Eşim tokat attı

İlk olarak 183, 155, 156 yı arayabilirsiniz, karakola ve aile mahkemesine bile doğrudan başvurabilirsiniz. Boşanmayacaksanız bile onu pişman edin yaptiğına, gözü korksun
" bir kadın sığınağında kalma ihtiyacınız varsa ilinizde bulunan Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM)’ne, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl ya da İlçe Müdürlüklerine, karakola/jandarma komutanlığına, belediyelerin kadın danışma merkezleri ve/veya ilgili diğer hizmet birimlerine ve kadın örgütlerine başvurabilirsiniz"

Giriş bölümünde koyu renk ile yazdığınız yerde belirtmişsiniz zaten olayın hangi boyuta geleceğini ve gelmiş.Büyük konuşmak istemiyorum ama evde korkudan bir hareket edecek boyuta gelsem duramam herhalde be o öle hep stres

Bir gün çocuğunuz da onun istediği gibi davranmazsa ve eli ona da kalkarsa?
Adam kendini haklı görüyor ve siz bir yol ayrımındasınız. Umarım pişman olacağınız yöne gitmezsiniz.

Kayınvalide ister oğluyla konuşsun ister konuşmasın ben o evden bir şekilde çıkardım sanırım.
Zira tek sorununuz sana tokat atması değil.
Sana şiddetlerin en büyüğünü uyguluyor, psikolojik şiddet.
Kocan tam bir psikopat, kucağında bebeğini emziren anneye tokat atan bir insandan herşeyi beklerim.
O da bunu bildiğinin farkında olacak ki çocuğu seninle markete bile göndermiyor.

Çocuğunuz da evin duvarlarına dokunmaktan korkarak mı büyüyecek bunu da bir düşünün Anlattıklarınıza göre eşinizin psikolojik rahatsızlıkları var, evlilik öncesi birbirinizi ne kadar süre tanıdınız? Bu arada geçmiş olsun

Evliliğinizin başından beri sorunlar yaşadığınız birine neden çocuk veriyorsunuz? Sizinle sorunları olup böyle hayatı çekilmez kılan biri nasıl olurda evladını mutlu edebilir ki?

Çocuk yapmayacaktınız. Şuan çocuk var yine de o evden gitmelisiniz asla düzelmez o adam. Zannımca evlendiği için pişman ve sizi zerre sevmiyor.

Beni seven insan başım ağrısın istemez bırakın hakareti oyu buyu tokatı burda vardır dediğim gibi hanımefendiler yazabilirler okuyorlarsa..

Ailen ile ciddi konuşma yap hayatına devam et. Affedersen birdaha dövecek hem psikkolijik hem fiziksel belkide aldatacak.

Takıntılı erkeklerle evlilik çok zor oluyor. Kendi eşimden biliyorum ama senin eşin daha da betermiş. Ve hiçbir pişmanlık belirtisi de yok. Allah yardımcın olsun ama gözlerini korkut. Gözüm kara, çocuğuma bakarım, elimde mesleğim var, ailem arkamda olur diyebiliyorsan eşin ve ailesiyle konuyu konuş, böyle devam edemeyeceğini ve böyle giderse boşanmak istediğini vs. söyle ama düzgünce söyle, sen de bağırıp çağırırsan olmaz. Birde söyleyiş tarzı da önemli bazı şeyleri söylerken ben diliyle söyle mesela uzun uzun anlatma yeminler etme " ben şöyle şöyle düşünüyorum" "benim gururumu incitiyorsun" vs. sadece bir örnek. Bir kere tokat atan hep devam eder bu arada. Bu işin bir keresi yok...

Az önce kayın Babamla konuştum olayları anlattım sana vurması doğru bir şey değil ama ne olursa olsun eşinin sözünü dinlemen gerekiyor dedi ama şiddet konusunda ben onu uyaracagim dedi. Çocuğu alıp gelirim mesleğimde var çocuğuma bakarım dedim çocuğu da devlet bana verir dedim nereden biliyorsun ki gibi seyler söyledi korktu Yani biraz. bugün konuşmalarından şunu anladım ki çocuğun gitmesinden korkuyorlar

Aynen bu şekilde konuştun kayınbabam Siz daha çocuksunuz dedi öyle bir şey yaparsan pişman olursun dedi yani tehdit eder gibi değil de hani hayatını mahvedersin gibisinden söyledi Ben de hiçbir şey olmaz ailem benim arkamda bana destek veriyorlar dedim biraz da morali bozuldu

Gitmenden korkacakları için başka adımlar atacaklardır

Evde para bırakmamak, seni yanlız bırakmamak, üstüne kapı kitlemek gibi...

Eşin de zerre merhamet şefkat yok, içinde merhamet olmayan insan herşey yapar..

Lütfen dikkatli ol...

Bir daha giderim deme, gideceksen söylemeden sessizce git, yada bir aile büyüğün gelip seni alsın

Oğlunuz daha çok pişman olur, türlü türlü takıntıları yüzünden evimde rahat edemiyorum, evimi benimseyemiyorum, evimin duvarlarına bile dokunamıyorum, en ufak bir şeyde üzerime geliyor, bu baskıya kim dayanır, bunlar sağlıklı bir psikolojiye sahip insanın yapacağı şeyler değil, sizin kızınız olsa damadınız eşimin yaptığı şeylerin aynısını kızınıza yapsa hoşunuza gider mi? filan de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…