Eşim tokat attı

annem bana hep destekci.

Sorun buyuklere ziyaret degil. Sabah aksam annesini goruntulu ariyor. Ayni sehirdeler. Benim ailem 16 saatlik mesafede yine de ozel hayatimiza saygi duyup surekli konusmuyorum
Pekii onlarla görüşmeyi azaltırsa size vakit ayıracak mı
Evladı ile ilgilenecek mi diye sorsam

Adam öldürmekle bile tehdit etmiş. Bundan sonra şiddet giderek artacaktır. Kurtulmanız gerek bu adamdan. Çocuğun velayeti ortak olsun.

Ogluyla cok ilgili. Asiri..
Sizin yeriniz de olsam anne baba bir arada konuyu açar konuşurum
Sessiz kalmak degil dogru olan
Yada diger yanagınızı uzatmak
Bir kaç gün susup yeme içme temizligini de yapmam da degil.
Onu yetiştirip bu ahlakı veren anne babası ile konuşun

Eşin tam bir ş. Kusura bakma insan degıl nasıl tokat atabiliyor hemde emzirirken. Yerınde olsam o ruh hastasıyla bır dakika daha aynı havayı solumam.mahkemede bebeği size verir. Ve bence aklı yerınde degıl eş kişisinin

Ufacık şiddette giderim demişsiniz ama bir sürü şiddet uygulamış.gitmemişsiniz. keşke evlenen insanlar çocuk için acele etmese

İlk şiddette susma ortalığı birbirine kat senin ailenden biri de ona bi yapıştırsın bakalım Tokadı.

Sakın sakın sakın sinme.

Bir dk bile durmaniz hata.cok korkuyorsaniz polis cagirin..ailenize dönün bu adam cekilmez kv gulup eglenecegine ogluna tavir alsaydi.susarak siz suclu olursunuz.ne bileyim boyle hayat yasanmaz adam belli ruh hastasi..kolayliklar dilerim
bazı manyak ruhlu kaynanalar onaylıyor bile böyle davranışları zaten öyle olmasa oğulları da insan olurdu

Kayınvalideye de bakın, ailenize söylememenizi istemiş, niye? Arkanda kimse durmasın diye. Adam evden çıkmanıza izin vermiyor, yarın sizi kilitler gider bu manyak herif. Ailenize söyleyin hatta bi süre gidin onlarda kalın. Size psikolojik şiddet uyguluyor olmadığınız biri gibi davranmaya başlamışsınız, bundan daha acı ne olabilir?

Öldürmekle tehdit etmek ne demek.. psikolojik şiddet varken şimdi fiziksel şiddete evrilmiş. O el bir kere kalkarsa devamı gelir. Söyleyin kayinpederinize korkmayın sonra ailenizi arayın yazik değil mi size bu nasil yaşam nasil evlilik ya

Fiziksel şiddet.. Bir kere yapabiliyorsa bir daha yapar hemde daha fazlasını ben yaşadım ezberden konuşmuyorum canım bunu bil öyle oku.
Önce itekler belki kolunu bileğini sıkar belki senin eşin gibi tokat atar. Sonra başka bir konuda daha fazla sinirlenir bu sefer yumruk atar. Fiziksel şiddet uygulamayı bıraksa bile sen ondan hep korkarsın birde tehdit etmiş seni sinyal vermiş sana zaten.
Sonra sen ondan iyice korkacaksın. En ufak tartışmada bile sesin çıkamayacak korktukça üstüne gelecek her dediğini emir kabul edip yerine getirmek için hemen harekete geçeceksin kendi doğrularını isteklerini es geçeceksin.
Niyetim akıl vermek değil. Çocugunda varmış. Çocuğunla ilgili her konuda sana elbette söz düşecek. Birde emzirirken? Eşin bana hiç iyi bir izlenim veremedi yazdıklarını okuyunca. Kayınvaliden iyi mi kötü mu bilemem ama bildiğim bir şey daha var. Çoğu kişi kendi evladını kayırır o da onun evladı. İçeriye gidip gülmesinden belli ki o da olayın çirkinliğini oğlunun yaptığı kötülüğü umursamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…