Eşim tokat attı

Kayın babamla konuşmak daha çok canımı sıktı Kendimi şu an tutsak gibi hissediyorum

Kayın babamla konuşmak daha çok canımı sıktı Kendimi şu an tutsak gibi hissediyorum
Onların zihniyetine göre tutsaksın...

Lütfen onlar gibi düşünme...

Evlenmek helal ise boşanmakta helal...

"Gelinlikle girdiğin evden kefenle çıkmak" eskide kaldı artık..

Ailene hiçbir şey söyleme şuanda üzülmesinler ama gözlerini korkutmak için sünnet bahanesiyle aileni yanına çağır. Eşine de konuyla ilgili hiçbir şey söyleme. Annemleri çağırdım sen görürsün tarzında şeyler sakın söyleme. Ama aileni davet et ve yanlarında olmalarının onu mutlu edeceğini ve özlediğini söyle.

Senin şiddet gördüğün yerde kv ya da kpin görüşünün ne önemi var? Ya da öz annen, baban kal demiş ne önemi var? Ne olursa olsun eşinin sözünü dinlemem gerekiyor nasıl bir mantık?
Mesleğin de varmis. Neden güzelim yıllarını böyle ezilerek geciresin?

Ailenle konuş diye bin kişi yazmış sen kalkıp kp e dert anlatıyorsun, sana evlat muamelesi yapmasını bekleme. Sakin ve normal davranmaya çalış, hemen aileni haberdar et, en ufak bir ters davranışta al bebeğini polise git hemen

Maalesef bir el kalktımı geri inmiyor artırarak geri dönüyor hele eş ailesi de bu kafa yapısındaysa vay olacakların haline ben çok affetmiştim sen affetme kardeşim rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

Ailesi ile konuşsan ne fayda güzelim seni suçlayıp oturtacaklar aşağı tecrübe ile sabit birde üstüne gidip eşine abartılı yalan yanlış şeyler anlatırlar.. Eşin ruh hastası belli olan birşey.

Daha evliliğinizin basindasiniz şimdiden başlamış ileride daha zor günler olacaginda yapabileceklerini düşünemiyorum

Lütfen kendini ezdirme.

Bak boşanacağım dediğim zaman bana denilenleri yazayım sana.
Boynuz çıktı artık girmez. Evde çocugunla ne kadar rahat edeceksin. Cocuguna yazık. Dışardaki insanlar kötü bakacak sana senden faydalanmak isteyecek. Çocuğunu babasız bırakıyorsun vebali boynuna. Çocuğun boşandığı için büyüdüğünde seni istemeyecek. Kocanın sözünü dinlemezsen evinde oturmazsan başın çok ağrır. Affedersiniz ama o* u olursun bile dediler. Zamanla düzelir olur sende alttan alıver vs vs. Ben neler dinledim neler.

Sımdı susarsan yapmaya devam edecek neden korkuyorsunkı sende ona bagır cagır sende onu bastır her yaptıgında ve cık gıt babanın evıne adam oluyorsa oösun olmuyorsa bosa. Boyle bı sebepten ınsan tokat yermı ya. Gereksız gıcık oluyorum kv gıbı herseye karısan erkeklere

Sakın sinmeyin ne olur? Çünkü alttan alarak suyuna giderek onu asla değiştıremezsiniz. tam tersi size aynı şekilde ve belkide daha aģır şekilde davranmasına olanak sağlamış, cesaret vermiş olursunuz. O işteyken atlayın otobüse ve ailenizin yanına gidin. En küçük şeyde sizi öldürmekten bahseden adam ileride herşeyi yapabilir.

Ailene de anlatman gerekmez ac davayi hayatina bak. Ona buna anlatman sana cozum getirmez, cozum sende ama sen bosanmak istemiyorsun.

Ailem arkamda tam destek dıyıp kendını yine de tutsak hissetmek nedir?
Konustun ve ailesinin ise yaramayacagını gordun, kocan zaten ıse yaramaz pisligin teki.

Konustum ve umdugum gibi olmadı, sımdı aileme anlatacağım bunlarla ugrasamam demek varken tutsak hissetmek nedir?

Elleri kırılsın gücü sana mı yetiyor aciz erkek !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…