anahtarını alıp sizin çıkmanıza engel olduğunu ve sizi zorla köye götürdüğünü, öldürmekle tehdit ettiğini" söylerse geç kalmış bile olsanız darp raporu alabilirsiniz...

Darp raporu alırsanız, nafaka üstüne tazminatta alırsınız

Ek olarak polis nezaretinde çıkmanın avantajida olacak.

"Evi kendi kendinize terkedip gittiğinizde boşanma davasına aleyhte başlarsınız...

Polis nezaretinde çıktığınızda zaten şiddet ve alıkoyma kaynaklı can güvenliğinizin olmaması nedeniyle çıktığınız belli olacağı için avantajlı olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…